STF Norrköping/ Centralstationen Vandrarhem

Adress: Norra Promenaden 94 (Centralstationen), 602 22 Norrköping  visa karta
Område: Östkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 84% (26 av 31 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(26 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Ordning o reda

Rekommenderad av Ma, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Personalen mån om att hålla ordning, särskilt i köket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sköna sängar. Perfekt läge i stan. Trång...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Sköna sängar. Perfekt läge i stan. Trångt i köket när många ska ta frukost samtidigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt beläget med nära till kommunikationer.

Ej rekommenderad av Joma, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem nära till buss, tåg och spårvagn. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket välordnat

Rekommenderad av Mona, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Störande med tågtrafik utanför fönstret och med tågutropen som hördes ganska väl. Mycket bra läge centralt. God och fräsch frukost som ingick i priset . Även lakan och handdukar. Tillgång till balkong, där frukost kan intagas om man vill.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknades glutenfritt bröd till frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 maj 2019)
“Saknades glutenfritt bröd till frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget

Rekommenderad av Morgonhungrig, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Läget är ju FANTASTISKTnär man kommer med tåg eller buss och det funkade perfekt med koder i sms för att komma in när man anlände efter receptions tid. Mysigt rum, och inga problem att sova trots att tågen passerade utanför - den som byggde huset var bra på ljudisolering. MEN frukosten var inte så kul, bara lågprispålägg och trist bröd, mjölken var sur och osten tog slut före kl 7 så det gäller att vara morgontidig där. Med tanke på priset hade man kunnat vänta sig lite mer på den fronten, det finns hotell med lägre pris som klarar bättre frukost. Sorglig eftersmak på en i övrigt fin övernattning!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkel vandrarhemsstandard till hotellpris

Ej rekommenderad av Lars Broman, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Vandrarhemmet Centralstationen i Norrköping hade låg vandrarhemsstandard till hotellrumspris. Välbeläget. Säng och toa/dusch ok men ingen tvål. Svagt att bara ha receptionen öppen 13-17. Gör-det-själv-frukost OK, men inte när rummet kostar 940:- för en natt (medlemspris).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Två dagar i Norrköping

Ej rekommenderad av Eva Ekberg Jäder, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Det var ett bra rum med plats för allt, men läget vid centralstationen är naturligtvis mycket bullrigt, men det beror ju inte på vandrarhemmet. I köket fanns det man behövde och det var mycket bekvämt med diskmaskin. För att kunna ta del av hela utbudet till frukosten gällde det att inte komma sent. Det var inte en komplett frukost, t.ex. fanns ingen frukt. Personalen var mycket hjälpsam. Jag kan t.ex. nämna att den första dagen var toaletten närmast vårt rum (den vill man ju ha tillgång till) mycket smutsig och den unga damen, som arbetade just då, rengjorde genast och tackade mig för att jag gjorde henne uppmärksam på detta. Jag har skrivit att det är tveksamt om vi kommer tillbaka till detta vandrarhem, men det beror fr.a. på det bullriga läget.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett boende att rekommendera

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige sön 15 apr 2018)
“Ett mycket bra och prisvärt boende med perfekt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället