STF Lillsved Vandrarhem

Adress: Lillsvedsvägen 100, 13990 Värmdö
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 59 av 64 rekommenderar (25 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(59 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Träningspaket

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige fre 09 apr 2021)
“Mycket prisvärt med mat och träning. Stort och fint rum. Fint gym och spinningsal. Många spår i närheten för vandring och löpning. Fint läge vid vatten. Åker gärna dit igen. ”
STF Lillsved Vandrarhem svarar (tor 29 apr 2021)
Tack för att du gästade Lillsved och tog vara på de fina möjligheterna som finns här. Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt boende i Lillsved

Rekommenderad av Caroline Modorato-Rosta, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Vi har spenderat tre nätter i Äppelstugan, rum 1 och har stortrivts. Perfekt att vi kunde ha med oss våra två hundar. Närheten till hav och natur är obetalbar. Vi bastade även efter långa promenader på ön. Ända nackdelen var ytterdörren till huset som i princip var omöjlig att låsa. Vi kommer åter! /Caroline och Patrik ”
STF Lillsved Vandrarhem svarar (tor 29 apr 2021)
Fint att vi prickade rätt med val av rum 1 i Villa Äppelbo. Där bor man fint. Tack för att du berättar om låsproblemet. Låter som att den nyckel ni fick behöver bytas ut. Det får vi ordna till. Välkomna tillbaka tillsammans med era hundar för fortsatt utforskande av naturen på norra Värmdö. Och varför inte fortsätta ut i skärgården med Waxholmsbåten från Lillsveds brygga. Flera fina STF-anläggningar finns att besöka.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona-anpassad vistelse

Rekommenderad av NJNM, Sverige (Sverige ons 09 dec 2020)
“Fina vandringsleder, bra rum, trevlig personal. Stort + för Corona-anpassad in- och utcheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det kunde inte ha varit bättre!

Rekommenderad av Margareta & co, Sverige (Sverige tor 05 nov 2020)
“Lugn, vacker miljö med härliga utsikter och mycket lättvandrade stigar och vägar av olika längd. God mat, utmärkt information och service. Dessutom helt corona-anpassat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevligt bemötande och vistelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 nov 2020)
“Väldigt trevligt bemötande och vistelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig skärgårdsmiljö

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Vackra byggnader, spännande att turista på ett ställe som också är en folkhögskola. Vacker natur, med hjortar runt knuten och möjlighet att komma ut i skärgården. Rymliga lägenheter, där man kan få en hörna för sig själv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Över förväntan!

Rekommenderad av Kia, Sverige (Sverige ons 28 okt 2020)
“Besökte Lillsved för första gången med familjen, varav två små barn. Jättebra dialog per mejl inför besöket och väldigt välkomnande och serviceinriktad helgvärd. Alla måltider hade vi förbokat och arrangemanget kring dem var toppen. Luncherna åt vi i matsalen som hade lunchöppet med fantastisk personal. Därifrån fick vi med oss middagspaketet som vi förvarade och åt i vårt kök. Frukosten levererades till vårt kylskåp. Alla måltiderna var goda och generösa och det blev en hel del över att ta hem samt att vi köpte extra matlådor till frysen. Rummen var städade och fräscha, samt gemensamma allrummet och köket. Väldigt barnvänlig miljö både inne och ute. Kändes väldigt Coronasäkert med tillgång till handspritflaskor samt att gästerna spreds ut i de olika husen samt god ordning i matsalen. Kan varmt rekommendera ett besök här och vi kommer gärna igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lukt från golvbrunn i duschen ger ett on...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Lukt från golvbrunn i duschen ger ett onödigt dåligt intryck, för det är bra boende i sin helhet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skärgård lättillgänglig

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Fint sätt att få rekreation i härlig miljö utan att behöva resa långt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var lite tråkigt med mat, och det fi...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Det var lite tråkigt med mat, och det finns absolut ingenting i huset såsom salt, te, kaffe. Vi fick bland annat sallad utan salt eller olja. Allt annat var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.