STF Fågelsjö/Gästis Vandrarhem

Adress: Fågelsjövägen 239, 82050 Los  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 87% (34 av 39 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(34 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

A very pleasant hostel with good facilit...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 18 sep 2018)
“A very pleasant hostel with good facilities. A little odd to not see a member of staff at any point, especially as I wasn't sure that I had paid for my stay. There was one other guest which was just well as I wouldn't have liked to have stayed alone. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Acute water sabotage

Rekommenderad av AMS, Danmark (Danmark ons 15 aug 2018)
“There was no water at the hostel, we were referred to the toilet and water approx. 1 km. fra the hostel. We contacted the hostel host to bring some water to the hostel (we only had a small dunk that could not cover the water need for cooking, hygiejne ect.) but she could/would not help.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magsjuka

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Vi var nöjda med boendet med hade velat få info om att två personer hade magsjuka.Detta kunde personalen uppgett när jag ringde innan.Då hade vi haft möjlighet att bo på annat håll eller kanske i andra stugor på vandrarhemmet.Vi fick dagen efter magsjuka när vi bodde i Edsbyn och fick då avbryta vår semester och åka hem.Dessutom borde de som är sjuka få tillsägelse att hålla sig på rummet och toaletten och inte få vara i allrum o kök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vattenbrist kan ingen klandras för. 👍

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Vattenbrist kan ingen klandras för. 👍 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fanns inget bemötande.

Ej rekommenderad av Mulle, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Dåligt betyg eftersom ingen värd fanns tillgänglig på vandrarhemmet. Lite obehagligt att nya människor bara dök upp, även sent på kvällarna, och devisste ingenting om var nycklar och annat fanns. Det fick vi andra visa o förklara. De till o med grillade utomhus trots förbud pga dennstora brandrisken. Dåligt att ingen tittar till v-hemmet emellanåt. Det kändes som att det sköttes lite vind för våg det hela.... Önskar att en värd funnits på plats som på andra vandrsrhem.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personerna från hembygdsföreningen som s...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 21 jul 2018)
“Personerna från hembygdsföreningen som sköter stället var jättetrevliga och jätte hjälpsamma!! Allt var okomplicerat och vi fick hjälp med både det ena och det andra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Möbler

Ej rekommenderad av Alia, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“Mycket av möblerna borde rensas bort. De fyllde inte någon funktion vilket gjorde att hela huset kändes som ett hopplock avmöbler av någon som har svårt att göra sig av med saker. Därmed svärstädat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hade inga höga förväntningar men det var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 08 jun 2018)
“Hade inga höga förväntningar men det var mycket svårt att få kontakt både via mail och telefon, tog ca en vecka. Och då ringde jag inte bara en gång.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stopp i avloppet, duschen svämmade över ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jun 2018)
“Stopp i avloppet, duschen svämmade över o två blev magsjuka påvägen hem!! Lortigt i köket då fler boenden var där ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

A place with real character

Rekommenderad av Tom, Sverige (Sverige ons 31 jan 2018)
“Great price in a lovely area. Beautiful old house with real character.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället