STF Kaitumjaure Fjällstuga

Adress: 98199 Kaitumjaure
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 85 av 89 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(85 av 89rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Mycket duktig stugvärd & fantastiskt läge

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Stugan har ett fantastiskt läge. Stugvärden Monica var ett otroligt föredöme i sitt mycket vänliga men ändå tydliga sätt att informera om STFs regler nu i corona-tider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Knepig inställning....

Ej rekommenderad av Yvonne., Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Regn ute, torkrummets gasolanläggning skulle inte användas! Stugvärden skulle avgöra om det behövdes värme i torkrum! Svårt att fatta. Högg och sågade ved. Var inte bra, det var för mycket ved inne.......inte bra man gjorde andra vandrare lata!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kunnig och trevlig värd.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Kunnig och trevlig värd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vistelse i Kaitumjaure

Rekommenderad av Veronica Tunestam, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Vi fick förmånen att träffa en fantastisk stugvärd, Inga som tog så väl hand om mig. Jag var då lite skadad och Inga var mycket empatisk och hjälpsam. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ordning och reda - bra standard Vackert ...

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Ordning och reda - bra standard Vackert läge Positiv upplevelse”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert ställe

Rekommenderad av Tvåben, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Trevligt bemöt av damen som tar han om stugorna, vi hittade allt vi behövde, kunde sälja tillbaka orörda ingredienser som vi köpte i överskott inför middagen och fick bra tipps om badstranden i närheten. (Kalt men uppfriskande!)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska stugor/ stugvärdar,

Rekommenderad av Cristina Eklund, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Fantastiska stugor/ stugvärdar, ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vill tacka stugvärden vi träffade för my...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Vill tacka stugvärden vi träffade för mycket bra värdskap och tips på bad i den fantastiska ”lagunen””
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Amazing host

Rekommenderad av Kim, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“The host there is very helpful and kind. She has helped us a lot with our question. The wc is better than other huts but still need to be improved . It smells not good like other huts :( We are very happy with everything in the huts along our trail except for its toilets :(”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra!

Rekommenderad av Barbro Englesson, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.