STF Norrköping/ Centralstationen Vandrarhem

Adress: Norra Promenaden 94 (Centralstationen), 602 22 Norrköping  visa karta
Område: Östkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 86% (31 av 36 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(31 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fanns inga lakan och handdukar när vi ko...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Fanns inga lakan och handdukar när vi kom. När lakanen väl levererades var det ej en komplett uppsättning för 4 pers. Rummet med en våningssäng och en dubbelsäng passar för en barnfamilj.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt och Tyst boende

Rekommenderad av Nära till Allt!, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Bra övernattningsmöjlighet för Dig som kommer med tåg förstås och även för Dig som är bil eller cykelturen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht

Rekommenderad av Trebarnsfamiljen, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Rent och fräscht. Fina rum, helt ok frukost. Bra läge mitt i stan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget!

Rekommenderad av Tågjenny, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Otroligt smidigt med läget i självaste centralstationen, och smidig incheckningsprocedur helt personalfri med sifferkoder. Frukosten som ingår är verkligen enkel men utger sig inte för att vara något annat heller. Gästkylen skulle vinna på lite struktur och kanske lådor för var och en, allt möjligt stod hullerombuller i den. Väldigt dammigt på rummet under sängen när vi kom, och i städskåpet fanns bara en bråkdel av den städutrustning som fanns listad på dörren att man skulle använda. MEN det löste sig och som sagt det smidiga läget och de roligt inredda rummen förlåter mycket, vi kommer gärna tillbaka till Norrköping!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Norrköping

Rekommenderad av eddyohilkka, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Centralt, rum med WC mycket viktigt för oss - lite svårt att hitta P”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dubellkoning och brandlarm

Ej rekommenderad av Gruber, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Jag hade arbetat mycket övertid när jag kom till receptionen om bad om en sammanställning över bokade dagar. Dagarna hade bokats styckvis via STF sida. Föreståndaren sade sig ha full koll och pekade på datorskärmen varpå han lade till tre dagar. Det visade vara fel, en dag blev dubbelbokad, en dag som inte efterfrågats hade bokats. Ett mail skickades vid hemkomsten med kopior på betalda bokningar och kvitto jag fått. Vid samtal med föreståndaren vart han helt oförstående. Det verkar som att Norrköpings vandrarhem inte har kontroll över bokningssystemet, kunden måste helt kontrollera allt själv, det helt enkelt inte att lita på vandrarhemmet. Nu väntar jag på att få tillbaka pengarna. Vid midnatt den 12 februari gick brandlarmet, enligt föreståndaren var det stark parfym som låg bakom larmet. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt vandrarhem.

Rekommenderad av Malou, Sverige (Sverige tis 11 feb 2020)
“Jag och mitt ressällskap tyckte att rummet var väldigt trevligt. Även de andra gemensamma utrymmena. Snyggt och rent.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge för oss tågresenärer

Rekommenderad av Olof Blix, Sverige (Sverige sön 02 feb 2020)
“I det gamla vackra stationshusets övervåning inryms ett kombinerat hotell och vandrarhem som drivs av STF. Här finns enkla hotellrum med dusch och toa, men även rum där man delar dusch o toa med ett grannrum. Därtill vandrarhemsdelen med fyrbäddsrum och delade dusch/toautrymmen. Jag bodde i ett hotellrum med egen dusch och toa. Ett litet rum med säng för 1 person, fönster mot järnvässidan men gott ljudisolerade fönster. Sov gott oc gick på morgonen utvilad till det gemensamma köket där man ordnar sin egen frukost med de råvaror som finns i kylskåp och skafferi. Fil o flingor/müsli, bröd o brödrost, pålägg (minus dock för att det bara fanns ”syntetsmör” dvs Lätta. Inget Bregott eller rent smör. Fettfobi? Men med tanke på priset, 550:-/natt i enbäddsrummet som jag sovit gott i så har jag inget att klaga på. Och jämfört med ett lika billigt hotell en bit in i stan på Trädgårdsgatan om jag inte minns fel, så är detta STF-hotell definitivt prisvärdare. Den som vill bo på det närbelägna Strand hotell går för 300:- mer än STF-hotellet ett trivsamt hotell på andra sidan Motala ström med personlig service och stora rum och gemensamhetsutrymmen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra val.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 nov 2019)
“Så centralt o. trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ordning o reda

Rekommenderad av Ma, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Personalen mån om att hålla ordning, särskilt i köket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.