STF Teusajaure Fjällstuga

Adress: 98299 Teusajaure
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 94 av 97 rekommenderar (20 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(94 av 97rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

stugvärden var glad och pigg!

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Jättetrevlig stugvärd. Hon lyfte hela vistelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Teusajaure

Rekommenderad av AK, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Platsen fantastisk, liksom läget på stugorna. Dock var placeringen av dass lite för mycket "mitt i" och doften kunde vara besvärande. Kanske lite kalk kan avhjälpa. Av den information vi fått skulle det finnas försäljning av förnödenheter i Teusajaure, dessvärre var nästan allt slut, t.om. havregrynen, vilket är en basvara, detta trots att det var nästan tre veckor kvar till stängning. Många vandrare planerar sin packning utifrån att det ska gå att komplettera inköp av mat vid stugorna. En anvisad tvättplats hade varit bra då bastun var stängd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra kunnig värd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Bra kunnig värd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga värdar Ordning och reda Bra och...

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Trevliga värdar Ordning och reda Bra och prisvärd båttransport öven sjön”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett säkert ställe vid sjön

Rekommenderad av Tvåben, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Det var lite oklart vad covid betydde här - på skyltar inomhus stod det att det var max 8 gäster i stugans kök men de anställde tyckte inte att skyltarna gällde längre när en stor grupp "dagsgäster" (tältare) ville laga mat. Vi vaccinerade folk brydde oss inte särskilt mycket, trots att en gräns på 8 är kanske redan för högt för en luftburen och smittsam deltavariant, men dissonansen mellan skylt och anställda ledde till lite missförstånd mellan dagsgäster och nattgäster. I alla andra avseenden var vår övernattning här jättetrevlig. Båten över sjön gick punktligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Magisk plats

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Teusa är verkligen ett favoritställe, lagom promenad från Vakkutavare och fantastiskt vackert. Promenaden tillbaka med Sarek i blickfånget är bland de vackraste vyerna från led. Synd att bastun inte var öppen, jag tror man hade kunnat ordna att ha öppet på ett covid säkert sätt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Låg trevligt nära en sjö som fungerade b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Låg trevligt nära en sjö som fungerade bra att bada i . Bra service med båtskjuts, fungerade utmärkt. Trevlig personal (som överallt på STF)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Till Teusajaure kommer vi igen!

Rekommenderad av Ceci, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Vilket underbart smultronställe och fantastiska stugvärdar Gör denna vistelse till ett fint minne. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra

Rekommenderad av Barbro Englesson, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

När jag kom var ingen stugvärd på plats ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“När jag kom var ingen stugvärd på plats (vilket iofs är helt ok mitt på eftermiddagen) men jag hittade inte riktigt information om när de skulle återkomma. När de kom funkade allt bra och mycket trevligt bemötande! De jag delade stuga med verkade inte ha fått info om sophanteringen, när jag åkte tidigt på morgonen fanns en hel del brännbart i soporna för mat+torkpapper ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.