STF Kaitumjaure Fjällstuga

Adress: 98199 Kaitumjaure  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (49 av 53 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(49 av 53rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Härligt

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Vi hade en trevlig vistelse i fjällstugan, blev bemötta och kände oss väl omhändertagna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice couple who hosts the guests! N...

Rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Very nice couple who hosts the guests! Nice sandy beach close by :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kaitumjaure var en fin stuga där vi bodd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Kaitumjaure var en fin stuga där vi bodde utmärkt i två nätter under vår vandring. Stugvärden trevlilg och hjälpsam. Sällan har jag sett så mycket handtvättsmöjligheter och handsprit som i fjällstugorna. Utmärkt hanterat! Det var också bra att man inte hade några textiler som disktrasor etc utan rejält hushållspapper för städning. Sprejflaskor med rengörings medel som var klart fanns också. Utmärkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Myggutmaning i storslagen miljö

Rekommenderad av Anders Blom, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Brukar inte besväras av flygfän i Norrland, men här var det en utmaning. Det hade varit bra om rummet haft myggnätsfönster. Just här fanns det inte och det var anmärkningsvärt. Annars fräscha dass och bra boende i övrigt. Badet 800 meter bort, men det vägdes upp av en fin strand. Om Teusajaure var vackert så är Kaitumjaure otroligt vackert. Eftersom man är en bit ovanför sjön så är bara vyn värd ett besök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

mygg

Rekommenderad av Torbjörn Svensson Mossberg, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vi hade ett trasigt? icke fungerande myggnät i stugan vilket gjorde att sömnen inte blev så bra den natten. Tycker att varje stuga borde ha en fågelbok, en flora, en däggdjursbok eller en samlingsbok om djur och växter på fjället.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugvärden arg för att vi knackade på vi...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Stugvärden arg för att vi knackade på vid ankomst kl 22. Inga skyltar till vatten, WC eller annat. Myggigt i stugan. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt men myggigt

Rekommenderad av Ell, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Jättefin fjällstuga där vi bjöds på saft med en gång vi kom fram. Butiken hade ett bra utbud och eftersom det blåste en del på kvällen märkte vi inte förrän nästa morgon hur mycket mygg det var. I rummet fanns redan en massa ved som gjorde det enkelt att få igång en värmande kamin, vilket var trevligt efter den regning dag på fjället. Utsikten var inte heller att klaga på, båda fjäll och sjö! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mygg i mitten av juli

Ej rekommenderad av JM, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Mycket mygg när vi var där i mitten av juli, vilket sänkte mycket av upplevelsen. Många tog sig även in i stugan vi bodde så stugan/stugorna kan behöva tätas upp bättre för att inomhusmiljön ska vara hyfsat myggfri. Skulle jag gå samma sträcka igen (Singi-Vakkotavare) under samma period hade jag inte stannat kvar i Kaitumjaure utan gått direkt från Singintill Teusajaure. Bemötandet från stugvärdarna var dock mycket bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Myggornas paradis

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Stugan var full av mygg svårt att sova. Detta måste ni åtgärda inte trevligt när man ska sova.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

best hosts ever

Rekommenderad av Florence, Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“we sepnt 2 nights and one day hiking arround. The place is beautiful, and the hosts are really caring and interrested in helping and explaining the life in the huts during summer or winter. there are nice views from a summit right next to the hut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.