STF Fågelsjö/Gästis Vandrarhem

Adress: Fågelsjövägen 239, 82050 Los  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 91% (20 av 22 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(20 av 22rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Hade inga höga förväntningar men det var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 08 jun 2018)
“Hade inga höga förväntningar men det var mycket svårt att få kontakt både via mail och telefon, tog ca en vecka. Och då ringde jag inte bara en gång.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stopp i avloppet, duschen svämmade över ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jun 2018)
“Stopp i avloppet, duschen svämmade över o två blev magsjuka påvägen hem!! Lortigt i köket då fler boenden var där ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

A place with real character

Rekommenderad av Tom, Sverige (Sverige ons 31 jan 2018)
“Great price in a lovely area. Beautiful old house with real character.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

FRUKOST

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 11 sep 2017)
“Jag hade beställt frukostpaket så när jag kom till boendet sent på kvällen och öppnade kylskåpet och såg att där fanns mer än vad jag behövde så blev jag så glad så jag skrattade till! Tack så mycket!”
Totalupplevelse 4 av 5

Magisk natur och fint boende

Rekommenderad av Mona, Sverige (Sverige ons 30 aug 2017)
“Hej! Jag älskar hela fågelsjö, inklusive gästis. Det enda jag saknar är fler hundrum . De har bara ett som var bokat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära Hamra nationalpark

Rekommenderad av Inge , Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Idealisk utgångspunkt för besök i Hamra nationalpark.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avbokades.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Avbokades. ”

Bemötandet

Rekommenderad av MH, Sverige (Sverige fre 28 jul 2017)
“Varken när vi kom till boendet tidig kväll eller lämnade på förmiddagen fanns någon ansvarig för boendet på plats. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Clean, convenience especially kitchen fa...

Rekommenderad av Mimi, Sverige (Sverige fre 28 jul 2017)
“Clean, convenience especially kitchen facilities , and clean /good bathroom, washing machine, spacious living room, TV ....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Besviken

Ej rekommenderad av Grillmästaren, Sverige (Sverige tor 27 jul 2017)
“Dålig information om att det är obemannat och man får hämta sin nyckel själv, slitet men helt och rent. Dåligt med toaletter/dusch, vi hade 2st på 16 personer natten jag sov där. Rummet var lite märkligt möblerat, fanns inget bord/skrivbord men 3st stolar, hade bokat ett enkelrum. Sängen var nog något som överlevt de senaste 30 åren, 5cm skummadrass som låg på en masonitskiva. Frukosten var ett kapitel för sig, hade bokat frukost då det stod att frukost serveras. Det som egentligen fanns att tillgå var en öppnad förpackning fil samt ett öppnat paket med apelsinjuice, ost som var färdigskivade och låg inlindade i en ica-påse samt några skivor med vad det såg ut som skinka. Brödet låg i frysen och såg ut att ha varit upptinat mer än en gång, inget kaffe inga tepåsar. Jag har absolut inga problem med att göra min egen frukost, vet man om det och vad som ingår. Ringde det mobilnumret som fanns angivet men fick inget svar (kl 06.40), fick passa på att besöka toaletten när den vart ledig för att göra mig i ordning, provade att ringa igen vid kl 07.00 fick inget svar då heller. Packade in mig i bilen och lämnade nyckeln och detta vandrarhem för den absolut sista gången. Inget ställe jag rekommenderar. Jag har bott på många olika vandrarhem genom åren och även jobbat som värd under 2 säsonger, men detta vandrarhem tar priset. Platsen i sig var fin men skötsel och information var under all kritik. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige

Kundservice

Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige