STF Blentarp Vandrarhem

Adress: Gamla Lundavägen 1938, 27564 Blentarp
Område: Skåne (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 78 av 82 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(78 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

früher gut, heute nicht

Ej rekommenderad av Monika, Tyskland (Tyskland lör 04 sep 2021)
“Da wir diese Jugendherberge von früheren Reisen kennen, können wir zu diesem Jahr 2021 einen Vergleich ziehen: Keiner in der Rezeption ansprechbar. Die Reinigungskraft hat uns nach zwei Stunden Wartezeit und einem telefonischen Anruf die Zimmerschlüssel überreicht, da online vorher bezahlt. Eine Klimaanlage, die es früher in den Zimmern nicht gab, ließ einen ruhigen Schlaf nicht zu. Da wir anschließend hunderte Kilometer zur Fähre nach Trelleborg und anschließend nach Hause, südlich von Berlin, fahren mussten, äußerst nervend. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkel standard - men välslött! 🤗

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Enkel standard - men välslött! 🤗”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlen

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Vi är mycket nöjda med Blentarps vandrarhem. Trevligt bemötande. Bra information från föreståndaren.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väl mottagen!

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mycket tillmötesgående värd som hjälpte mig till rätta, trots min sena ankomsttid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skånehelg

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Ett super fräsch boende med en mycket god frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mögligt bröd vid frukost.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vi serverades bröd som var så mögligt att det såg ut att vara "mjölat". Förklaringen var att det varit framme tidigare och att de inte noterat att det var mögel utan trodde att det skulle se ut så där.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigt och familjärt vandrahem. Nära ti...

Rekommenderad av Annzan, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Mysigt och familjärt vandrahem. Nära till bad, stad och natur. . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt och prisvärt boende

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Mycket fräscht och välskött, med en trevlig och hjälpsam värdinna! Bra läge med smidig tillgång till det mesta i södra delen av Skåne, i alla fall med tillgång till bil. Något för få duschar men inget större problem, något trångt i köket när många skulle fixa mat samtidigt men det gick ganska bra ändå. Trevligt med en så stor och fin plats utomhus med tillgång till grillar och många matplatser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo i grönskan och fågelsången.

Rekommenderad av Birgitta , Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Bra boende i fin lantlig miljö. Fint kök och övriga gemensamma ytor. Hiss finns! Nära badsjö, fin gammal bymiljö, Skåneleden och storkhägn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent, snyggt och prisvärt

Rekommenderad av Guldorn, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Allt var väldigt rent och fint. Köket för självhushåll var stort med tre stora kylar och nya induktionsspisar. Möjlighet till att köpa till enklare frukost var bra även om vi inte utnyttjade den. Trevlig och hjälpsam personal. Blentarp ligger centralt och bra för utflykter åt alla håll i Skåne. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.