STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem

Adress: Ältavägen 101, 131 33 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Naturnära)
Gästbetyg: 76% (32 av 42 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 76%

(32 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Lyhörd stuga och restaurangen stängde kl. 16.00.

Ej rekommenderad av Maria Sundelin, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Restaurangen på Hellasgården stängde kl. 16.00. Köket stängde redan 15.30. Eftersom vi skulle övernatta på vandrarhemmet, hade vi tänkt äta middag på restaurangen. Nu blev det en middag på yoghurt, varmkorv, wraps från Hellasgårdens kiosk... Stugan hade fyra små rum med ingång vid varje gavel vilket innebar att vi alla bodde vägg i vägg. Allt grannarna sade hördes, och deras snarkningar. De drämde i dörren så att hela stugan skakade. Toalett fanns dels i ett hus som stängde kl. 21.00 dels i Hellasgårdens duschrum- för att komma till toaletten var man tvungen att gå genom duschrum som var genomblött så klart. Om du ska bo här måste du ta med egen mat så att du kan laga den på plats. Idealt för en familj som kommer med bil. Frukostkorgen vi fick var riktigt god! ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Hej Maria! Tack för att du tagit dig tiden och skriva en recension till oss. Restaurangen tillhör inte oss men caféet där ni fått tag på lite enklare servering tillhör oss. Otur med högljudda grannar och tyvärr är det lyhört. Kul att ni tyckte om frukosten :) Tack för feedback! Vänliga hälsningar Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fyllefest på Hellasgården!

Ej rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Hej, jag och min vän hyrde stuga 13-14 juni på Hellasgården. Vi såg fram emot en fin naturupplevelse med våra barn som är 6 & 7 år. Ett större sällskap hade hyrt flera stugor samma dygn och de agerade som de hade stället för sig själv. Redan kl 16 var flera av dem ordentligt berusade och de hade tagit över både köket och kylar, det var fiskrens (!) överallt och kylarna fyllda med ölflak. De riggade upp högtalaranläggning och dundrade på, jag fick be dem att sänka flera gånger. Jag informerade en trevlig tjej i receptionen om läget och hon sa att jag kunde ringa henne under natten men det kändes inte aktuellt eftersom det var hennes privata nummer. Musiken var på fram till 02, de sprang fram och tillbaka mellan stugorna, ropade på varandra, smällde i dörrar, hoppade i sängar.. Barnen sov men vi vuxna sov inte en blund. När vi gick ut vid 9 var flera av dem fortfarande uppe och drack, köket var en enda röra.. Det här var inte den lugna naturupplevelse vi önskade ge våra barn som blev skrämda av alla berusade personer.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (ons 08 jul 2020)
Hej Emma! Tack för ditt meddelande. Tråkigt att ni fick en sådan upplevelse. Vi hade inte på något sätt fått någon förvarning om att det skulle förekomma fest 13-14 juni, dom andra gästerna hade bokat stugor online, precis som ni. Jättesvårt för oss att göra något åt det i efterhand då vi inte nåtts av informationen förren efter. I informationspärmen på övernattningsrummet finns telefonnummer som ni når oss dygnet runt. Det hade inte varit några problem att sms:a eller ringa till min kollega, hon kunde kopplat er vidare till mina chefer eller hänvisat till telefonnummer i pärmen. Önsker er en trevlig sommar! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hellasgården

Rekommenderad av Nöjd, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“En friluftsgård med allt man kan önska i form av vacker natur, bad och bastu samt möjligheter att ge sig ut på vacker vandring. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (fre 03 jul 2020)
Hej, Tack för ditt omdömme och välkommen åter! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Endast väldigt ung och oerfaren personal...

Ej rekommenderad av Thomad, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Endast väldigt ung och oerfaren personal på plats. Servicebemötandet och flexibiliteten är ytterst begränsad. Hällasgården”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (fre 03 jul 2020)
Hej! Tack för ditt omdömme! På sommaren ger vi möjlighet för unga personer att sommarjobba på Hellasgården, dock alltid i sällskap av erfaren personal (minst 18 år), det ska natuligtvis inte gå ut över över servicebemötandet och flexibiliteten. Vad va det som hände? Så vi vet vad vi kan meddela berörd personal. Du får gärna maila till konferens@hellasgarden.se Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fick betala ett konferensrum för 30 personer som jag varken godkänt någon bokning i eller varit i

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 feb 2020)
“Irina på Hellasgården fakturerade mig utan godkännelse för ett konferensrum som vi ställt väskor i och som vi fått tillåtelse för av en Tobias. Vi var inte ens i konferensrummet under de fakturerade timmarna som kostade lika mycket som var hela vistelse. Det var en stor otydlighet i de svar jag fick från personalen men det gick inte att resonera med Irina. Det var en vistelse i stort som var fantastiskt bra men som slutade tråkigt. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 24 feb 2020)
Hej! Tråkigt att höra ert missnöje kring otydligheten. Som vi förstod det så har ni utnyttjat lokalen som ni skulle använda vid dåligt väder, som vi skickat priser på via vår konferensmail innan er vistelse. Vid vidare frågor: konferens@hellasgarden.se Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Julnattens frid

Rekommenderad av Tuija, Sverige (Sverige fre 27 dec 2019)
“Vi bokade 2 stugor för julafton och hade hela gården för oss själva hela kvällen! Även om Hellasgården ligger bara 15 minuter från Stockholms city, är det som att landa på landet. Det gemensamma köket hade allt utom vassa knivar för oss att förbereda och servera vår medtagna julmiddag. Det var varmt och mysigt i köksbyggnaden, och vi kunde ha tagit med oss ved för öppna elden. Bastun i huset bredvid stängdes vid 2 på eftermiddagen, och det var nog den enda detaljen vi saknade lite på julafton men kunde ta igen oss med bastu och dropp i sjön på juldagens morgon vid 10-tiden innan det blev för mycket folk. Personalen var superhjäpsamma. De små stugorna varma. En tiopoängare för jul!”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 24 feb 2020)
Hej! Tack för recensionen, härligt att höra att ni var nöjda med er vistelse! Varmt välkomna åter! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt, men enkelt

Rekommenderad av Jocce, Sverige (Sverige lör 30 nov 2019)
“Rekommenderas. Det är en enkel standard, men det tror jag man vet när man väljer med "vandrarhemsstuk". Man får räkna med att en rullgardin kanske inte funkar som den ska eller att stolarna inte är av toppkvalitet... men det var inte därför jag valde Hellas. Den härliga platsen, den sköna atmosfären och den trevliga öppna personalen skapar en fin vistelse. Att kunna kliva rätt ut i den sköna skogen efter frukost är en ynnest. Så tack!”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 24 feb 2020)
Hej Jocce! Tack för din fina recension till Hellsgården! Du är varmt välkommen tillbaka! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av TahQ, Sverige (Sverige sön 20 okt 2019)
“Bekväma sänger, bra kök, bra uteplats och bra bemötande men det blir för många folk i duschrummen pga. aktiviteterna i bastun. Mix bastu några dagar i veckan kan vara lite annorlunda för de som är inte van med ett sådant setup.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 24 feb 2020)
Hej! Tack så mycket för din recension. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att receptionen öppnar tidigare. Lite me...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Att receptionen öppnar tidigare. Lite mer serviceinriktad personal.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (ons 07 aug 2019)
Hej! Tack för att ni valde att bo hos oss och att ni lämnat era synpunkter, dessa hjälper oss att utveckla verksamheten. Vi har idag öppet i receptionen från kl 10 varje dag. Planer finns att, som ni efterlyser, öppna tidigare. Vår personal ger ofta upphov till mycket uppskattning hos våra gäster. När vi har nyanställda och feriepersonal så kan ovana ibland felaktigt tolkas som ett ointresse. Vi fortsätter att försöka förbättra introduktionen av våra anställda så att de känner sig ännu mer trygga i sina uppgifter från dag ett.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen i receptionen behöver mer in...

Rekommenderad av X, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Personalen i receptionen behöver mer info, utbildning, stöd för att möta gästerna på ett bekvämt tryggt sätt.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 08 jul 2019)
Hej, tack för att ni ville bo hos oss. Vi har många anställda och många jobbar enbart extra. Det är ingen ursäkt, självklart ska alla ha tillräcklig information och kunskap för att bemöta våra gäster på ett bra sätt. Om du läser det här får du gärna höra av dig till mig och mer utförligt berätta vad du saknade. Mvh, Mikael Nyberg, 070-787 58 53
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.