STF Stora Fjäderägg Vandrarhem

Adress: Box 1 , 91803 Holmön  visa karta
Område: Västerbotten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (40 av 40 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(40 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

En plats för ro och vila

Rekommenderad av Öro, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Tänka att det finns en plats dit jag kan återvända gång efter gång och alltid finna ro och vila. Stora Fjäderägg är vackert, stilla och bjuder alltid på sköna avkopplande upplevelser och intryck. Rean över med slupen till doften av ljunghedarna på den stenklädda ön, ge ro i själen och vila för kroppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Stora Fjäderägg

Rekommenderad av Helene, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Man skall vara medveten om att det inte finns mycket faciliteter på Stora Fjäderägg. Elektricitet finns och vatten på gården. Vill man tvätta sig får man stänga in sig i tvättrummet eller traska ner till havet och bada. Båda alternativen funkade finfint. Men det är detta som är själv grejen med att välja Stora Fjäderägg och liknande ställen, som resmål. Det blir fullständig och total avkoppling och ett stillsamt lugn infinner sig. Vi var där i två nätter och ön är lagom stor för att man skall hinna se allt åtminstone en gång. Seglatsen med slupen tillbaka till Holmön utgjorde pricken över i:et (tack Joar!) - en underbar avslutning på en underbar vistelse. Jag hoppas vi ses igen, lilla ö!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En magisk plats

Rekommenderad av Åza, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Det är en underbar helhetsupplevelse att besöka Stora Fjäderägg. På Holmöns båtmuseum kan man ta del av historien innan man åker över från Holmön till Fjäderägg. Historiens vingslag förstärks under båtfärden i den vackra Slupen. Har man tur så går det till och med att segla den. På ön får man bo i fyrpersonalens bostäder. Miljön är bevarad så gott det är möjligt. Att sitta på samma utedass som fyrvaktarens familj och njuta av samma havsutsikt är extra bonus. Sen tvättar man händerna i regnvatten i ett emaljerat litet handfat vid knuten. Hela ön är magisk med havet ständigt inom synhåll över ljunghedarna. Man delar utsikten med många strävsamma generationer bakåt och det känns. Har man tur så är ornitologerna där och ringmärker. Då får man gärna se den sötaste gransångaren på nära håll. Åk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Havsbad med sälar

Rekommenderad av Johan W, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Enastående havsvyer med fartyg i fjärran klara dagar. Solnedgången kan inte upplevas bättre än långt ute i havsbandet. Kristallklart vatten med hyfsad temperatur. Solbadande vikaresälar kan med relativt stor säkerhet utlovas. Intressant historia om fisket och säljakten under 1900-talet. Måltiderna tas under sommaren med fördel utomhus med fantastiska vyer åt flera håll. Stränderna är dock steniga överallt och sjösättning av kroppen får ske med försiktighet och viss möda. Transporten med i bästa fall en seglande Holmöslup är en upplevelse i sig. En till två nätters vistelse rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjäderägg

Rekommenderad av Catarina, Sverige (Sverige sön 09 jun 2019)
“Fridfullt, vackert och charmigt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjäderägg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 jun 2019)
“En magisk plats. Åkte Slupen ut och på ön finns mycket av historiskt intresse. Kollade på sälar på natten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gäst i naturen

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Här får själ och kropp vila och jag kommer absolut att åka hit ogen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Byt madrasser!

Rekommenderad av Carolinde, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Allt var underbart och fantastiskt utom madrasserna. De var tunna och slitna - gav inte de vila man önskar. Byt madrasser!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Unikt med sin natur och trevligt bemötan...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Unikt med sin natur och trevligt bemötande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärd

Rekommenderad av Slask, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Stugvärden kunde inte rutiner med slask o disk”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället