STF Göteborg City Hotell

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (102 av 107 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(102 av 107rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Frukost

Rekommenderad av Pär, Sverige (Sverige mån 26 nov 2018)
“Ägget var stenhårt. Ingen god äppeljuice. Sedan fanns det inget gott bröd, men så är det ju på alla hotell numera. Allt ska så jävla nyttigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Very nice place to stay in the centrum of Goteborg

Rekommenderad av Mirko, Tyskland (Tyskland ons 21 nov 2018)
“The STF Hotel / Youth Hostel is very new, is very central in the City and near to the Station. Carpark Houses are just next by. It is a quite place and just three minutes to the main buses and tram in the City. The breakfast is lovely with many different kinds to eat. There is a very comfortabel self Service kitchen as well. The rooms are small but nice. The Bathrooms are good.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Pensionerad student, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Åtta kvadratmeter med en skön säng, härliga lakan, fräsch dusch. Toppen och med läget endast några minuters promenad från stationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt men lugnt

Rekommenderad av hansi, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Bekvämt och bra i city. Lugnt och avslappat, bra frukost och sköna sängar. Positiv glad personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

min Svenska är ganska dåligt, men jag fö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“min Svenska är ganska dåligt, men jag försöker det. Jag reste två månader med min vikningscykel genom Sverige, bara i Göteborg fanns ingen säker plats. Är det inte möjligt att lagra cykeln i bagageutrymmet på natten?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fågelkvitter i korridoren...

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Smart och modernt inredda rum, inte större än vad som är absolut nödvändigt, får plats många rum på liten yta och priset kan pressas ned trots så centralt beläget boende. Toppenbra. Stenkast från tågstationen. Fint, lugnt och fräscht. Mysigt och väldigt rofyllt med naturtemat mitt i stan. Fondtapeter med skog och fågelkvitter i högtalarna-rolig och fiffig gimmick! Lyxigt med mjuka heltäckningsmattor. Mycket trevlig och tillmötesgående personal! Frukosten outstanding! Jag kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Konsert övernattning

Rekommenderad av JBN, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Hotel vistelsen var över förväntan. Bra rum och mycket trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mkt bra prisvärt hotell ´ mitt i smeten ...

Rekommenderad av Dicken, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Mkt bra prisvärt hotell ´ mitt i smeten ` på Drottninggatan men framförallt trevligt bemötande och bra service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Eko-filosofi! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helt ok, men dyrt i forhold til romstand...

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 10 jul 2018)
“Helt ok, men dyrt i forhold til romstandarden. God frokost og hyggelig betjening.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället