STF Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 53 av 54 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(53 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Naturnära boende med serviceinriktad personal

Rekommenderad av kmk, Sverige (Sverige ons 08 jun 2022)
“På Svartsö bodde hela familjen med utsikt över vattnet och precis i skogsbrynet. Personalen var engagerad och kunnig kring lokalmiljön. En mycket trevlig helg, vi kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende svartsö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Mycket trevligt boende , fantastisk service. Hjälp med bagaet från och till båten. Väldigt bra bemötande. God frukost. Egen altan , samt bra område runt om.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Modernt vandrarhem med bra utrymme för m...

Rekommenderad av Carin LM , Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Modernt vandrarhem med bra utrymme för matlagning, äta och umgänge. Närhet till båtbrygga värdefullt. Små funktionella rum - gärna flera krokar i rummet för att hänga upp egna kläder och väskor. Toa/handfat - utmärkt lösning MEN gärna några hyllor för att ställa necessär och div annat på. Trevlig frukostkorg- med många närproducerade ingredienser, toppen - MEN varför en helt smaklös fet ost på det goda surdegsbrödet??? Jag kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Möjlighet till återhämtning utan ett sommarhus

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Tack vare STF Vandrarhem kan man åtnjuta naturen utan att ha ett sommarhus, särskilt för de som gillar att ändå ha lite kontakt med folk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och välordnat boende med trevligt bemötande

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Väldigt fint beläget vandrarhem med nära till bad och natur. Bemötandet var genomgående mycket trevligt och jag blev glatt överraskad över att ha egen toalett på rummet, något som jag inte är van vid på vandrarhem. Den gemensamma duschen använde jag aldrig då vi badade i närliggande sjöar istället. Frukosten vi köpte till serverades pga covid-19 i egen korg och var rejäl med både yoghurt, müsli, macka, kokt ägg och äpple och väl värd sitt pris. Det gemensamma köket var stort och i princip allt en behövde fanns. Är mycket nöjd med vistelsen och skulle definitivt komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättefint och fräscht boende

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Det enda vi saknade var att man inte kunde få något att dricka, öl eller vin, på kvällen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svartsö skärgårdshotell

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Bodde en natt på hotellet och det var trevligt. Personligt bemötande och hjälpsam personal. Bra att man fick sin frukost i en korg och kunde sätta sig var man ville. Hyrde cykel två dagar och cyklade runt på Svartsö. Fina bad och god mat på bägge restaurangerna jag besökte. Rekommenderas. /Marianne ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht vandrarhem

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Mycket fräscht ställe på en fin ö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hit vill vi återvända

Rekommenderad av Petra, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Jättebra beläget vandrarhem, nära till färja, havsstrand och även sjö. Enda tråkiga att svårt få rum då så populärt. Plus att väldigt lyhört.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och mysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Svartsö vandrarhem ligger nära brygga och bad. Det finns massor av cyklar att hyra. Solnedgången är fantastisk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.