STF Kiruna Vandrarhem

Adress: Malmfältens Folkhögskola, Campingvägen 3 Campingvägen 3, 981 35 Kiruna  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö, Fjällområde)
Gästbetyg: 87% (48 av 55 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(48 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Enkelt boende

Rekommenderad av Vandrande pensionär, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Eftersom boendet i huvudsak var enkla stugor, med stugvärdar och utan direkt service är frågorna inte relevanta. Några av stugorna innehöll sovsalar med alldeles för många gäster i varje sal, drygt 20 och i andra stugor var rummen innehöll rummen mellan 4-8 bäddar. I några stugor var också köken underdimensionerade i förhållande till antal gäster. Nu skedde den här vistelsen under högsäsong vilket också kan påverka trängseln. När vi avvek från Kungsleden blev trängseln i stugorna också påtagligt mindre. Om ni ska bygga om eller renovera stugorna efter Kungsleden så kanske en uppdelning av rummen i mindre enheter vara bra med max t.ex. 10 bäddar i varje rum/sal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skulle gärna ha kunnat äta frukost åtmin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Skulle gärna ha kunnat äta frukost åtminstone från kl 07.30. Blev stressigt för oss att bara få 20 minuter, eftersom vi skulle med ett tåg. Dt var ju inte bara vi tre i matsalen; många kom kl 08 när dörrarna öppnades. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

super morgenmadsbuffet

Rekommenderad av Gunnar Hansen, Danmark (Danmark lör 03 aug 2019)
“gode senge - meget rolige/tystna omgivelser - badstue - bad i kælderen - tæt på centrum - super morgenmadsbuffet med stort glutenfrit udvalg - udsigt til Kebnekaise fra restauranten - meget/mycket for pengene”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och prisvärt boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Allt utmärkt! Förutom duscharna i källaren dit det var en bit och inte så bekvämt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sauna

Ej rekommenderad av Evon , Malaysia (Malaysia tis 19 mar 2019)
“Please stated that the sauna is a mix sauna. We get a big shock when we met a naked guy enjoying the sauna. The sauna is connecting to the ladies shower room without lock.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

The reception close at 7 pm and cause a ...

Rekommenderad av Anonym, Tuvalu (Tuvalu ons 27 feb 2019)
“The reception close at 7 pm and cause a lot of problem.”

Modest hostel at the beautiful Kungsleden

Ej rekommenderad av Anna, Storbritannien (Storbritannien mån 18 feb 2019)
“I stayed one night only in Kiruna, in a double bed-room. The location of the hostel is close to the Kungsleden. The building is not extremely well marked, with the train station having moved and Goodle maps using a different name for the hostel than STF Kiruna. Maybe a small arrow or map at the train station can help foreign tourists find it easier :-). The accommodation was simple, but clean and the beds comfortable. If only the curtains weren't letting all the light theough (must be a bother during summer-sun and at winter, with the sports fields lights across the street on throughout the night) I'd have slept really well. The showers were shared, the sauna is mixed, which I found out the hard way. Overall, I like STF as an organisation a lot, but this is not their prettiest or even most convenient location.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Not new and fancy but fine

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz fre 15 feb 2019)
“All good”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Titel

Ej rekommenderad av Titel, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Trevlig personal men dåligt städat, både i boende och duschutrymmen. Helt enkelt inte värt pengarna. Anläggningen skulle behöva renoveras, mycket är slitet.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket bra frukost.

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 29 jun 2018)
“Mycket bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället