STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem

Adress: Åsgatan 20, 96232 Jokkmokk  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (132 av 137 rekommenderar) (48 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(132 av 137rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 48)

Mysigt och familjärt boende med centralt läge

Rekommenderad av inggis, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Ett vandrarhem med mycket trevligt och professionellt bemötande, bra service, god frukostbuffé. Kan verkligen rekommenderas! ”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (ons 02 sep 2020)
Varmt tack för er återkoppling - det var så trevligt att ha er här. Hoppas vi ses igen! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett av de trevligaste vandrarhemmen jag besökt

Rekommenderad av Alexander, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“I en jättefin gammal villa bakom kommunhuset i Jokkmokk finns ett av de trevligaste vandrarhemmen jag besökt. Stor fin trädgård, stort fint hus. Och Caisa som tar hand om hus och gäst på ett fantastiskt sätt. Hit ska jag återvända! ”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (ons 02 sep 2020)
Stort tack, Alexander! Jag blir alldeles rörd... Du är hjärtligt välkommen åter! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det viktigaste för mej

Rekommenderad av Sissan, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Bra sängar! Och man kan öppna fönstren för att lufta under natten. ”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (ons 02 sep 2020)
Så härligt att ni uppskattade våra sängar! Vi har jobbat på och bytt ut sängarna undan för undan; det är väl investerade pengar. God sömn är viktigt för att vandra, upptäcka, besöka småbutiker... och allt annat som går att göra i Jokkmokk med omnejd. Varmt välkomna åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Warm welcome

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 18 aug 2020)
“We came with our bicycles 2 hours before the official check in time. We phoned the number shown at the door and 5 minutes later the host came to let us in and show us everything. Furthermore we got interesting facts about Jokkmokk and the area. Our room was perfectly clean as well as the bathroom, kitchen and sauna. Just the walls don’t seem to absorb the noise as we could hear our neighbour snoring during the night. ”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (ons 02 sep 2020)
Thank you so much for your review! I'm so glad you enjoyed your stay at Åsgård on your long bicycle tour. Yes, I know that this old house is not all soundproof, so sorry if your sleep got disturbed! However, since I only rent the house, it is really difficult to do something about... But I will try! Hope to see you here again! Kindest regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Wonderful characterful villa

Rekommenderad av russellh82, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Its a wonderful characterful villa. 2mins from town, 5mins from the lake, 15mins from the botanical gardens. Individual rooms are just great. Nice kitchen for breakfast”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (ons 02 sep 2020)
Thank you, Russell - I'm really glad you enjoyed your stay at Åsgård! Do visit us again - Jokkmokk is absolutely beautiful in wintertime. Kindest regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar vistelse i Jokkmokk

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Fantastiskt fint vandrarhem o fint bemötande av personal. Rent och snyggt, luftigt rum, kök o balkong. Möjlighet till bastu o relax. Rekommenderas! ”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (tor 13 aug 2020)
Varmt tack för de orden, Lena! Jag blir så glad att ni trivts här. Hoppas vi ses igen! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Toppen”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (tor 13 aug 2020)
Tack snälla! Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och trevligt

Rekommenderad av Christina M , Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Mycket mysigt och hemtrevligt. Värden Caisa var så trevlig. Allting var mycket bra, jag vill väldigt gärna återkomma. ”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (tor 13 aug 2020)
Hjärtligt tack, Christina - jag hoppas verkligen att vi får ses här igen! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt i byn

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Bra bemötande och vi kände oss väldigt välkomna. Bra boende mitt i Jokkmokk.”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (tor 13 aug 2020)
Tusen tack - varmt välkomna åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Årets Vandrarhem

Rekommenderad av Skaraborgarna, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Detta vandrarhem spelar i en annan division än övriga jag besökt i år. Så välskött och organiserat och trevlig personal som verkligen gör allt för sitt vandrarhem.”
STF Jokkmokk /Åsgård Vandrarhem svarar (tor 13 aug 2020)
Men oj - tack så väldigt mycket för de orden! Jag blir tårögd; det betyder så mycket i synnerhet denna kämpiga sommar där jag har fått lägga om mycket av verksamheten. Hoppas vi ses här igen! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.