STF Kårsavagge Fjällstuga

Adress: 98107 Kårsavagge
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 42 av 44 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(42 av 44rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Vilken otroligt trevlig stugvärd och fli...

Rekommenderad av Carola Annanperä , Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“Vilken otroligt trevlig stugvärd och flickvän. Så otroligt gästvänliga. Stor eloge till dem!Bodde i hundrummet som var väldigt mysigt. Vi hade tur att få rummet för oss själva, hade blivit väldigt trångt med 6 personer och flera hundar. Rekommenderar denna plats. Måste besöka den under barmarksperioden också. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Stugvärden Petter var superbra, vi fick ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Stugvärden Petter var superbra, vi fick information om boendet och även tips om turer i närheten. Stort tack!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Peter, stugvärden, var mycket vänlig och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Peter, stugvärden, var mycket vänlig och trevlig. Han såg till att min vistelse där, under en riktigt stormig natt, blev trygg och behaglig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trångt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Stugan var i fint skick, men man har byggt till fler bäddar. Jag var ensam gäst i hela stugan så då var det förstås väldigt gott om plats. Att rymmas 6 personer, med packning och hundar i det lilla rummet hade dock varit svårt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förstört stugans mys

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Jag har varit i Kårsavaggestugan vid flera tillfällen för att det är en liten mysig stuga i en vacker fjällmiljö. Nu har ni byggt flera sängplatser i rummen och därmed förstört stugan. Sängstolpe mitt i fönstret som förstör den vackra utsikten över dalgången och fjällen. Foderlister runt fönster är slarvigt ditsatta med en klädhängare mitt i foderlisten, skruvar som inte är indragna, skarvade brädor i sängbottnarna mm. Gardinerna ligger ihop vikta på bordet och ingen känsla för estetik när det gäller snickeri.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

fantsastisk miljö

Rekommenderad av fredrik, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“väldigt fint belägen stuga. standard inte den högsta.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överraskande stuga!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Kanske den mysigaste STF-stugan jag bott på med en fantastisk rutt som gick högt upp på fjället för att komma dit. Liten stuga men med ett fantastiskt läge. Om det hade varit många inbokade hade stugan nog varit lite trång tyvärr på grund av den lilla köksytan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla på fjället

Rekommenderad av Fjällnatt , Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“En liten och mycket enkel fjällstuga med Hög charmkvot och fantastiskt läge mellan två sjöar i en grönskande dalgång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende i Coronatider

Rekommenderad av Pintoek, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“Hade förbokat sängplats i stugan För två nätter enl STFs gällande rutin i Coronatider. Fick första natten bo i eget rum. Andra natten kommer två obokade gäster och tillfrågas om dessa kan bo i samma rum som jag. Inga andra alternativ för de obokakade gästerna fanns enl stugvärd. I det andra rummet bodde fyra förbokade gäster. Agerar inte stf fel här? Om man ska upplåta sovplatser till obokade gäster ska väl dessa platser inte gå att boka? Nu fick vi sova tillsammans med två okända personer i ett rum där vi inte kunde hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ev. Coronaanpassat

Rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Vi har två sällskap och det fanns minst två rum som båda hade sängar och kök. Därför var det konstigt Med hänsyn till Corona att vi blev placerade i samma rum alla fem. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.