Abisko - Snöskovandring

Datum: Onsdag 13 jan 2021 - onsdag 17 mar 2021 Visa karta

100 %

12 av 12 rekommenderar

Vinterlandskapet i Abisko nationalpark utforskas bäst på snöskor och du kommer garanterat få en fantastisk och annorlunda upplevelse. Med snöskorna på får du bra flyt i den orörda snön. Fjällterrängens variation från björkskog till stora vita vidder sätter avtryck i kropp och själ.

 

Utrustningen är enkel att använda och snabbt har vi fått på oss snöskorna för att bege oss iväg. Vi trampar fram på snötäcket tills vi kommer till en glänta i björkskogen, och plötsligt är fjällvärlden synlig ur ett helt nytt perspektiv. Vackra vitklädda toppar ramar in dalgången där vi stannat upp en stund. Vandringen fortsätter framåt och kan ändra riktning då vi följer upp spår från några av parkens vilda djur. Efter en fikastund ute i det fria återvänder vi tillbaka till stationen.

Vad ingår:
Guide, snöskor/stavar, varm dryck och kaka.

Ta med:
Kläder efter väder för halvdag utomhus

Bra att veta:
Tid: 3 tim
Längd: 3 -5 km
Ålder/åldersgräns: 12 år
Förkunskapskrav: Inga

Samling:
Vid receptionen 10:00 (tillbaka cirka 13.00)

Övrigt:
Max 16 platser

Anmälan:
Online fram till 07.00 samma dag, efter det i receptionen på STF Abisko Turiststation

Med reservation för ändringar

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Visa mer

Välj startdatum och produkt

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
+46 98040200
Vägbeskrivning
Läs mer om hur du tar dig till och från Abisko under fliken "hitta hit", direktlänk finner du här: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation/hitta-hit/
Prisinformation
Vuxen
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.