STF Fågelsjö/Gästis Vandrarhem

Adress: Fågelsjövägen 239, 82050 Los  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 80% (55 av 69 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(55 av 69rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 3,8 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Bemötande- det var ingen där, men bra or...

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bemötande- det var ingen där, men bra ordnat med nyckel och meddelande i brevlådan !!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket behöver fixas

Ej rekommenderad av Bertil, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Ugnen har mycket smutsig Bara två gafflar i köket Ett av brandalarmen nerplockat Lampskärm trasig Hängrännor behöver göras rent/riktas Dålig hantering av nyckel till ytterdörr Bokning gick inte fram till vården Rensa kylskåp, frys, och skafferi på gammal mat Uppdatera köksutrustning Hela stället mer eller mindre misskött ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fågelsjö STF

Rekommenderad av Naturvän, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Trivsamt boende nära Världsarv och Hamra nationalpark. Häftigt historik om vandrarhemmet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Där stillheten slagit rot

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vandrarhemmet är ett gammalt gästis, ganska orenoverat och med stor charm och hemkänsla. Ingen lyx och flärd utan enkelhet som fungerar och generösa gemensamma ytor. Läget är suveränt, du går lätt ner till Gammelgården bortom åa, där finns Hälsingegården och ett fik, en sjö att bada i och man kan hyra cykel eller kanot. Knappa milen bort finns en entré till Hamra nationalpark. Vill du ha lugn och ro natur och kultur så funkar det perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Viktigast för mej

Rekommenderad av Sissan, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Det var mkt bra sängar Synd man inte kunde öppna fönstret. Blev väldigt synd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fågelsjö

Rekommenderad av Birgit, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Lite bristfälliga och föråldrade köksredskap. Belysning i köket bristfällig med blinkande lysrör vid diskbänk. Även lite dålig belysning vid sängen - för läsning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smutsiga madrassöverdrag, likson dukar...ej fräscha sängkläder

Ej rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Konstigt att STF accepterar en värd som inte håller bättre standard. Gamla Gästgiveriet i Fågelsjö har en lång o intressant historia och huset en fin charm ...men hu så ovårdat och ofräscht det var. Här skulle man ju kunna göra så fint, smakfullt och ombonat .. Rummet var INTE fräscht, här behövdes absolut nya madrassöverdrag, rena dukar på borden, i köket saknades fler handdukar för disktorkning i köket, salt, peppar .... Hoppas på bättring nästa gång ... för Fågelsjö var ett intressant samhälle inte minst att besöka Bortomåa. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ställ högre krav aktörer som driver vandrarhem i STF:s namn

Ej rekommenderad av Sommargästen , Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Ställ högre krav aktörer som driver vandrarhem i STF:s namn Personalen var trevlig men hade uppenbarligen skötsel av vandrarhemmet som en bisyssla till arbete på närliggande turistmål. Dessa personer kom sent till vandrarhemmet som var som var helt obemannat. De fick eftersökas vis telefon . Vandrarhemmet hade bra rum, kök och sociala ytor. Skötseln av dessa ytor var vid mitt besök undermålig. Det var ostädat generellt sett. I köket låg skräp i olika högar. Det fanns möglig mat som tagits ur kylskåpet av boende för att få bättre hygien och för att visa upp eländet. Det fanns även mycket kvarglömda saker på toaletterna såsom tandborstar, tandkräm, schampo och kvarglömda smutsiga handdukar. Vandrarhemmet hade ytterligare en brist. Madrasserna i vissa sängar var tunna eller av dålig standard. Fick använda två madrasser för att få en tillräcklig komfort för god sömn. Helhetsintrycket blir låg kvalitet och ett minustecken för STF. Det är dags att ställa högre krav på de aktörer som driver vandrarhem i STF:s namn. Gör en kravlista gällande den boendestandard som driftansvarig på vandrarhem måste följa för att få tillåtelse att driva verksamhet i STF:s namn”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fint vandrarhem som behöver skötsel

Ej rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Jag har bott flera gånger på vandrarhemmet och varit nöjd. Den här gången reagerade jag på att det var ostädat sen länge, synd på fint ställe. I köket låg mögliga ostar, möglig bröd mm framme (troligen uttaget av gäster för att visa vad som legat i kylen) sopor på golvet - inte för en dag utan för flera, trasigt lysrör i kök, döda blommor och toaletterna mindre fräscha. Jag meddelade på mobil så jag hoppas det blir bättre för kommande gäster. Vissa sängar skulle behöva tjockare madrass, vi fick låna och lägga dubbelt i en av sängarna. Jag hoppas det blir bättre för stället är fint och närhet till hälsingegården är väl värt ett besök.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Charmigt hus

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Mysigt ställe. Lite svårt att hitta allt i köket men i övrigt hade vi det mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.