STF Medskog/Östra Ämtervik Vandrarhem

Adress: Medskog, 686 96 Östra Ämtervik
Område: Värmland
Visa karta
Gästbetyg: 97% 30 av 31 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(30 av 31 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Semester

Rekommenderad av Kristin Enemark, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Lugnt och trevligt ställe där man verkligen kan koppla av och njuta av tystnaden. Trevlig och härlig värdinna som bjöd på sig själv. Vi blev erbjuda att hyra stuga istället för rummet vi bokat till samma pris. Den var stor med toalett och dusch. Härlig altan. Sköna sängar. Rekommenderar varmt detta vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

På plussidan : Mycket trevligt värdpar,...

Rekommenderad av Fia, Sverige (Sverige tis 02 aug 2022)
“På plussidan : Mycket trevligt värdpar, god och mycket prisvärd frukost, lugn och vacker miljö, rymlig stuga. Förbättringsmöjligheter: rullgardiner el liknande - vaknade för tidigt p g a ljuset. Mikro i köket hade varit användbart, lite mer funktionell möblering i vardagsrummet - nu var det två matbord med tillhörande bänkar och stolar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt boende i lugn miljö

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 31 jul 2022)
“Vi bodde två nätter i stuga och var helnöjda. Rymligt, rent och fint, välutrustat och ordning och reda. Supertrevlig personal och riktigt bra frukost. Fantastiskt läge mitt i naturen men inom rimligt avstånd från exempelvis Sunne och Munkfors. Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och personligt

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Bodde i en av stugorna i tre nätter. Underbart avskild plats i skogen med lugnet som granne. Stugorna hade lagom avstånd mellan varandra och var perfekta för oss som inte har så höga krav :) Bra utrustning i köket och en liten altan. Dusch och wc i stugan. Säng som man sov gott i. Mycket trevlig ägare och son och med en personlig prägel på frukosten. Vill du ha avskild enkelhet men med all bekvämlighet är detta ett bra val.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Medskog/Östra Ämtervik

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Vandrarhemmet ligger på en lugn plats i skogen. Det Uppfyller syftet med en bädd för natten. Lägenheten var utrustad med det man behöver för att kunna laga sin egen mat. Egen dusch och toalett. Ok säng. Trist uteplats. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fridfullt med 7 sorters kakor till kaffet

Rekommenderad av Lena B- L, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Fina stugor med retrokänsla med utsikt över dammen med sångsvan familj. Värdinna får en att känna som man kommer ”hem” och frukosten består också av hembakt bröd med hemlagade spännande marmelader och 7 sorters kakor till kaffet. Givetvis finns allt för en vanlig frukost också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återbesök

Rekommenderad av Karin H , Sverige (Sverige mån 04 jul 2022)
“Kommer gärna åter en annan gång o vilken arbetsam värdinna ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig övernattning!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 08 jun 2022)
“När vi anlände blev vi bemötta av ägarna och blev bjudna på fika med sju sorters småkakor och en pratstund. När vi sedan skulle checka in fick vi uppgraderat till en stor stuga. Omgivningen är lugn och fridfull. Boendet är inte det modernaste, men fräscht, rent och allt man behövde fanns på plats. Stugorna har altan med kvällsol där det var enkelt att fastna för länge. Ett härligt lugnt stopp på vår resa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

jättetrevlig personal och gott bemötande...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 maj 2022)
“jättetrevlig personal och gott bemötande . Fika när vi kom och god frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God sömn och fantastisk frukost

Rekommenderad av Maria , Sverige (Sverige mån 28 mar 2022)
“Personligt bemötande med otroligt bra frukost, hembakat bröd, egengjord sylt och marmelad. Boendet var av äldre standard men hade allt vi behövde och bjöd på en god natts sömn. Vi kommer gärna tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.