STF Nyrup Naturhotell

Adress: Östra Nyrup 303 Höör, 24391 Höör  visa karta
Område: Skåne (Naturnära)
Gästbetyg: 83% (10 av 12 rekommenderar) (6 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(10 av 12rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-6 av 6)

Oktoberhelg

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Trevligt område, härliga hyddor om än för stora hål i duken/väggen. Dåligt med dass, överfullt, grisigt långt upp - gick inte att använda dag 2. Maten ok, tog dock slut. Svårt med plats för alla vid matlagning, bänkar och eldstäder räckte inte till alla. Lite pålägg till mackor söndag morgon. Tror inte äggen räckte till alla. Alltför dyrt pris!”
STF Nyrup Naturhotell svarar (tis 16 okt 2018)
Hej, så tråkigt att höra att vi inte riktigt lyckades leverera det som är vår målsättning - en lugn och väl förberedd upplevelse. Det verkar som att vi denna helg hade problem framförallt med strukturen i kylen så att gäster tog betydligt mer än vad som normalt går åt, vi hade också problem med ost som hamnade hos fel gäster.. Vi ska fundera igen på om det är lämpligt att märka maten när vi har fullt, men generellt brukar det inte vara något problem även med ännu fler gäster än vi hade den helgen ni var hos oss. För oss är det viktigt att ersätta er om ni inte fick mat tillräckligt, maila mig på camilla@naturhotell.se så ska vi självklart betala tillbaka delar av kostnaden för maten?\camilla
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jättehärligt!

Rekommenderad av Kristin , Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Väldigt härligt boende! Perfekt att det låg så avsides så att vi verkligen kunde njuta av tystnaden och skogen, mycket god mat och kul sätt att få tillaga den. Jag älskade att allt fick ta sin tid. Något dåligt planerat med mängd grädde och bröd andra natten när det även kom ett stort sällskap på 6 personer. Lite trist frukostmusli (men oändligt god yoghurt!!!!)I övrigt var allting verkligen toppen! Väldigt roligt att vår hund var välkommen överallt. Vi är vana vid att han är förpassad till ett skamset hörn i sämsta delen av huset el liknande. Men här fick han vara med överallt vilket vi uppskattade.”
STF Nyrup Naturhotell svarar (sön 07 okt 2018)
Tack för en fyllig recension Kristin, så härligt att läsa att ni hade det bra hos oss! Själva poängen är ju upplevelsen av avskildhet och att saker tar tid att göra. Just er helg hade vi lite incidenter vad gäller tydligheten i kylskåpet, vi funderar vidare så att vi säkrar att alla känner sig trygga och vet vad som ingår i maten. Vi har väldigt begränsade lagerutrymmen i skogen, så vi har valt att ha enbart gluten- och nötfri musli. Vi letar vidare så att vi hittar en godare variant - och härligt att höra att den lokala youghurten var uppskattad. Varmt välkommen tillbaka en annan årstid!\camilla
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett måste

Rekommenderad av Rolf, Sverige (Sverige lör 30 jun 2018)
“Naturhotellet är lite speciellt. Men är man inte främmande för att bo i mongoltält mitt i den skånska bokskogen, laga mat för öppen eld och känna sig i dubbel mening i avkopplad från nätet och mobilen är det här ett måste.”
STF Nyrup Naturhotell svarar (tor 05 jul 2018)
Tack för en härlig recension Rolf, varmt välkommen till oss igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint tält, men i övrigt som vanlig camping.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 jun 2018)
“Alla som skulle laga mat fick inte plats vid lagningen eller vi äd borden för att äta. Det var fint tält och bekvämt med sängar, linne, vatten etc. Som en camping i skogen, fast där någon servar. ”
STF Nyrup Naturhotell svarar (sön 17 jun 2018)
Hej och stort tack för din feedback! Just nu är det oerhört torrt och inte ens vi med våra säkra eldstäder vågar trotsa eldningsförbudet alla dagar, så tyvärr blev det säkert lite kö vid trangiaköken vid er vistelse. Vi har utomhusbord som räcker till 12-14 personer men när det är lite extrapersoner i yllehyddorna hade vi behövt ett bord till. Vi ska se om vi kan hitta någon trevlig lösning som förstärkning. Så härligt att ni upplevde riktig campingkänsla i kombination med att det är bekvämt och bra service! Välkomna tillbaka en annan gång!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Magiskt dygn

Rekommenderad av Bitte, Sverige (Sverige mån 30 apr 2018)
“Fantastisk upplevelse i naturskönt område av skåne”
STF Nyrup Naturhotell svarar (mån 07 maj 2018)
Härligt att höra att ni hade det bra hos oss i skogen! Välkomna åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0

Härligt även i november

Rekommenderad av H, Sverige (Sverige mån 06 nov 2017)
“Otroligt avslappnande att sova i en helt tyst och elfri miljö. Att känna kylan nypa i näsan men själv ligga varmt och bekvämt under täcket. Spännande att laga mat över öppen eld. Yllehyddorna är mkt rymliga för två och funkar bra för tre. Som vanligt på vandrarhem så diskar man sin egen disk och äter på udda tallrikar. Att endast använda torrdassen för nummer två gör att det blir minimal obehaglig lukt faktiskt var toaletterna riktigt fräscha. Att göra nr ett i skogen är naturligtvis lite obekvämt mitt i natten...”
STF Nyrup Naturhotell svarar (tis 14 nov 2017)
Hej, så härligt att du uppskattde vistelsen i november - vi tycker nästan att vintern är allra mest fantastisk! Och vi gillar också våra toaletter, de är sällan ofräscha och ju helt hållbara eftersom vi komposterar avfallet. Särskilt tack för en fyllig beskrivning, det hjälper säkert många att förstå hur upplevelsen fungerar! Välkomna åter!\camilla
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället