STF Kårsavagge Fjällstuga

Adress: 98107 Kårsavagge
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 89 av 92 rekommenderar (29 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(89 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 30)

Idylliskt läge

Rekommenderad av Fjällvandring , Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Stuga med idylliskt läge”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla

Rekommenderad av Nickan, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Kårsavagge är en favorit som vi återvänt till flera gånger, läget är fantastiskt vackert och så mysigt med vedeldad kamin och tända ljus. Sköna sängar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Höst fjälltur

Rekommenderad av Carina Mäki, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Fantastiskt väder trevlig stugplats, men sista biten upp till stugan var svår forcerad pga väldigt mycket videsly som dessutom var väldigt höga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärden Stefan

Rekommenderad av Agneta Hansson, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“När min man och jag kom fram till Kårsavagge så blev vi varmt välkomna. Det kändes så skönt. Sen delade han sina kunskaper om lite fjällflora vilket uppskattades. Tack Stefan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Price

Rekommenderad av Me, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“I think the cabins are a bit expensive.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ovanligt vacker miljö, mycket trevlig st...

Rekommenderad av Matilda, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Ovanligt vacker miljö, mycket trevlig stugvärd Stephan som hav ett varmt välkomnande till vår hund och hade möjlighet att planera så att vi fick hundringen själva. Enkelt men mycket charmigt boende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Liten stuga har blivit mindre

Rekommenderad av Håkan Lidman, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Iom att sängarna har gjorts bredare så har golytan minskat avsevärt och att numera ta in fler än 6 personer i det rummet känns som en utopi. Vad är tanken med stt göra så breda sängar? Jag förstår att fler får plats att sova i en säng, men nu har det blivit ett sovrum, helt otänkbart att fler än 6 kan ha sin utrustning och laga mat. Med vänlig hälsning, Håkan Lidman”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk plats!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Otroligt fin plats och fint belägen stuga. Stugan fungerade mycket bra men stugvärdarna var mycket frånvarande och engagerade sig inte i någon information. De fanns inget toalettpapper eller vatten att tvätta händerna med eller någon handsprit vilket känns extra viktigt i covid-tider. Är mycket nöjd med min vistelse ändå!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förbättringsptential

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Hej, Denna stuga är ombyggd och kanske inte till det bättre. Det är väldigt knöligt med alla pallar under bordet och det är lite dimensionerat mellan bord och säng. Kanske går det att minska bordet något? Sedan är det mycket vide upp till stugan från Abisko, det skulle behöva röjas lite och kanske några spänger. Sen undrar jag om gasen, kommer man åt den på vintern när stugan är stängd men det vara bara en nyfiken fråga?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa stugan och stugvärden

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Bodde två dagar i fantastiska Kårsavagge. Stugvärden Stephan var väldigt trevlig och förhöjde upplevelsen av vistelsen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.