STF Sävö Vandrarhem

Adress: Ekviken, 619 95 Västerljung
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 78 av 78 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(78 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Den finaste ön och bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Linda F, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Älskar Sävö med närhet till havet och med sin varierande, otroligt vackra natur! Vandrarhemmet är bland det bästa jag varit på. Inte för stort, välordnat (gillar verkligen detaljer med platslådor till kylskåpet och att varjerum har sin låda i köket) och supermysigt. Jag kom tillbaka och kommer att komma igen-utan tvekan! Tack för en fin vistelse. Ps. tack för att vi kunde tälta på gården, vi hade med en liten hund och jag är tacksam att det gick att lösa det på det sättet. Ds. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (tor 26 aug 2021)
Wow vad kul att du uppskattar vår lilla pärla på vackra Sävö! Eftersom hundrummet var redan upptagen kunde ni har ett tält på gården bredvid rummet. Du är välkommen åter! Maaike & Ingo.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välskött vandrarhem

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Mycket nöjda med vistelsen 3 dygn. stugvärdarna var mycket trevliga och skötte om dom gemensamma utrymmen exemplariskt, välstädade kök dusch och wc, nyklippta gräsmattor och blommor på ute borden. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (tor 26 aug 2021)
Tusen tack för din återkoppling och för att du trivs os oss! Hoppas vi ses igen! Maaike & Ingo
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar miljö

Rekommenderad av Marre, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi hade två underbara dagar på Sävö vandrarhem. Naturen är fantastisk med reservatet, de månghundraåriga ekarna, husen och hela tiden havet. Vandrarhemmet är välutrustat i kök och man kan sitta ute på flera olika sittplatser. Prisnivån är hög, men förståelig: vi blev hämtade med båt på fastlandet. Mycket god frukost med hembakat bröd, fruktsallad mm. Grillkassen vi hade beställt kunde dock ha varit lite mer fantasifull än korv med bröd, även om korven var väldigt god.”
STF Sävö Vandrarhem svarar (lör 07 aug 2021)
Tack Marre, korvar i grillpaketet är ekologiska, närproducerade och väldigt goda!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint sommarminne

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mycket fint ställe. Prisvärt, rent och utmärkt frukost. Hit kommer jag återvända. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (ons 04 aug 2021)
Tack så mycket! Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturnära pärla

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Mysigt vandrarhem med naturen och djuren in på knuten. Fantastisk frukost. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (ons 04 aug 2021)
Tack! Så härligt att läsa att ni tyckte om vandrarhemmet och Sävö!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rogivande miljö

Rekommenderad av BM, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“En underbar oas ute i skärgården. Rogivande miljö med den fina naturen runt om på boendet och på hela Sävö. Allt fungerade perfekt 🤩 Tack 🙏 ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (sön 01 aug 2021)
Tack så mycket. Det gläder oss att läsa dina fina ord! Hälsningar, Maaike och Ingo
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla!

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Mysigaste vandrarhemmet med fin trädgård, jättefina rum, ordning i köket (älskar lådorna och plastlådor till kylen med märkning). Inte trångt heller. Sävö är så vackert och har lite av varje, klipporna mot väster är så fina. Tack för fantastiska dagar. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (sön 01 aug 2021)
Tack Linda för en fantastiskt recension! Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skärgårdsidyll

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Mycket välskött och trevligt vandrarhem. God frukost och trevlig värd. Bra själhushållskök i den genuint faluröda stugan. Dusch och toaletter i angränsande byggnad. Vackra omgivningar, bra utgångspunkt för kajakpaddling. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (tor 15 jul 2021)
Tack Agneta för en bra recension! Absolut, Sävö med den underbara skärgården är perfekt för paddling!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sävö-ett smultronställe i Sörmland

Rekommenderad av Anna Ström, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Mysig liten ö med vacker natur o flera fina vandringsleder. Det finns även flera fina badmöjligheter, klippor, strand o brygga. Trevlig personal mötte oss med ett leende och det serverades gott fika, glass o en fantastisk frukost! Sävö är väl värt ett besök i sommar😀”
STF Sävö Vandrarhem svarar (lör 10 jul 2021)
Tack för en jättefin recension Anna! Sävö är verkligen en pärla i Sörmlands skärgården. 💚
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt minisemester

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Perfekt ställe för en avkopplande minisemester när andan faller på. Lättillgängligt och lugn, opretentiös miljö. Vänligt och serviceinriktat bemötande. ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (sön 01 aug 2021)
👍
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.