STF Laholm Vandrarhem

Adress: Tivolivägen 4, 31230 Laholm  visa karta
Område: Västkusten (Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (48 av 49 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(48 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Fungerer fint

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark fre 03 maj 2019)
“Vi var få der benyttede vandrehjemmet i de to dage hvor vi var der. Alt fungerede fint.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 12 apr 2019)
“Fick en kunnig introduktion till Laholms historia och kulturliv. Mycket bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenhelg

Rekommenderad av Martin Weimarck, Sverige (Sverige tis 30 okt 2018)
“Vi önskade ett lugnt boende för besök på showen Per Gessles Roxette i Halmstad Arena. Vi ville kombinera med en lätt vandring (Hälsans stig) och utforska/lära oss mer om Laholm. Bingo! Mycket trevliga och generösa värdar som vanligt. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

okomplicerat, centralt, rent boende

Rekommenderad av familjen Hellmundt, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Vi var mycket nöjda med det professionellt skötta boende, vi kommer gärna tillbaka. Verkar ändå mer lämpligt för grupper och ensamresande eller par än för familjer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt boende till alltför högt pris i f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Enkelt boende till alltför högt pris i förhållande till standard och pris på hotell.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett vandrarhem med bra standard. Trevlig...

Rekommenderad av Marlene, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Ett vandrarhem med bra standard. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Agneta o Göran, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Goda dagar i Halland - bra centralt boende för dagsresor i alla väderstreck. Trevligt värdpar, pigga och glada. Bra och god frukost. Göran ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Laholms vandrarhem

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Mysigt vandrarhem med familjär stämning och mycket trevlig personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjärtliga Laholm ♥

Rekommenderad av Värmlänningen, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Vi återkommer år efter år till detta mysiga vandrarhem. Man känner sig alltid så välkommen. Och hela Laholm är så charmigt. Man har närheten till olika fina utflyktsmål och man kan ju naturligtvis bara njuta av havet vid Melbystrand. Så jag rekommenderar detta vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi har bott på fyra boende Vadstena, Lah...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Vi har bott på fyra boende Vadstena, Laholm, Backåkra och Loftahammar. Backåkra var bäst men 100 dyrare än de andra det var det värt. Fanns garderober med galjar, hyllor och hängare mycket bra. Laholm och Loftahammar fanns inget sådant det var mycket dåligt sånt kostar ju inget att sätta dit några hyllor och krokar . Loftahammar i vindsrummer var badrummet mkt dåligt troligtvis mögel i duschkabinen. Ingen ventilation till rummet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället