Abisko - Norrskensvandring

Visa karta

97 %

28 av 29 rekommenderar

Norrskenspaning sker bäst till fots under bar himmel, och här gäller det att du stannar upp när du får chansen och njuta så länge du kan. En kväll i Abisko nationalpark kan ge dig ett färgsprakande minne för livet.

Förväntansfulla gör vi oss redo för en spännande och genuin norrskensjakt. Under kvällen stannar vi till på passande platser i nationalparken för att spana efter norrskenet och lära oss mer om fenomenet. Abiskojåkken nedströms genom fjällbjörkskogen till Torneträsk strand är en klassiker. Ha kameran redo för plötsligt lyser himlen upp! Vi avrundar med samling runt en värmande eld där vi samtalar kring fenomenet och våra intryck.

Vad ingår:
Guide, kaffe, renkött

Förkunskapskrav:
Inga

Bra att veta:
Tid: 4 tim
Längd: 4-6 km
Åldersgräns: ingen
Ta med: Kläder efter väder.
Samling: Vid receptionen kl.19.00 (tillbaka ca kl.23.00)
Max 16 platser.
Anmälan: Online senast tre dagar innan eller på plats senast 12:00 samma dag.

Med reservation för ändringar

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 98040200
 • E-post
 • Webbsida
 • Vägbeskrivning
  Läs mer om hur du tar dig till och från Abisko under fliken "hitta hit", direktlänk finner du här: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation/hitta-hit/
 • Prisinformation
  Vuxen
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.