STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem

Adress: Rö 1672 Utansjö, 87015 Härnösand  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära)
Gästbetyg: 84% (21 av 25 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(21 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Bemötande

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“En underbar plats och boende. Boendet har varit fräscht tidigare men börjar sjunka i standard, rummen har inte uppdaterats så bra men det är ändå ok standard. Maten på den enklare restaurangen var ok, men inte så charmigt. Bemötande från ägaren var förvirrat och inte så varmt. Upplevelsen är att platsen behöver lite mer kärlek. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite för lite utrustning i köket. Jättef...

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Lite för lite utrustning i köket. Jättefint läge och trevlig värdinna. ”
STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem svarar (sön 05 aug 2018)
Hej Cecilia! Tack för recension! Hm, undrar lite vad du saknade i köket? Hade varit så bra att få feedback på plats!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert ställe i en oerhört vacker miljö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Vackert ställe i en oerhört vacker miljö. Enkel, stilren och modern inredning. Mycket genomtänkt och snyggt. Jättegod och trevlig men lite dyr frukost. Tillmötesgående personal. Synd att det upplevdes lite väl smutsigt. Även om de enskilda rummen är gästernas ansvar skulle det inte skada med en ordentlig städomgång i början av säsongen. Det var även ganska lyhört. Det skulle lätt vara ett topp betyg om man också skulle kunna bada nere vid bryggan.”
STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem svarar (sön 05 aug 2018)
Hej! De flesta av våra frukostråvaror är ekologiska, vi har valt det perspektivet, men det innebär att prislappen blir något högre. Lite synd att ni inte kommunicerade städningen direkt med oss så hade vi kunnat åtgärda det. Och såklart har vi storstädning innan säsongsöppning:).
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kontrollera hemsidan

Rekommenderad av Lena & Peter, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Svårt att veta exakt vad som ingick via STFs hemsida. Gå in på Sågverkets egen hemsida så du vet vad som ingår och hur och när du bokar måltider. Vi missade det och blev utan middagar. ”
STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem svarar (sön 05 aug 2018)
Hej! Det var synd, men den egna hemsidan är alltid att rekommendera då det alltid står senaste infon där.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det enda man kan anmärka på, är att det ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Det enda man kan anmärka på, är att det blir ett himla slående i dörrar när det blir lite folk i rörelse. Huset är utför.st på det viset att man måste förbi några dörrar vad man än ska göra.”
STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem svarar (sön 05 aug 2018)
Hej! Tyvärr är dessa dörrar ett nödvändigt ont, då det är branddörrar som måste finnas i denna typ av verksamhet.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig miljö men snål attityd

Ej rekommenderad av Anna Karin, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Fantastisk miljö, som många vandrarhem, men tråkig inställning. Att behöva ta med sig sina sopor själv från vandrarhemmet känns futtigt o trist. Att man inte får dricka egna alkoholhaltiga drycker på vandrarhem känns märkligt. Att de dessutom tar helt hutlösa priser på det de säljer känns helt orimligt! En flaska Rawson retreat som kostar ca 80 kr på systemet, tog de 395 kr för. En flaska Höga kusten öl kostade 75 kr!!! Högre priser än på bra restauranger i storstäderna! ”
STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem svarar (sön 05 aug 2018)
Att vi har ett serveringstillstånd i våra två restauranger uppskattas av vår gäster, men innebär även att du inte kan ha egen alkohol enligt svensk alkohollagstiftning. Inget vi kan påverka.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tänk vad bilder kan lura....!!!

Ej rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Vi blev förundrade när vi kom till platsen, svårt att hitta receptionen, personalen fick man leta efter och när man väl hittade receptionen så var det tomt. Den låg i ett rum som var blandat med leksaker olika försäljningsartiklar mm. Samt vi antog att det var frukostrummet. Nå väl, vi fick våra rum . Personalen berättar att man inte fick dricka sin medhavda öl osv pga egna rättigheter, bara där blev det absurt. Gå absolut inte ner för den smala bryggan nedanför boendet !!! Livsfarligt. !!!! Massor av glas och annat skräp, även avloppsröret gick ner där. Fruktansvärt hoppas inga hundar skar sig om sina tassar. !! Ingen mat fanns det att tillgå om du ej förbokar, de e förståligt för maten kommer från micron !! Ceitring mat tydligen, det framgick inte på hemsidan. De tjusiga maten av 6-8 rätters såg vi inte röken av!! Nä fy fn de va skit dåligt usch!!!”
STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem svarar (sön 05 aug 2018)
Hej Susanne! Vi har stora skyltar uppsatta där det står reception! Ja vi har dessutom en butik med inredningsartiklar som uppskattas av många av vår gäster. Er recension handlar mycket om "spången" ner till vattnet som ligger på andra sidan vägen. Den har inget med Sågverket att göra! Lite faktakoll så hade ni inte behövt bekymra er;) Den ägs av en granne längre upp i byn och hur han väljer att sköta den kan vi tyvärr inte göra så mycket åt! Att vi har ett serveringstillstånd i våra två restauranger uppskattas av vår gäster, men innebär även att du inte kan ha egen alkohol enligt svensk alkohollagstiftning.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Något lyhört mellan rummen vilket påverk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 jul 2018)
“Något lyhört mellan rummen vilket påverkar helhetsbilden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället