STF Sitojaure Fjällstuga

Adress: 98299 Sitojaure
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 67 av 72 rekommenderar (18 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(67 av 72rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Warm welcome in Sitojaure

Rekommenderad av Nicolas, Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“Guard Rita welcomes me with a big smile and warm feelings. After a tough downhill it is necessary...and the setting is really fantastic. Being the only guest at the first time the accomodation is well organized, so I feel ditectly ‘at home’. The guard helps me to ensure the planning in the next huts, due to my material problems. = many thanks, Rita! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Situjaure ligger fantastiskt vackert

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Trevligt och bekvämt med eget rum och gasuppvärmning. Ligger mycket vackert vid sjön. 2019 lånade vi stugvärdens pimpel utrustning, fick 8 rödingar i strålande solsken. Kan inte bli bättre :-))))”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fantastisk stugvärd!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“En fantastisk stugvärd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bröd

Rekommenderad av Torben, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Stugvärdinnan bjöd på hembakade baguetter till middagen, väldigt gott.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Thank you

Rekommenderad av Sven Berger, Tyskland (Tyskland mån 14 sep 2020)
“Dear STF, thank you so much for your warmhearted hospitality and the good spirit. Your volunteers do an exeptionell job. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Beautiful stay

Rekommenderad av Pierre and Nolwenn, Frankrike (Frankrike mån 07 sep 2020)
“The view on the lake is beautiful. The host Beatrice was charming and helpful. She speak french so it was great for us. The hut is not too big. It's a "human" feeling.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ej prisvärt

Rekommenderad av Bo Nilsson, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Jag är medveten om svårigheterna som Corona skapat. Om STF ska ha ”Stockholmspris” gällande maten på Fjällstationerna så förväntas motsvarande service och kvalitet Jag åt röding i Kvikkjokk - den var odlad och importerad från Island, inget lokalt här. Ungdomarna som sköter serveringen gör sitt bästa men det räcker inte varför servicen bli ordinär. Fjällstugorna håller hög standard och håller hög prisnivå. I ÅR stängdes bastun (gäller ej för stugvärdarna ⁉️) Ingen prisreduktion eller möjlighet att boka för gästerna. Naturen får 5 ⭐️ En vandring från Kvikkjokk till Saltoluokta kostade med mat och boende dryga 4000 kronor. Då är ej drickat inkluderat. Inget för arbetslösa eller studerande. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Covid tider i fjällen

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Vackert belägen stuga vid Sitojaure. Båtskjuts över Sito fungerar mycket bra. Trevlig personal. Fungerade bra i covid tider eftersom vi fick eget rum.. trots hårt tryck av många vandrare. Gott om handtvätts möjligheter , även handsprit finns”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ligger fint vid en sjö där man kan bada/...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Ligger fint vid en sjö där man kan bada/tvätta sig. Rummen och köket var fräscha.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rutiner!

Rekommenderad av Fjälllemmeln, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vistelsen i STFs fjällstugor bygger på samarbete och rutiner. För att en sådan fantastisk möjlighet som fjällstugorna är, skall fungera och hålla för många generationer framöver är det väldigt viktigt att alla hjälps åt och drar sitt strå till stacken eftersom det inte är någon annan som röjer upp efter dig. Detta gäller särskilt ett år som detta med smittspridning i samhället och många nya ovana fjällvandrare. Tyvärr var min upplevelse i många av stugorna att dessa rutiner var obefintliga eller fungerade mycket dåligt. Enkla och informativa planscher på lämpliga ställen (dörrarna till rummen, köken, sopsorteringen m m) som man går igenom tillsammans med stugvärden vid ankomst , samt ett tydligt ledarskap från stugvärden, där förväntningarna på dig som gäst i fjällstugan blir solklara, är nödvändigt för att en fjällstuga skall fungera på det sätt som det gör idag. Du skall inte kunna gå från stugan utan att veta om du har fullgjort dina plikter som gäst i en fjällstuga eller inte. Jag hoppas att detta bara är en tillfällighet och att det kommer fungera bättre, annars är jag rädd att det kommer gå fort utför med möjligheten att behålla fjällstugorna på det sätt som det är idag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.