STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (59 av 60 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(59 av 60rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Fantastiskt boende i Hjo

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jun 2020)
“Att bo på Villa Eira är som att komma hem till en gammal faster med sinne för hemtrevnad o renlighet. Mycket hemtrevligt och rofyllt. Man vill gärna komma tillbaka.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 14 jun 2020)
Hej, så trevligt att ni gillade att bo hos oss, trevnad och att det är rent som hos en gammal faster är något vi också gillar! varmt välkommen tillbaka till oss på Villa Eira! hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Septembertid i Hjo

Rekommenderad av repa72, Sverige (Sverige sön 13 okt 2019)
“Hej! Ett mycket mysigt boende som vi kan rekommendera, även fast vi var de ända gästerna så fick vi bra service och har vi vägarna förbi Hjo igen så blir stannar vi gärna här och sover igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och prisvärt boende i Hjo

Rekommenderad av HansAndersson, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Enda jag saknade var en Tv i sällskapsrummet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Luktade konstigt på toa.

Rekommenderad av Wål, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Luktade konstigt på toa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint och fräscht

Rekommenderad av Ann-Marie, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Fantastiskt gammat trähus ned vacker snickarglädje. Lika vackert inne. Rent och ordning. Rekommenderas varmt!”

Sängar

Ej rekommenderad av Humlan, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Ett boende som skulle kunna vara en perfekt femma om det inte vore för sängarna. Näst intill oförskämt att låta någon sova i dessa. Några centimeter skummgummi är inte en säng. Kanske kan fungera på ett kollo för barn.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Villa Eira i Hjo

Rekommenderad av Eva-Lotta & Per-Erik, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Jätte mysigt ställe rekommenderas varmt.vackra hus och vacker stadspark. Trevligt bemötande,rent och fräscht boende. Närheten till flera bra resturanger. Värt att besöka bison farmen. Moster Elins glassbar mums.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Frukost

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Lite sen frukost. Ska man iväg tidigt, ta med egen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet i Hjo är fantastiskt fint!...

Rekommenderad av Frida , Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Vandrarhemmet i Hjo är fantastiskt fint! Perfekt läge och väldigt vackert. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Fina rum i mysig miljö. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (tor 01 aug 2019)
Hej och Tack! så trevligt att du gillade våra rum! välkommen tillbaka till Villa Eira hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.