STF Bengtsfors Vandrarhem

Adress: Gammelgården , 66631 Bengtsfors  visa karta
Område: Dalsland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 86% (31 av 36 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(31 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Mysigt i skän natur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Ett bra och mysigt boende i skön natur. Nära till sjöar, skogar och även till centrala Bengtsfors. God frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice place

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna sön 26 aug 2018)
“nice vibe, staying in the gammelgarden, excellent for making daytrips through the area. Rooms are fine. Cleaning of toilet, bathroom and kitchen could be better(main things are clean, but corners are full of dirt and dust)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi hade specifikt bokat ett boende, härb...

Rekommenderad av sussilola, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Vi hade specifikt bokat ett boende, härbret, fick ett annat utan att bli tillfrågade. Kändes inte okej. Fint ställe och trevlig frukost!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I den allmänna köksdelen skulle det behö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“I den allmänna köksdelen skulle det behövas förtydligas en del. Uppmärkning på sopsorteringen bl.a. Och mer tillsyn i kylskåpen. Köksfläkten ur funktion. Men lugnt och tyst boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tre bra

Rekommenderad av Lar pH, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Som tidigare erfarenheter av STF, bra bemötande - bra rum och bra läge. Man får det man beställt. Kan också komplettera med att frukosten var mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En trist och tråkig upplevelse i fina Dalsland

Ej rekommenderad av Karin, Janne och Marie., Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Informationen är mkt bristfällig. t ex incheckning tidigast kl 17, stod det på hemsidan, borde ha funnits med på bokningsbekräftelsen,- men ingen sluttid. 19 var klart försenat. Vi ringde och pratade in ett meddelande men fick ej någon respons. Personalen tog ingen som helst notis att vi var där under hela vår vistelse. Frukost serverades mellan 8-9, men den stod framme 7,30. Ingen som servade med nytt kaffe, plocka disk etc. Visst kan vi plocka själva, men nu hade vi ju betalt. I köket rådde röra och kaos med mycket disk och otömda sopor. Mejerier stod framme utan kylning hela tiden, detta i en värme runt 30 grader. Personalen, 1-3 st vistades på kontoret. Renovering pågick, startade runt kl 7, vardagmorgon, hamrade och sågade precis utanför fönstret. Ingen info om detta, vare sig innan eller under vistelsen. Inaktuell information på anslagstavlor, 2014-års upplaga etc. Vi fick gå till självhushålls köket i ett annat hus, köket var avsett för 8 rum, men 16 rum(?) skulle nu få plats där då vårt hus kök användes till frukostserveringen. Dålig resursanvändande av detta kök. Dessutom användes vandrarhemmet till flyktingboende, vilket ju är bra, men de tog upp ett helt kylskåp (av 2)själva samt hela frysen. Ansvariga för nyanlända måste ge dem handledning och även ge dem info hur det fungerar på ett vandrarhem. Städning av allmänna utrymmen undermålig, många kartonger i högar med kataloger av alla slag, papperskorgar på toaletter överfulla, etc. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hundboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Hundboende i ett härbre som tillhör vandrarhemmet var ok. Det var dock långt till tvätt/dusch och toalett som fanns i andra hus Toalettbesök nattetid var svårtillgängligt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

bemanning vid ankomst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Hej! Vh var ej bemannat vid ankomst, trots att det stod en lapp på dörren om detta. själv VI fick leta rätt på nycklar, drog slutsatsen att de skulle ligga i en brevlåda, vilket de gjorde men inte i Vh:s utan i Hembygsgårdens. Eftersom vi är vana vid att bo på VH så var det inget större problem. VI bokade visserligen sent ( dagen innan)men det hade varit bra att bli informerad om var nyckeln fanns per sms eller tfnsamtal. F.ö var boendet helt ok och bemötandet ok. Även om om vi båda reagerade för att stugvärden med medhjälpare ofta stod och rökte utanför boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härbret

Ej rekommenderad av Timråborna, Sverige (Sverige tor 12 jul 2018)
“Vi bodde i härbret. Häftigt att bo en i så gammal byggnad. Toalett i byggnad en bit ifrån. Dusch i en annan byggnad. Bara sängar men bra att vi kunde ha hunden med. Frukosten var helt ok. Roligt att bo på Gammelgården och besöka det fina Halmmuséet.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ankomst med tryubbel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“30 grader varmt i Bengtsfors..... Vi kom till ett vandrarhem indränkt i Linoljefärg, eller rummet var indränkt i lukten av denna färg. Vi var mycket tveksamma till att stanna, men efter tvärdrag blev det acceptabel lukt. En lokal målare som skulle målat huset under våren hade inte behagat göra detta förrän sommarn kom, dagen vi ankom hade han målat två sidor på huset, det var nu denna färg som avgav lukten. Vi vaknade på morgonen mad huvudvärk i ett starkt doftande rum. Tyvärr är detta det bestående minnet av vistelsen i Bengtsfors. Som väl målas inte huset om varje år, så om vi kommer tillbaka någon annan gång kanske det luktar mindre. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället