Abisko - STF Aurora Sky Station Exclusive Dinner

Datum: Torsdag 19 nov 2020 - lördag 20 mar 2021 Visa karta

87 %

13 av 15 rekommenderar

Världen bästa ljusupplevelse!

Släck lamporna och låt linbanan transportera dig ett steg närmare rymden. En våg av känslor av spänning och mystik infinner sig bland fjälltopparna. Förväntansfullt väntar du in ögonblicket då din dröm går i uppfyllelse. Plötsligt på stjärnhimlen dansar det färgsprakande norrskenet rakt ovan för dig och du är fångad i ett möte mellan rymden och jorden.

Väl uppe på STF Aurora Sky Station serveras en fyrarättersmeny, där du får uppleva lokala inslag från Lappland och det nordiska köket. Till maten kan du köpa till vinpaket, öl eller alkoholfri dryck. Med eld i öppna spisen och en storslagen utsikt över Abisko erbjuder vi en oslagbar atmosfär.

Datum: 21/11- 2019 - 21/3-2020

I priset ingår:
Fyrarättersmiddag på STF Aurora Sky Station
Guide
Linbanebiljett tur & retur
Varma kläder
STF Aurora Sky Station Night Visit

Bra att veta:
Vid bokning av någon av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att du kommer att se norrsken. Åldersgräns: 16 år

STF Aurora Sky Station kan på kort varsel stängas ur säkerhetssynpunkt på grund av väderförhållandena; starka vindar, kyla, snöstorm etc. Statistik från tidigare säsonger visar dock att STF Aurora Sky Station är öppen 90 procent av den schemalagda tiden och att norrsken är synligt 70 procent av nätterna som STF Aurora Sky Station är öppen.

Aurora Lounge
Om STF Aurora Sky Station måste stängas ur säkerhetssynpunkt, kommer ett speciellt framtaget stormprogram att presenteras - Aurora Lounge. Har beslut tagits att Aurora Lounge-programmet ersätter besöket på STF Aurora Sky Station, återbetalas ingen del av summan.

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Visa mer

Välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Medlemspris

Om denna aktivitet

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.