STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (37 av 38 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(37 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

The facilities were ggood but a large co...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 17 mar 2019)
“The facilities were ggood but a large commercial group made the faciliteis both in the dorm and kitchen rather cramped”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alesjaurestugorna ligger vid sydändan av...

Rekommenderad av Thiger, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Alesjaurestugorna ligger vid sydändan av Alesjaure och efter en lång vandring från Abiskojaure (det går inga båtar över sjön i september) så finner man sig väl tillrätta på boendet. Stugorna är fräscha med fina kök och det finns både mindre och större rum med varierat antal våningssängar. Bastun är ombyggd inför denna säsongen och omklädningsrummet är rejält. Men det ryms tyvärr bara tio personer i bastun åt gången. Det blir lätt kö dit kan jag säga. Tappkranen till varmvattnet sitter dessutom inne på kaminen i bastun vilket gör att det blir mycket spring in bara för att hämta varmvatten ut till tvagningsrummet. (I Abiskojaurestugornas bastu sitter tappkranen ute i tvagningsrummet vilket är mycket bättre.) Det är ju trevligt att tvätta av sig lite redan innan man besöker bastun efter en lång och kanske svettig fjälltur. Stigen och trappan ner till vattnet skulle behöva ses över så att man lättare kan ta sig ner och upp om man vill ta sig ett dopp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyxhotell på fjället

Rekommenderad av A Klaesson, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Toppbetyg rakt igenom utan tvekan! Trevligt folk gör såklart en stor del av det hela men att bo på Alesjaure var riktigt bra! Det känns väldigt lyxigt att kunna bo inomhus och sova gott i sängarna. Elda i kaminen i det gemensamma köket tillsammans med de andra gästerna är väldigt trevligt. För att inte tala om att bada bastu som kröner en dag på fjället!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

good stay

Rekommenderad av marie & philppe , Frankrike (Frankrike sön 09 sep 2018)
“nice view ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmed Kungsleden

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Stugorna ligger fint vid sjön på en höjd. Mycket proffsigt bemötande i receptionen när vi checkade in. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

en fjällstuga att längta till

Rekommenderad av alex, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“en fjällstuga att längta till”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenvistelse

Rekommenderad av Julia och Samuel, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Jag och min kompis vandrade Abisko-Nikkaluokta via Vistas och bodde i STFs stugor, vi upplevde stugvärdarna som väldigt trevliga och boendet som bra. Otroligt fin utsikt härifrån!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfect

Rekommenderad av Marie et François, Frankrike (Frankrike mån 16 jul 2018)
“Perfect”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

thank you for all the huts along Kungsle...

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz sön 22 apr 2018)
“thank you for all the huts along Kungsleden! Sometimes it was difficult to get informations to climb the mountains: where is the best way to climb the top? is there already a trace.? how is about avalanges? where is best way to ski down? We loved Kungsleden. it was phantastic.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället