STF Kårsavagge Fjällstuga

Adress: 98107 Kårsavagge  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (47 av 49 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(47 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Trångt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Stugan var i fint skick, men man har byggt till fler bäddar. Jag var ensam gäst i hela stugan så då var det förstås väldigt gott om plats. Att rymmas 6 personer, med packning och hundar i det lilla rummet hade dock varit svårt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förstört stugans mys

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Jag har varit i Kårsavaggestugan vid flera tillfällen för att det är en liten mysig stuga i en vacker fjällmiljö. Nu har ni byggt flera sängplatser i rummen och därmed förstört stugan. Sängstolpe mitt i fönstret som förstör den vackra utsikten över dalgången och fjällen. Foderlister runt fönster är slarvigt ditsatta med en klädhängare mitt i foderlisten, skruvar som inte är indragna, skarvade brädor i sängbottnarna mm. Gardinerna ligger ihop vikta på bordet och ingen känsla för estetik när det gäller snickeri.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

fantsastisk miljö

Rekommenderad av fredrik, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“väldigt fint belägen stuga. standard inte den högsta.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överraskande stuga!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Kanske den mysigaste STF-stugan jag bott på med en fantastisk rutt som gick högt upp på fjället för att komma dit. Liten stuga men med ett fantastiskt läge. Om det hade varit många inbokade hade stugan nog varit lite trång tyvärr på grund av den lilla köksytan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla på fjället

Rekommenderad av Fjällnatt , Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“En liten och mycket enkel fjällstuga med Hög charmkvot och fantastiskt läge mellan två sjöar i en grönskande dalgång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende i Coronatider

Rekommenderad av Pintoek, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“Hade förbokat sängplats i stugan För två nätter enl STFs gällande rutin i Coronatider. Fick första natten bo i eget rum. Andra natten kommer två obokade gäster och tillfrågas om dessa kan bo i samma rum som jag. Inga andra alternativ för de obokakade gästerna fanns enl stugvärd. I det andra rummet bodde fyra förbokade gäster. Agerar inte stf fel här? Om man ska upplåta sovplatser till obokade gäster ska väl dessa platser inte gå att boka? Nu fick vi sova tillsammans med två okända personer i ett rum där vi inte kunde hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ev. Coronaanpassat

Rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Vi har två sällskap och det fanns minst två rum som båda hade sängar och kök. Därför var det konstigt Med hänsyn till Corona att vi blev placerade i samma rum alla fem. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjälldröm

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Vi var två personer och fick lilla rummet för oss själva, fantastiskt! :) Ett litet minus var att värdarna i de andra stugorna sade att där skulle finnas en kiosk, vilket det visade sig inte göra. Som tur var fanns där ju dock kvarlämnad mat vi kunde göra middag av. Bra om informationen är enhetlig och korrekt således!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ombyggnaden av 6 bäddarsrummet till 9 bä...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Ombyggnaden av 6 bäddarsrummet till 9 bäddar med möjlighet för 18 sovplatser i ett rum som redan är litet för 6 personer är inte bra. Och att sedan ta utbyggnaden som intäkt för att klämma in sex personer när man ska minska beläggningen med 30 % är ett hån mot oss som försöker att hålla avstånd. Mycket dåligt kommer att rekomendera alla jag känner att undvika Kårsevaggestugan. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Med en stel och ond rygg var det näst in...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Med en stel och ond rygg var det näst intill omöjligt att komma i och ur sängen pga lågt avstånd till sängen ovanför.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.