STF Kiruna Vandrarhem

Adress: Malmfältens Folkhögskola, Campingvägen 3 Campingvägen 3, 981 35 Kiruna  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö, Fjällområde)
Gästbetyg: 85% (33 av 39 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(33 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Sauna

Ej rekommenderad av Evon , Malaysia (Malaysia tis 19 mar 2019)
“Please stated that the sauna is a mix sauna. We get a big shock when we met a naked guy enjoying the sauna. The sauna is connecting to the ladies shower room without lock.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

The reception close at 7 pm and cause a ...

Rekommenderad av Anonym, Tuvalu (Tuvalu ons 27 feb 2019)
“The reception close at 7 pm and cause a lot of problem.”

Modest hostel at the beautiful Kungsleden

Ej rekommenderad av Anna, Storbritannien (Storbritannien mån 18 feb 2019)
“I stayed one night only in Kiruna, in a double bed-room. The location of the hostel is close to the Kungsleden. The building is not extremely well marked, with the train station having moved and Goodle maps using a different name for the hostel than STF Kiruna. Maybe a small arrow or map at the train station can help foreign tourists find it easier :-). The accommodation was simple, but clean and the beds comfortable. If only the curtains weren't letting all the light theough (must be a bother during summer-sun and at winter, with the sports fields lights across the street on throughout the night) I'd have slept really well. The showers were shared, the sauna is mixed, which I found out the hard way. Overall, I like STF as an organisation a lot, but this is not their prettiest or even most convenient location.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Not new and fancy but fine

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz fre 15 feb 2019)
“All good”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet Kiruna

Ej rekommenderad av Ewa, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Tråkigt att duschen fanns i källaren. Kändes lite väl mycket gympasalsaktigt. Frukostmatsalen i aulan var lite tråkig. Tråkigt med allt i papp och plast. Ingen tanke på miljön. Läget är bra med gångavstånd till centrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Titel

Ej rekommenderad av Titel, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Trevlig personal men dåligt städat, både i boende och duschutrymmen. Helt enkelt inte värt pengarna. Anläggningen skulle behöva renoveras, mycket är slitet.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket bra frukost.

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 29 jun 2018)
“Mycket bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i Kiruna

Rekommenderad av Britta, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Bra boende där frukost och slutstädning ingår i priset. Till gång till ett trevligt kök (där det dock kunde funnits några fler kastruller) Nära till Midnattsolsstigen och även nära till centrum. Bra utgångspunkt för utflykter i omgivningarna. Negativt: Väldigt små rum, dusch finns endast i källarplan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället