STF Vistas Fjällstuga

Adress: 98199 Vistas
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 79 av 80 rekommenderar (23 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(79 av 80rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Abisko Fjällstation. Påvert rum. Flagad ...

Rekommenderad av FJÄLL-ROĹLE , Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Abisko Fjällstation. Påvert rum. Flagad tapet. Dusch, toa i rummet som sett bättre dagar Tips: nya ytor i badrum, klinker, kakel. Omtapetsering! Unna Allakas, Alesjaure, Vistas, Nallo, Sälka, Singi. Alla helt OK. Uppskattade STORT den avskilda tvättplatsen för helkroppstvagning stugvärden Börje i VISTAS iordningställt. BÄSTA BETYG! Blev besviken att Singi saknade butik, jag hade förutsatt att alla Kungsledenstugor hade försäljning. GENERELLT: madrasserna i samtliga fjällstugor sjunger sannerligen på sista versen. Man ligger mer på masoniten/playwooden än på madrass! Börja utbyte mot nya madrasser i god STF-kvalité!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk utsikt från stugan mot Nallo

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Fantastisk utsikt från stugan mot Nallo ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra stuga

Rekommenderad av Eva is, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Storleken på stuga var bra. Bra med plats i köket och inte för många utifrån sovplatserna. Blev bra stämning där alla hade möjlighet att få utrymme. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

mkt trevlig stugvärd som fick en att kän...

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“mkt trevlig stugvärd som fick en att känna sig välkommen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra stugvärd som tänkte på helheten

Rekommenderad av Lena , Sverige (Sverige sön 29 aug 2021)
“Bra stugvärd som tänkte på helheten ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig stuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Mysig stuga”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varför det inte är prisvärt är ju för at...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Varför det inte är prisvärt är ju för att det är i stort sett ingenting förutom en madrass som ingår i ett överpris. Att stugvärden Kjell var fantastisk är en annan sak. Jag skulle nog inte rekommendera det till en vän men skulle inte heller avråda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Typiskt STF fjällstugeboende med vissa begränsningar mot normal service p.g.a. Covid-19

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Typisk STF "65:a" fjällstuga med självhushåll. Delade sovalkover med hyfsat bekväma våningssängar men risk för ljudstörningar då stugans layout gör det väldigt lyhört. Denna stuga är orenoverad och kan behöva fräschas upp men har sin charm i originalsskick för 65:an-entusiaster. Tyvärr erbjöds inte samma försäljningssortiment (konserver, frystorkat, godis, dryck etc.) som vanliga säsonger vilket jag uppfattade var en konsekvens av osäkert kundunderlag p.g.a. Covid-19. Saknade den kylda folköl som gått att köpa tidigare säsonger jag passerat stugan. Tyvärr var även bastun stängd p.g.a. Covid-19.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allesjaure och Vistas stugvärdar får högsta poäng :-)

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Fantastiskt bemötande och service av stugvärdar i både Allesjaure och Vistas. v 29 och 30. Toppen!!! mvh Sture Karlsson Sollentuna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkel & trevlig stuga med fin utsikt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Enkel & trevlig stuga med fin utsikt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.