STF Vistas Fjällstuga

Adress: 98199 Vistas  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (22 av 22 rekommenderar) (5 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(22 av 22rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Trevlig stugvärd.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Trevlig stugvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugan fin

Rekommenderad av Iréne, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Stugan fin men rummets diskutrymme lite för litet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Beautiful place and comfortable accomodation

Rekommenderad av Claudia, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“The trail to reach Vistas from Alesjaure offers great views and it was less crowded than Kungsleden (we did not meet anyone for 19km!). The host was really welcoming and kind. The cleaning was excellent, such as the services (kitchen and wc). We really appreciated the bedroom with the kitchen included. I also really liked the idea to have a place with some "curtains" to have shower in an easy and comfortable way, close to the river. It was probablhy the most comfortable shower I have seen in the Fjällstuga I slept in! When we visited Vistas (beginning of July) there were a lot of mosquito, so bring your repellent or buy one in the shop! Absolutely recommended.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen i Vistas o Nallo

Rekommenderad av Petter, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Mottagandet var varmt o generöst både i Vistas och Nallo. Vackra dagar med stora naturupplevelser i kombination med bra känsla i det enkla och funktionella boendet. Trots att det var i början av juli kunde vi tända kaminen både morgon och kväll i stugan. Ett dopp i fjällbäcken och en betande älg förgyllde tillvaron. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin natur med lagomt stort och gemytligt boende

Rekommenderad av Daniel Jönsson, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Jag var bara där en dag, men av de stugor jag besökte (abisko, abiskojaure, alesjaure, tarfala) var denna den bästa sett från bemötande, omgivande natur och boendet. Det är mer spartanskt än andra boenden, men jag ser det som positivt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår turs bästa bemötande!

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Mycket bra stugvärd som brydde sig om gästerna. Härligt med bastu”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vistas

Rekommenderad av Ladies tour, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam stugvärd. Fin bastu. Vore trevlig om pinkpinnen inte var placerad så man har den som utsikt från matbordet:-). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa stugen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Mysig originalstuga som är energieffektiv med. Välfungerande med 10 personer och med sittplatser för ett par till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokade fem nätter på Vistas, men bodde d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“Bokade fem nätter på Vistas, men bodde där endast en natt. Skidade vidare till Nallo och vidare med avslut i Salto. Men mycket krångligt att förbeställa nätter på nätet. Måste kunna förenklas!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.