STF Blentarp Vandrarhem

Adress: Gamla Lundavägen 1938, 27564 Blentarp  visa karta
Område: Skåne (Naturnära)
Gästbetyg: 92% (46 av 50 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(46 av 50rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Trevligt och välskött

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Man kände sig hemma direkt tack vare ett glatt bemötande och trivsam miljö. Snyggt och fint överallt och nyligen renoverat. Bra läge i Skåne. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket rent och välstädat, rymligt. Möjl...

Rekommenderad av peter nilsson, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Mycket rent och välstädat, rymligt. Möjlighet att även sitta ute. Lite slamriga korridorer (ekade rätt mycket) och dörrar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great place!

Rekommenderad av Christiane Arndt , Tyskland (Tyskland tis 09 jul 2019)
“This hostel is a really great place, very clean, comfortable beds, nice kitchen area and so much more. We will definitely be back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig värdinna

Rekommenderad av Asta Larsson, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Värdinnan Gunilla är mycket hjälpsam och tillmötesgående mycket trevligt ned utemöbler grill och gåott om sittplatser inomhus det bästa vandrarhemmet jag bott på pl”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig värdinna

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Här får du ett varmt och trevlig bemötande av ägarinnan till vandrarhemmet, fina allmänutrymmen och bra tillgång till kök och matlagningsmöjligheter. Att kunna ha med sig hunden när man är ute och reser är mycket värt, och här funkar det att ha med sig både en och flera hundar. Mycket god och riklig frukost om man vill köpa till denna. Området kring vandrarhemmet är idylliskt, med dirket närhet till Skåneleden, bra rastningsmöjligheter. I byn finns erkänt café som vi tyvärr inte hann besöka. Mycket hög servicekänsla på stället! Kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt i skåne

Rekommenderad av Gudde, Sverige (Sverige fre 07 jun 2019)
“Mkt trevlig vandrarhemsvärd Gunilla. Hon gav toppservice, gällande bemötande, frukost, fixande av nyckel och information. Toppenställe för oss hundägare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i lugnt läge. Vacker kyr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 dec 2018)
“Trevligt boende i lugnt läge. Vacker kyrka i närheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Blentarp

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 nov 2018)
“Ett trevligt STF vandrarhem ute i Skånska landet! Hade lite otur med vädret under våran vistelse nu men en vacker dag så är det säkert jättefint där. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem med bra kvalitet

Rekommenderad av TSkj, Norge (Norge sön 26 aug 2018)
“Vertinnen kunne ikke være tilstede da vi ankom. Men hun hadde forberedt det vi behøvde med nøkkel i konvolutt i resepsjonen, samt tlf-nr slik at vi straks kunne konferere om det som var nødvendig. Fikk bra forslag om middagsrestaurant i nærheten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Warm welcome at Blentarp

Rekommenderad av Harrie, Nederländerna (Nederländerna ons 22 aug 2018)
“So nice the warden recognized us from our visit a year ago. The stay was very pleasant, the location beutiful, breakfast wonderful.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället