STF Norrköping/ Centralstationen Vandrarhem

Adress: Norra Promenaden 94 (Centralstationen), 602 22 Norrköping  visa karta
Område: Östkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 84% (21 av 25 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(21 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Saknades glutenfritt bröd till frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 maj 2019)
“Saknades glutenfritt bröd till frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget

Rekommenderad av Morgonhungrig, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Läget är ju FANTASTISKTnär man kommer med tåg eller buss och det funkade perfekt med koder i sms för att komma in när man anlände efter receptions tid. Mysigt rum, och inga problem att sova trots att tågen passerade utanför - den som byggde huset var bra på ljudisolering. MEN frukosten var inte så kul, bara lågprispålägg och trist bröd, mjölken var sur och osten tog slut före kl 7 så det gäller att vara morgontidig där. Med tanke på priset hade man kunnat vänta sig lite mer på den fronten, det finns hotell med lägre pris som klarar bättre frukost. Sorglig eftersmak på en i övrigt fin övernattning!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkel vandrarhemsstandard till hotellpris

Ej rekommenderad av Lars Broman, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Vandrarhemmet Centralstationen i Norrköping hade låg vandrarhemsstandard till hotellrumspris. Välbeläget. Säng och toa/dusch ok men ingen tvål. Svagt att bara ha receptionen öppen 13-17. Gör-det-själv-frukost OK, men inte när rummet kostar 940:- för en natt (medlemspris).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Två dagar i Norrköping

Ej rekommenderad av Eva Ekberg Jäder, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Det var ett bra rum med plats för allt, men läget vid centralstationen är naturligtvis mycket bullrigt, men det beror ju inte på vandrarhemmet. I köket fanns det man behövde och det var mycket bekvämt med diskmaskin. För att kunna ta del av hela utbudet till frukosten gällde det att inte komma sent. Det var inte en komplett frukost, t.ex. fanns ingen frukt. Personalen var mycket hjälpsam. Jag kan t.ex. nämna att den första dagen var toaletten närmast vårt rum (den vill man ju ha tillgång till) mycket smutsig och den unga damen, som arbetade just då, rengjorde genast och tackade mig för att jag gjorde henne uppmärksam på detta. Jag har skrivit att det är tveksamt om vi kommer tillbaka till detta vandrarhem, men det beror fr.a. på det bullriga läget.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett boende att rekommendera

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige sön 15 apr 2018)
“Ett mycket bra och prisvärt boende med perfekt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära och designat

Rekommenderad av Ljungbergs x2, Sverige (Sverige mån 15 jan 2018)
“Jättecoolt att bara kliva in direkt efter tågresan i detta fräscha vandrarhem med rum i tåg-och-maskintema..! Vi sov jättegott och åt frukost på smidigt sätt. Hade aldrig kontakt med någon personal annat än genom diverse digitala kanaler, kändes lite märkligt men samtidigt helrätt i "industritemat" att inte se någon människa. Och det funkade ju prickfritt med allt från bokning till kod för nyckelskåp! Skönt att vakna i centrum, Norrköping var fint och vi återkommer gärna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknade tips om parkering av bilen. Den ...

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige lör 16 dec 2017)
“Saknade tips om parkering av bilen. Den parkering som fanns alldeles intill Järnvägsustationen var "svindyr"! Ca 500 kr och då måste man gå ut kl. 6.45 för då var tiden ute!! Som tur var fanns några taxibilar, som väntade på kunder och som kunde tipsa om p-plats inte långt borta, där jag kunde parkera mellan kl. 22:58 och kl. 10.00 dagen därpå för 40 kr!”
Totalupplevelse 4 av 5

Trevligt boende med originellt läge

Rekommenderad av Svante, Sverige (Sverige sön 10 dec 2017)
“Rummet väl trångt annars bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället