STF Sävö Vandrarhem

Adress: Ekviken Sävö, 61075 Västerljung  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (38 av 38 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(38 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Kallt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 okt 2018)
“När vi kom var det utkylt för värmen var inte påsatt. Det var underdimensionerade element så efter några timmar fick vi även sätta på ugnen. När grannarna flyttade in och satte på sin ugn gick strömmen och vattnet försvann, sedan gick brandlarmet, flera gånger. Vi fick hjälp senare på kvällen och vatten i dunkar men det blev aldrig riktigt varmt och skönt. Vi satt med jackorna på hela tiden.”
STF Sävö Vandrarhem svarar (mån 05 nov 2018)
Jag beklagar problemen med uppvärmning och överbelastning i elförsörjningen. Huset har bara enkla fönster och det går inte ur ekonomisk synpunkt ha så mycket värme på hela tiden. Vi har framfört önskemål till fastighetsförvaltaren (länsstyrelsen) om att få nya fönster och element installerat samt bättre uppsäkring för elsystemet. I väntan på dessa åtgärder kommer vi fortsättningsvis inte att ha öppet i oktober. Jag tyckte dock att det var väldigt varmt i hela huset redan på lördagen då vi var där. Lördagen bjöd ju också på underbart väder, sol och helt vindstilla.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skärgårdsvistelse

Rekommenderad av Ecobear, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Vi har ett geocaching-gäng som hade vandrarhemmet som utgångspunkt för helgen. Vi fick mycket bra information om boende och även öns spännande historik. Vi hoppas komma tillbaka nästa år. Kvällen i det gamla lotsutkiken var fantastisk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett litet paradis på jorden

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige fre 24 aug 2018)
“Vi hade vandrarhemmet för oss själva och lugnet och den vackra omgivningen var verkligen hänförande. Karin tog hand om oss på bästa sätt med sin vänlighet och sitt kunnande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Excellent place, lovely host ... great stay.

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 13 aug 2018)
“The Sävö Vandrarhem is simply a wonderful place, we did spend our time walking through the forest, swimming and relaxing.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sävö en pärla i Sörmland

Rekommenderad av Sjöbloms, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Sävö vandrarhem upplevde vi som en mycket rofylld plats, belägen bland många gamla och vackra ekar. Vi möttes av mycket gästvänliga och personliga värdar. Hit återvänder vi gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avkopplande!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Ett dygn som var magiskt, hade önskat myggnät på fönstren i det varma vädret, annars var allt perfekt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Myggnät

Rekommenderad av Ioannis, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Även om det faktiskt mycket sällan förekommer mygg så borde det finnas ett myggnät till ett fönster i varje rum. Helheten är annars väldigt bra och vi vill återvända! ”
STF Sävö Vandrarhem svarar (tor 23 aug 2018)
Vi lovar att fixa myggnät till alla rum nästa sommar. Välkommen åter!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett guldställe!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Mkt vänligt mottagande och fina rum i genuin skärgårdsmiljö. Rekommenderar varmt aktivitetspaketet ”skärgårdsäventyr med barn”. Jag kommer att besöka Sävö igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sommar vid havet på fina Sävö

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Fågelkvitter, frukost i trädgården och kaffe på en klippa medans segelbåtarna glider förbi! Idyll med genuin charm, den positiva miljön förstärks då Karin och Ebbe gästvänligt bjuder in oss till sitt vandrarhem! Okomplicerat och vänligt, vi städar sopsorterar och fixar glatt i de fina köket och njuter av små blommor på borden och Karins flädersaft! Åk hit! Hälsningar Lisa Matthijs Jarmo Einor ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sävö vandrarhem, helt perfekt!

Rekommenderad av Og, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Sävö vandrarhem, helt perfekt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället