STF Lillsved Vandrarhem

Adress: Lillsvedsvägen 100, 13990 Värmdö  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (80 av 89 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(80 av 89rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Lukt från golvbrunn i duschen ger ett on...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Lukt från golvbrunn i duschen ger ett onödigt dåligt intryck, för det är bra boende i sin helhet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skärgård lättillgänglig

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Fint sätt att få rekreation i härlig miljö utan att behöva resa långt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var lite tråkigt med mat, och det fi...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Det var lite tråkigt med mat, och det finns absolut ingenting i huset såsom salt, te, kaffe. Vi fick bland annat sallad utan salt eller olja. Allt annat var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Aktivitet och avkoppling i harmoni

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Skön vistelse i lugnt och enkelt boende, där utomhusmiljön med de fina vandringslederna i vacker natur var höjdpunkten. Mycket trevligt bemötande av personalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhelg

Rekommenderad av MrsWood, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Mycket fräscht vandrarhem, välordnade vandringsleder, god mat (paketvistelse), fantastisk natur med en blandning av skog och hav.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra service! Kökspersonalen ordna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Mycket bra service! Kökspersonalen ordnade mat åt oss fast de egentligen hade stängt. Vi fick skjuta på utcheckningen till kl 15 eftersom ingen skulle in efter oss. Vi fick använda bastun till förmånligt pris. Personalen var överlag trevlig och med mycket gott bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fin natur, välordnad grillplats o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Mycket fin natur, välordnad grillplats och närhet till brygga för Waxholmsbåtar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt boende i oslagbar naturomgivning

Rekommenderad av Tompa, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Vi ankom till boendet en dag före bokningstiden. Det var inga som helst problem tack vare den tjänstvilliga personalen, husmor och en köksanställd, som galant ordnade så att vi fick boende över natten i ett fräscht rum med sköna sängar. På kvällen tog vi en promenad ner till båtbryggan där vi såg solnedgången över det vackra havet. Därefter vandrade vi tillbaka till rummet i den lummiga grönskan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Peaceful location, friendly staff, definitely recommend a visit

Rekommenderad av Harsha, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“I spent 2 days at Lillsved. The staff were welcoming and helpful, and gave me directions to the different trails, and allowed me to borrow a bicycle. The room was very clean, and vegetarian food was available. The location and the surroundings are picturesque, and I would definitely recommend a visit to Lillsved for a break from the city! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att gården och omgivningen va...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Jag tycker att gården och omgivningen var mycket trevlig. Boendet var rymligt och ganska fräscht men badrummet var väldigt omodernt och gammalt med en ofräsch dusch, så det drar tyvärr ner betyget. Ett plus var att det fanns handtvål på rummet då det är lätt att glömma ta med sig. Matsalen var ok men det var svårt att hitta något hälsosamt i frukosten som är den enda måltid vi provade där. Jag reste med två små barn och tyckte det var svårt att ge dem bra frukost- bland brödet fanns det endast ljust sötat bröd, och bland yoghurten endast sötad yoghurt och juicen var blandsaft. Det fanns kokt ägg, ost, gurka och tomat som var nyttigt, vilket förvånar mig när mycket fokus i marknadsföringen för Lillsved ligger på hälsa och träning. Vi betalade ändå en del för vår vistelse och jag tycker att priset låg i nivå med ställen med en högre nivå. Annars var vistelsen trevlig och sommarvärden Alva gjorde ett bra jobb med att vara tillgänglig o tillmötesgående under bokningen. Det var mycket smidigt med nyckelsystemet då vi inte hann anlända medan receptionen var öppen. Ett litet minus för att det var betalparkering dygnet runt. Det var svårt att hitta till parkeringen som var kostnadsfri och efter att ha kört runt o letat så blev den inget alternativ då den verkade ligga väldigt långt bort när man reser med små barn och vädret bestod av ösregn och man gärna har bilen nära helt enkelt :) Det kan naturligtvis inte Lillsved rå för och de hade bifogat en handritad fin liten karta över området i incheckningskuvertet men det blev ändå krångligt i praktiken att hitta denna parkering sent på kvällen och det drog ned smidigheten för oss gäster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.