STF Fågelsjö/Gästis Vandrarhem

Adress: Fågelsjövägen 239, 82050 Los  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 83% (53 av 64 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(53 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3,8 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Fina Fågelsjö

Rekommenderad av peter, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Vackert vandrarhem med den rätta "anno dazumal" känsla beläget mitt i byn. Bodde i rummet där djur var tillåtna. Sängarna var tyvärr ganska hemska och belysningen i rum 8 kunde verkligen varit betydligt bättre men detta vägdes upp av den genuina känslan och den absoluta tystnaden. Fint kök dessutom och de allmänna utrymmen var riktigt mysiga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Majvor Orrhede, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Saknade information om frukostmöjligheter i Fågelsjö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig övernattning i öde by

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Tack vare en annan vandrarhemsgäst, som kommit strax före mig, lyckades jag hitta nyckel till entrédörren och på eget initiativ lyckades jag hitta mitt rum, kök för självhushåll, dusch och toalett. Själv fick jag på motsvarande sätt hjälpa en annan, senare ankommande gäst, med samma frågor. Kvällspromenaden genom Fågelsjö gick genom en idyllisk by, som var helt öde och tom, både på människor och bilar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överbokning

Ej rekommenderad av HP, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Jag skulle ha bott på vandrarhemmet men p g a överbokning frågade de några dagar innan om jag kunde bo i det s k Amerikahuset istället, vilket jag accepterade. Det hade varit helt ok om de inte hade placerat ytterligare en, för mig helt okänd, person där. Inga lås på dörrar eller toa/dusch. Jag behövde gå genom den andra gästens sovrum för att komma till toan. Detta borde ha förklarats när jag tillfrågades om bytet. Kan därmed inte heller recensera det riktiga vandrarhemmet, men omgivningarna är jättefina.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Norrländsk gästfrihet

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Mötta vid tåget och skjutsade till boendet. Härlig miljö, god mat, bra bad och en intressant visning av Gammelgården. Men framför allt vänliga människor och ett mycket bra mottagande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I en värld av stillsamhet

Rekommenderad av Kajsa Strömberg, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Totalt charmad, upphämtad från #inlandsbanans station och avlevererad på vandrarhemmet. Fick allt tydligt och hjärtligt beskrivet och precis så mycket information som jag önskade. Vi var ensamma på vandrarhemmet och personal samt hjälp och extra allt fick man vid Gammelgården bortom åa 1 km bort. Vi hyrde cyklar (fanns även kanoter) och vi gick på visning av världsarvet Hälsingegården i Fågelsjö. Här hade jag kunnat stanna länge och bara njutit av friden, baden, naturen och kulturarvet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem i lugn och ro

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Ett bra billigt logi i Orsa Finnmark.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

self service

Ej rekommenderad av step, Storbritannien (Storbritannien mån 22 jul 2019)
“it is a self service hostel, no personel. There is no internet available. Cleaning especially kitchen could be a little better. There were bloodstains on my pillow. The guy at the gammalgarden was very nice and you can get a password for the internet there, but it is a kilometer down the road so not very handy. Had 4 nights booked but cancelled 3 of them and left after one day. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bristande information och eftersatt underhåll

Ej rekommenderad av Peter, Karlskrona, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Ett vandrar får lov att vara enkelt men tyvärr var undehållet lite eftersatt (smutsiga diskhanddukar, bristande info kring sopsortering, toalettborsta som för länge sedan passerat bäst före datum och möblering/inredning utan all känsla för färg och vad som passar ihop. Ankomsten lite förvirrad då information om nycklar etc fick inhämtas från andra gäster och det saknades tydlig info i form av anslag eller liknande. Trevligt bemötande vid telefonkontakt! Fågelsjö är en spännande annorlunda ort långt ifrån allfartsvägarna. Trevligt att vandrarhem finns på sådana platser.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt och billigt boende, fin utemiljö!...

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Enkelt och billigt boende, fin utemiljö! Tyvärr lagårdslukt i huset.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.