STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem

Adress: Åsgatan 20, 96232 Jokkmokk  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (119 av 124 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(119 av 124rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 43)

Mitt i byn

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Bra bemötande och vi kände oss väldigt välkomna. Bra boende mitt i Jokkmokk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Årets Vandrarhem

Rekommenderad av Skaraborgarna, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Detta vandrarhem spelar i en annan division än övriga jag besökt i år. Så välskött och organiserat och trevlig personal som verkligen gör allt för sitt vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I bokningsbekräftelsen står angivet att ...

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“I bokningsbekräftelsen står angivet att lakan, handdukar och frukostbuffé ingår. Pga av Corona var frukosten inställd. Vi kan förstå det men pris och innehåll stämmer inte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevligt vandrarhem med härlig at...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Mycket trevligt vandrarhem med härlig atmosfär! Rent och fint, sköna sängar och bra kök. Mycket välkomnande och trevlig värdinna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

VI SAKNADE TV PÅ RUMMET FRUKOST FANNS IN...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“VI SAKNADE TV PÅ RUMMET FRUKOST FANNS INTE ATT TILLGÅ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal! Rätt person på ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Mycket trevlig personal! Rätt person på rätt plats”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gärna frukost

Rekommenderad av Slumpii, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Bra kök, men vore trevligt med frukostservering”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Centralt beläget med hemkänsla

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tor 16 apr 2020)
“Mycket fint bemötande av värden, promenadavstånd till allt i Jokkmokk, härlig miljö i anrikt hus”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 11 maj 2020)
Tack så hjärtligt för ditt fina omdöme, Elisabeth - varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En vistelse med värme och omtanke!

Rekommenderad av Billy Johansson, Sverige (Sverige tor 05 mar 2020)
“Min vistelse på Jokkmokk/villa Åsgård, STF Vandrarhem var verkligen fylld med värme och omtanke. Från första stund blir man väl omhändertagen av Caisa som är väldigt mån om att allt skall vara bra. Frukosten var av god kvalitet och jag hade även nöjet att äta två middagar här som var väldigt goda.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 mar 2020)
Tack snälla Billy! Det känns så gott att du trivts hos oss! Jag blir också väldigt glad över din återkoppling på maten, eftersom vi lägger fokus på mat med lokala råvaror, och vi arbetar med mathantverk med rötter i gamla traditioner. Hoppas vi får se dig här igen snart! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Vi (två vuxna och ett barn) bodde tre nätter på Åsgården. Det var helt igenom en underbar vistelse. Vi kom tidigt, och kunde få vårt rum redan då, vi fick låna såväl pulka som spark till vår sons stora glädje. Rummet var mycket fint, det är rent och snyggt och trivsamt i allmänna utrymmen. Bastu finns att låna - perfekt efter en kall dag ute i skidspåret. Hit vill man komma tillbaka. Caisa med personal är otroligt hjälpsamma och skapar fin trivsel. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Å - tack så jättemycket för de orden, Per med familj! Det var så trevligt att ha er här - och att sonen gillade snön gick inte att ta miste på. Ni är varmt välkomna tillbaka. Hjärtliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.