STF Lillsved Vandrarhem

Adress: Lillsvedsvägen 100, 13990 Värmdö
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 88% 83 av 94 rekommenderar (34 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(83 av 94rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Recension

Ej rekommenderad av Olivia, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Måltiderna levde inte upp till våra förväntningar utifrån andra STF-boende vi varit på. Standarden på rummen var helt okej utifrån priset. Servicen för över förväntan! Underbar miljö med närhet till vattnet och bra motionsspår.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandring

Rekommenderad av Bi, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Önskar mer skogsstigar för vandrare där vi slipper cyklar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig sommarvistelse

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Stort fint rum, bra träningsmöjligheter med paketet Puls & träning, skönt att få mat serverad och vilka fantastiska utomhusmiljöer. Rekommenderas! (Skulle jag önska något mer skulle det vara lite senare middag.)”
STF Lillsved Vandrarhem svarar (tor 19 aug 2021)
Tack för att du kom till Lillsved och tränade och hade det bra. Ett gott betyg att du rekommenderar oss. Helpensionslösningen Puls & Träning hittar fler och fler, det gillar vi. Lillsved har stora resurser för aktiviteter och träning i en fin miljö. Det finns gott om plats för fler. Middagstiderna liksom andra tider kan alltid ses över. Ha en fin höst och håll i hälsoträningen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och tyst läge. Kan vara bra att ...

Rekommenderad av Signe, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Vackert och tyst läge. Kan vara bra att kolla om det är större konferens eller läger samtidigt (om man besöker privat) då det kan bli trångt och högljutt. Fina kortare och något längre vandringsleder och vackra badklippor i närheten. Väldigt begränsat med utrustning i köket, fanns till exempel bara en stekpanna. Fanns inget varmvatten vid duscharna i bastun och överlag var duscharna av sådär kvalitét. Mycket trevligt bemötande i reception och matsal. Kommer gärna tillbaka!”
STF Lillsved Vandrarhem svarar (tor 19 aug 2021)
Tack för trevlig recension och bra feedback. Köken får vi se ofta se över då utrustningen vandrar runt mellan köken och t o m mellan husen. Vi får kolla oftare helt enkelt. Elpatronen till duscharna i idrottshuset slogs ut och behövde bytas. Det blir ju lite krångligare att bada bastu när man måste gå till sitt rum för att duscha. Det tar ju ner upplevelsen en hel del. Varmt välkomna åter! Vi lovar att duscharna i bastun kommer att fungera då. 😁
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fina rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Stora fina rum med gott om plats. Helt okej toalett och dusch ( vi hade egen och behövde inte dela med andra.) lite mer utrustning i köket hade varit önskvärt. Härlig miljö ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Marieholmaren, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Bra boende i sommartomma studentrum. Toppen med egen dusch o toa. Bra standard. Tillgång till anläggningens restaurang. Trevlig krog, Café Sjöstugan, med bra mat o dryck (fulla rättigheter) nära bryggan för Waxholmsbåtarna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Krock mellan två kundkretsar?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Samtidigt som vi var på Lillsved var det även Konfirmandläger där. Det resulterade i mycket stök och stoj, smäll i dörrar varje kväll och natt. Vi blev även bett om att lämna frukosten, då konfirmanderna inte skulle få plats annars. Vi var två pers!!! Sen var det lektioner i alla gemensamma utrymmen, vilket gjorde att vi fick pett hålla oss på rummet. Så bestäm er för vilken kund ni vill ha, eller berätta iaf för oss andra att det är konfaläger samtidigt, så vi kan ta ställning till om det funkar för oss eller inte. Som det var nu, blev det lite för mycket ha kakan och äta den. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin vandrarhem, mycket bra service!

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Fin vandrarhem, mycket bra service! Vi trivdes bra hela helgen. Köket var tyvärr stängd då, men fixade iordning frukost X2, middag X2 och lunch x1 åt oss! Överraskande god mat och MYCKET mat!!! Väldigt fint område också. Vi vandrade mycket och badade på flera olika badplatser under vistelsen. Kan inte klaga på något. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lillsved

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige ons 30 jun 2021)
“Vi hade en bra helg på Lillsved, passade utmärkt att bo i en s k "svit" för oss. Helt ok standard på rummen, köket också ok. Ganska sparsam köksutrustning. (skålar, bunkar etc). Bra att tillgång till matsal fanns. Det tog ganska lång tid i receptionen, att checka in etc, kändes inte riktigt som att personalen fått koll på rutiner etc. men glatt och trevligt bemötande. Själva området runt vandrarhemmet/folkhögskolan kändes lite försummat, skulle behöva rensas lite, t ex vid husen, bättra på med målarfärg på staket etc, underhålla. Rensa boulebanan etc. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

så fint bemötande och bra service!

Rekommenderad av maria-pilar, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“Att få redan från första kontakten ett så trevligt bemötande påverkade hela vistelsen positivt. Serviceinriktad personal utöver det vanliga som löser allt, med bästa viljan och ett leende. Vill också uttrycka vår uppskattning till kökspersonalen för goda frukostar och lunch samt trevlig och proffsig förhållningssätt till gästerna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.