STF Singi Fjällstuga

Adress: 98199 Singi  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (71 av 77 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(71 av 77rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Fin möjlighet att tvätta sig och ta ett ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Fin möjlighet att tvätta sig och ta ett dopp i bäcken. En bastu här hade varit premium ! Dålig, uppsliten madrass”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

The host Tony was super awesome. Gave us...

Rekommenderad av Rob, Nederländerna (Nederländerna lör 14 sep 2019)
“The host Tony was super awesome. Gave us a very good tip what to do during our rest day at Singi”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

era anställda i stugorna har ännu inte f...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“era anställda i stugorna har ännu inte förstått vem är gästen och hur man ska behandla de. Allt är viktigare, betalningar, frågeformulär, värdelösa instruktioner som man tar emot framför stugor i regnet, men inte gästen”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Very nicec Mountainhut....I stayed there...

Rekommenderad av EdwinC, Nederländerna (Nederländerna lör 07 sep 2019)
“Very nicec Mountainhut....I stayed there in 2019 and 2o17. Vert nice place to meet people walking different routes. I could use a little shop... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Dags för nya madrasser, gått här 3 ggr nu börjar dom bli tunna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

In general it would be better if al the ...

Rekommenderad av The Walking Dutchman, Nederländerna (Nederländerna tis 20 aug 2019)
“In general it would be better if al the information that is givennin swedish would be given also in English. For example for the separation of trash. In general for all STF huts : we are missing a ladies and a gen’a washing room like in the Austrial mountain huts. On the track from Nikka to keb fjällst there a lot of signs for the turbåt, but no signs for the walkers. Some tracks are very good marked, but around Singi it can bevimproved considerably. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En av de finaste stugorna längs leden.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“En av de finaste stugorna längs leden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Älgdrama

Rekommenderad av Andrea, Tyskland (Tyskland fre 09 aug 2019)
“Stugorna ligger på en enastående plats med utsikt på en sjö där vi kunde observera en älg som badade utförligt. Mycket bra uppdelade stugor där vi som familj kunde vara lite för oss. Hjärtligt omhändetagen av stugvärdarna. Kommer gärna igen Endast bastun fattades.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt har varit toppenbra! En synpunkt:Ke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Allt har varit toppenbra! En synpunkt:Kebnekaise fjällstation borde överväga att installera fler varmvattenberedare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi fick bo i hundstugan och den var myck...

Rekommenderad av Ewa, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vi fick bo i hundstugan och den var mycket fräsch, vilket de nybyggda intilliggande dassen också var”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews