STF Fågelsjö/Gästis Vandrarhem

Adress: Fågelsjövägen 239, 82050 Los
(visa karta)
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 89% (48 av 54 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(48 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

FRUKOST

Rekommenderad avPeter, Sverige (Sverige mån 11 sep 2017)
“Jag hade beställt frukostpaket så när jag kom till boendet sent på kvällen och öppnade kylskåpet och såg att där fanns mer än vad jag behövde så blev jag så glad så jag skrattade till! Tack så mycket!”
Totalupplevelse 4 av 5

Magisk natur och fint boende

Rekommenderad avMona, Sverige (Sverige ons 30 aug 2017)
“Hej! Jag älskar hela fågelsjö, inklusive gästis. Det enda jag saknar är fler hundrum . De har bara ett som var bokat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära Hamra nationalpark

Rekommenderad avInge , Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Idealisk utgångspunkt för besök i Hamra nationalpark.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avbokades.

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Avbokades. ”

Bemötandet

Rekommenderad avMH, Sverige (Sverige fre 28 jul 2017)
“Varken när vi kom till boendet tidig kväll eller lämnade på förmiddagen fanns någon ansvarig för boendet på plats. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Clean, convenience especially kitchen fa...

Rekommenderad avMimi, Sverige (Sverige fre 28 jul 2017)
“Clean, convenience especially kitchen facilities , and clean /good bathroom, washing machine, spacious living room, TV ....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Besviken

Ej rekommenderad avGrillmästaren, Sverige (Sverige tor 27 jul 2017)
“Dålig information om att det är obemannat och man får hämta sin nyckel själv, slitet men helt och rent. Dåligt med toaletter/dusch, vi hade 2st på 16 personer natten jag sov där. Rummet var lite märkligt möblerat, fanns inget bord/skrivbord men 3st stolar, hade bokat ett enkelrum. Sängen var nog något som överlevt de senaste 30 åren, 5cm skummadrass som låg på en masonitskiva. Frukosten var ett kapitel för sig, hade bokat frukost då det stod att frukost serveras. Det som egentligen fanns att tillgå var en öppnad förpackning fil samt ett öppnat paket med apelsinjuice, ost som var färdigskivade och låg inlindade i en ica-påse samt några skivor med vad det såg ut som skinka. Brödet låg i frysen och såg ut att ha varit upptinat mer än en gång, inget kaffe inga tepåsar. Jag har absolut inga problem med att göra min egen frukost, vet man om det och vad som ingår. Ringde det mobilnumret som fanns angivet men fick inget svar (kl 06.40), fick passa på att besöka toaletten när den vart ledig för att göra mig i ordning, provade att ringa igen vid kl 07.00 fick inget svar då heller. Packade in mig i bilen och lämnade nyckeln och detta vandrarhem för den absolut sista gången. Inget ställe jag rekommenderar. Jag har bott på många olika vandrarhem genom åren och även jobbat som värd under 2 säsonger, men detta vandrarhem tar priset. Platsen i sig var fin men skötsel och information var under all kritik. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigt vandrarhem i Fågelsjö. Vi hade me...

Rekommenderad avHundresenär, Sverige (Sverige sön 23 jul 2017)
“Mysigt vandrarhem i Fågelsjö. Vi hade med hund och bodde i "hundrummet". Funkade jättebra även om det var på andra våningen. Mycket tyst och fridfullt. Stort kök där man fick ta frukost själv ur kylen om man hade beställt. Träffade aldrig någon personal på vår vistelse men rekommenderar ändå gärna detta vandrarhem. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende!

Rekommenderad avTinne, Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“Stort härligt rum och trivsamt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ok boende för en natt om man vill besöka...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 26 jun 2017)
“Ok boende för en natt om man vill besöka Fågelsjö hälsingegård (som är väl värd ett besök) eller Hamra nationalpark, (som också är värd ett besök). Kändes lite underligt att det bar ett helt obemannad vandrarhem, borde ha fått lite bättre info om detta innan, speciellt hur fa nycklar, hur få frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Boka när du vill
  • • Inga bokningsavgifter online
  • • Alla priser är medlemspriser
  • • Aktiviteter och prisvärt boende
  • • Säker e-handel
  • • STF verkar för ekoturism
  • • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige

Kundservice

Boka med oss

  • • Boka när du vill
  • • Inga bokningsavgifter online
  • • Alla priser är medlemspriser
  • • Aktiviteter och prisvärt boende
  • • Säker e-handel
  • • STF verkar för ekoturism
  • • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige