STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (594 av 608 rekommenderar) (158 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(594 av 608rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 158)

Toppenvistelse

Rekommenderad av Assar o Maggan, Sverige (Sverige sön 28 apr 2019)
“Vi blev mycket imponerade av den trevliga personalen och den familjära atmosfären samt de mycket goda måltiderna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stf vilja att dela in folk i olika samhä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 apr 2019)
“Stf vilja att dela in folk i olika samhällsklasser är mycket konstigt och kommer vad jag hör snart att bli känt för allmänheten. Viljan att backa tillbaka tiden till då sociten stängde dörren för vanligt verkar genomgående för hela stf. Jag kommer inte hålla käften om detta höjer min röst och tillsamman med många. Har varit medlem i omgångar under en längre tid till och från. Och kommer ifrågasätta STFs rätt att bedriva verksamhet på fjället ”

God mat

Rekommenderad av H, Sverige (Sverige fre 26 apr 2019)
“God och fantasifull meny som passade perfekt magsäcken efter en dag på fjället! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hundrum 1

Ej rekommenderad av Jazz, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Jag bokade 2 bäddsrum och trodde att jag skulle få det, fick istället ett hundrum , vi hade ingen hund med oss”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Blåhammarne i sol och ingen vind ännu bättre än tidigare

Rekommenderad av KZ, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Blåhammarens fjällstation har allt och det var en enorm upplevelse att få se stationen i solsken denna gång”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat och service i tooplass

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 apr 2019)
“Här kan man känna sig hemma. Tempot är behagligt lungt och personalen trevlig och mycket hjälpsam. Bastun, rummen, frukosten, middagen ja allt får toppbetyg av mig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastisk plass, men skulle ønsket litt...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tor 18 apr 2019)
“Fantastisk plass, men skulle ønsket litt mer barnevennlig mat eller alternativ på 3 rätters meny. Samme for dagtid skulle det vært noe mer barnmenu. Ellers kjemperfornøyd med oppholdet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren är fantastiskt!

Rekommenderad av Medlemmar nr 8080293 & 6319487 , Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Helt underbart! Middag, frukost och lunchmatsäck är super!! Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supertrevligt!

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Vi är jättenöjda efter en mkt trevlig vistelse på STF Blåhammaren. Maten var superb, bastun satt som en smäck och vi sov gott. Det enda som inte var tipptopp var frukosten. Kall gröt är inte särskilt gott och det finns inte jättemycket matigt att packa ner i lunchpåsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kunnig personal med bra bemötande på ett...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Kunnig personal med bra bemötande på ett toppenställe!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället