STF Göteborg City Hotell

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (104 av 109 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(104 av 109rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 23)

Konsert övernattning

Rekommenderad av JBN, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Hotel vistelsen var över förväntan. Bra rum och mycket trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mkt bra prisvärt hotell ´ mitt i smeten ...

Rekommenderad av Dicken, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Mkt bra prisvärt hotell ´ mitt i smeten ` på Drottninggatan men framförallt trevligt bemötande och bra service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Eko-filosofi! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helt ok, men dyrt i forhold til romstand...

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 10 jul 2018)
“Helt ok, men dyrt i forhold til romstandarden. God frokost og hyggelig betjening.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Nära

Rekommenderad av RoF, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Nära till allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hi, The problem I faced was too much noi...

Ej rekommenderad av Anonym, Iran (Iran sön 17 jun 2018)
“Hi, The problem I faced was too much noise during one night at hotel. there were young people who would running in the corridor and make sound and knock on my door several times. I fell like I am staying at a student hostel! I paid a lot but I was not happy with the hotel. There was no phone inside room and also no slipper! The AC was on all time when I was inside room. About the noise I complied to the reception and I did not face it after. The people at reception were very good and helpful. I think the best thing about STF is the people who are working there! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige mån 08 jan 2018)
“Närheten till allmänna kommunikationer är mycket praktisk. Jag har bott på STF Göteborg City flera gånger tidigare och varit mycket nöjd varje gång, återkommer gärna.. Som STF-medlem får man ett vettigt pris på övernattningen. Frukosten är "lagom", tillräckligt riklig och varierad utan överdrifter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Rummets inredning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 22 dec 2017)
“Det fanns ingen stol eller bord eller hylla i rummet, där man kunde lägga saker och/eller kläder. Det enda som fanns var en liten pall för att komma upp till våningssängen, och den fick jag använda som nattygsbord. Var ska man lägga sina saker och kläder? Det blev på golvet, inte särskilt fräscht. Man kan ju inte heller lägga allt på sängen, för där måsta man sitta, eftersom det inte finns någon stol i rummet. Jag kommer INTE att bo hos er igen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Bra hotellboende

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 27 nov 2017)
“Rent och snyggt, supertrevlig personal och bättre service än jag förväntat mig till det priset. Jag kommer gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trivsamt boende, nära till centralstationen

Rekommenderad av Dan S., Sverige (Sverige mån 27 nov 2017)
“Jag har bott här två gånger under hösten för studier i Borås. Eftersom jag har pendlat med buss är det en klar fördel att det ligger så nära till Göteborg Centralstation. Det ligger också mitt i centrum, så det är lätt att hitta till flera gallerior, restauranger och andra ställen man kan tänka sig besöka. Rummen är trivsamma och välstädade när man återvänder senare på dagen. TV-apparaten flimrade till lite ibland, men det var säkert p.g.a. atmosfäriska störningar och inget som hotellet kunde rå för. Frukosten var god och mättande, med flera tésorter för dem som brukar dricka det på morgonen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället