STF Svartsö Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (97 av 100 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(97 av 100rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Trevlig skärgårdsidyll

Rekommenderad av Martin K, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Rofylld naturnära vistelse med sjönära läge. Trevlig service och hög standard på rummet. Uppskattat av barnen med många spel och böcker att låna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende men för få platser på Ön

Rekommenderad av S, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Tyckte att vandrarhemmet vad belagt på en fin plats nära havet. Det var fräscht och lugnt på både boendet och ön. Det enda negativa var att halva ön vad bebodd vilket gjorde att dom delarna var privata. Kändes tråkigt att mötas av ”Privat” skyltar överallt vilket gjorde att det fanns färre platser på ön att upptäcka och vara själv på. Helt ok att vara där två, tre dagar men sen blir en ganska klar med vad ön erbjuder. Trots detta så var det underbart att bada på de platserna som det gick att bada på och en kom snabbt i kontakt med lugnet! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Modernt och fräscht vandrarhem.

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Nya moderna och stora rum. Inga problem att boka in hundrum. Trevliga gemensamma ytor. Mycket trevligt bemötande hos personalen. Bra Covid-anpassningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen !

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Nästan så man inte vill dela med sig av denna pärla! Så mysigt ställe! Så trevlig personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Krokar, mer krokar!

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vi hade lite otur och hade avloppet utanför vårt rum vilket gav väldig obehagliga dofter av och till . Men det som slår mig mest när jag bor på vandrarhem är avsaknaden av krokar. Här fanns en hatthylla i ett av rummen, men varför finns inte ett antal krokar i hallen, man vill kunna hänga av sig jacka och väska, likaså i badrumet, en krok, men är man ett gäng på 4-5 personer är det ju väldig fjuttigt. Sån enkel grej att göra det boendet mer optimalt, sätt upp massa krokar, det uppskattas av alla. Annars var allt bra och en fantastisk personal, så tillmötesgående och hjälpsamma trots att det ständigt hade en kö av gäster som ställde massa frågor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi hade jättefina dagar på Svartsö. Vack...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Vi hade jättefina dagar på Svartsö. Vackert ställe och bra anpassat för vår 1,5 åring som hade mycket att upptäcka runt boendet. Fint bemötande av personal och bra tips om ställen i närheten att besöka. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pensionatskänsla i skärgården

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Vi hade sköna dagar på det trivsamma och familjära vandrarhemmet. Det ligger fint mitt i naturen med nära till bad. Rummen är enkla men fräscha och vi saknade ingenting. Huslängorna bildar en gård där det är inbjudande att sitta vid småborden, äta lunch, ta en glass eller läsa - som ett pensionat från förr i tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Mycket fräscht och trevligt boende med genuin skärgårdskänsla. Trevlig och hjälpsam personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pandemi och smittskydd

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Köket är underdimensionerat, speciellt med tanke på smittspridning nu. Det är kanske 2 kvm. Där trängdes 5-10 personer när jag först kom (och ingen personal fanns på plats). Garanterad smittspridning. Efter att jag sagt till satte de upp en skylt; bara en från varje sällskap, och bara två personer i taget. Det minskade smittrisken, men tog inte bort den, eftersom avståndet ändå var begränsat till ca 0,5 meter. Man borde, som jag föreslog, sätta upp ett schema där bara ett sällskap i taget använde köket - en kokvrå, i själva verket. Pandemin måste tas på allvar. De som inte dör av sjukdomen får kroniska sjukdomar, även yngre, om det nu ska vara någon tröst. I övrigt är det fint, men man vill gärna veta om madrassöverdrag tvättas mellan gäster, om toalettter desinficeras, osv. Man borde rekommendera gäster att ta med egen kudde. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trivsamt och välkomnande

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Ett fint och fräscht vandrarhem vackert beläget där vi trivdes mycket bra! Stor välkomnande matsal mysigt inredd. Frukostkorgarna var goda och välfyllda. Återkommer gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.