STF Blentarp Vandrarhem

Adress: Gamla Lundavägen 1938, 27564 Blentarp  visa karta
Område: Skåne (Naturnära)
Gästbetyg: 89% (32 av 36 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(32 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Trevligt boende i lugnt läge. Vacker kyr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 dec 2018)
“Trevligt boende i lugnt läge. Vacker kyrka i närheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Blentarp

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 nov 2018)
“Ett trevligt STF vandrarhem ute i Skånska landet! Hade lite otur med vädret under våran vistelse nu men en vacker dag så är det säkert jättefint där. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem med bra kvalitet

Rekommenderad av TSkj, Norge (Norge sön 26 aug 2018)
“Vertinnen kunne ikke være tilstede da vi ankom. Men hun hadde forberedt det vi behøvde med nøkkel i konvolutt i resepsjonen, samt tlf-nr slik at vi straks kunne konferere om det som var nødvendig. Fikk bra forslag om middagsrestaurant i nærheten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Warm welcome at Blentarp

Rekommenderad av Harrie, Nederländerna (Nederländerna ons 22 aug 2018)
“So nice the warden recognized us from our visit a year ago. The stay was very pleasant, the location beutiful, breakfast wonderful.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Första kontakten var bra sen blev det en...

Ej rekommenderad av Humlan, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Första kontakten var bra sen blev det en snorkig historia. Vi sa att vi skulle anlända någon gång mellan kl 18 och 20. Men att det var osäkert, ev senare. Svaret vi fick var att det var inga problem och att vi kunde ta det lugnt och inte stressa. När kl var 20 hade vi 10 minuter kvar till boendet. Då blev vi uppringda av en snorkig dam som undrade var vi var och att vi kunde ha ringt och meddelat att vi skulle bli sena! Tycker nog att hon kunde ha haft en trevligare ton. På tidigare boenden har vi fått nyckeln utlagd och det har fungerat utmärkt. Jag fick själv föreslå detta och så blev det.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

friendly service

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge mån 30 jul 2018)
“friendly host who assisted where necessary!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blentarp

Rekommenderad av Ingela, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Bra med eget handfat och spegel på rummet. Boendet ligger precis vid landsvägen men baksidan vetter mot fält och gård. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hundvänligt

Rekommenderad av Ninnan, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Trivsamt boende med en mycket serviceminded och välkomnande värdinna. Extra plus för att vi kände oss riktigt välkomna med vår hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt men lyhört vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 jun 2018)
“Trevligt vandrarhem med trevlig personal! Dock lyhört in i rummen i korridoren med toaletter. Mycket ljud från toalettdörrarna ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Køkken

Ej rekommenderad av lisbet, Sverige (Sverige mån 11 jun 2018)
“Køkkenet virker nedslidt, rodet og ikke rent”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället