STF Göteborg City Hotell

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (96 av 99 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(96 av 99rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-18 av 18)

min Svenska är ganska dåligt, men jag fö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“min Svenska är ganska dåligt, men jag försöker det. Jag reste två månader med min vikningscykel genom Sverige, bara i Göteborg fanns ingen säker plats. Är det inte möjligt att lagra cykeln i bagageutrymmet på natten?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fågelkvitter i korridoren...

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Smart och modernt inredda rum, inte större än vad som är absolut nödvändigt, får plats många rum på liten yta och priset kan pressas ned trots så centralt beläget boende. Toppenbra. Stenkast från tågstationen. Fint, lugnt och fräscht. Mysigt och väldigt rofyllt med naturtemat mitt i stan. Fondtapeter med skog och fågelkvitter i högtalarna-rolig och fiffig gimmick! Lyxigt med mjuka heltäckningsmattor. Mycket trevlig och tillmötesgående personal! Frukosten outstanding! Jag kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Konsert övernattning

Rekommenderad av JBN, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Hotel vistelsen var över förväntan. Bra rum och mycket trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mkt bra prisvärt hotell ´ mitt i smeten ...

Rekommenderad av Dicken, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Mkt bra prisvärt hotell ´ mitt i smeten ` på Drottninggatan men framförallt trevligt bemötande och bra service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Eko-filosofi! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helt ok, men dyrt i forhold til romstand...

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 10 jul 2018)
“Helt ok, men dyrt i forhold til romstandarden. God frokost og hyggelig betjening.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Nära

Rekommenderad av RoF, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Nära till allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hi, The problem I faced was too much noi...

Ej rekommenderad av Anonym, Iran (Iran sön 17 jun 2018)
“Hi, The problem I faced was too much noise during one night at hotel. there were young people who would running in the corridor and make sound and knock on my door several times. I fell like I am staying at a student hostel! I paid a lot but I was not happy with the hotel. There was no phone inside room and also no slipper! The AC was on all time when I was inside room. About the noise I complied to the reception and I did not face it after. The people at reception were very good and helpful. I think the best thing about STF is the people who are working there! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället