STF Laholm Vandrarhem

Adress: Tivolivägen 4, 31230 Laholm  visa karta
Område: Västkusten (Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (62 av 63 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(62 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Laholms vandrarhem Bosse

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“825 Sek per natt för rum och frukost känns en aning dyrt: Nästan i nivå med ett billigare hotellrum. Att bemärka att jag då städade själv. Positivt, frukosten som var av god kvalitet med allt som kan önskas. Negativt att eftersatt underhåll av lokalerna exempelvis persiennerna var på väg att falla ihop. Detta berodde enligt uppgift på hyresvärden Laholm kommuns underlåtenhet att utföra det de borde! Annars är det bra läge. Närhet till staden och kommunikationer. Tyst och lugnt på natten.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra centralt prisvärt

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Bra boende mycket nära centrum. Lätt att parkera. Superb frukost. Trevlig personal. Trevlig innegård.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt vandrarhem!

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Trevlig personal, rent och snyggt. Mycket god och prisvärd frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fungerer fint

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark fre 03 maj 2019)
“Vi var få der benyttede vandrehjemmet i de to dage hvor vi var der. Alt fungerede fint.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 12 apr 2019)
“Fick en kunnig introduktion till Laholms historia och kulturliv. Mycket bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenhelg

Rekommenderad av Martin Weimarck, Sverige (Sverige tis 30 okt 2018)
“Vi önskade ett lugnt boende för besök på showen Per Gessles Roxette i Halmstad Arena. Vi ville kombinera med en lätt vandring (Hälsans stig) och utforska/lära oss mer om Laholm. Bingo! Mycket trevliga och generösa värdar som vanligt. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

okomplicerat, centralt, rent boende

Rekommenderad av familjen Hellmundt, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Vi var mycket nöjda med det professionellt skötta boende, vi kommer gärna tillbaka. Verkar ändå mer lämpligt för grupper och ensamresande eller par än för familjer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt boende till alltför högt pris i f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Enkelt boende till alltför högt pris i förhållande till standard och pris på hotell.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett vandrarhem med bra standard. Trevlig...

Rekommenderad av Marlene, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Ett vandrarhem med bra standard. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Agneta o Göran, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Goda dagar i Halland - bra centralt boende för dagsresor i alla väderstreck. Trevligt värdpar, pigga och glada. Bra och god frukost. Göran ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället