STF Vakkotavare Fjällstuga

Adress: 98299 Vakkotavare
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 59 av 64 rekommenderar (25 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(59 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Stugvärd

Rekommenderad av Bengt , Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Stugvärd : Trevligt bemötande.. Ordning och reda. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF blivit för dyrt, ni utnyttjar pandem...

Ej rekommenderad av Runo Samuelson, Uppsala. Vill va öppen., Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“STF blivit för dyrt, ni utnyttjar pandemin! 500 kr/natten, alldeles för dyrt för oss medlemmar. Mycket dåligt att jag inte kunde boka av eller boka om plats på fjällstuga, måste göras sju dar före, enligt STF, men jag bokade tre fyra dar före min vandring och kunde alltså inte ändra. Mycket dålig service även för medlemmar som jag. Är det bildandet av aktiebolaget som "förstört" STF och kommersialiserat föreningen?”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevligt men lite trångt

Rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Boendet i Vakkotavare var mycket trevligt och stugvärden var härlig och hjälpsam. Enda negativa jag kan komma på var att det var lite trångt i köket när alla boende skulle laga mat/frukost. Inget som stör i vanliga tider men under en pandemi är det lite jobbigare. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

mycket folk

Ej rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“bökigt med alltför hög ljudvolym. hade varit bättre med en aning uppstyrning av stugvärden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vakkotavare

Rekommenderad av AK, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Bra plats för intressanta möten. Fin anordnad tvättplats. Kalk på dass, bra för att undvika dålig lukt. I övrigt är platsen väderberoende då utrymmet för att vistas inomhus är ganska begränsat om vädret skulle vara dåligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tacksam f stugor o stugvärdar i Vakkotav...

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Tacksam f stugor o stugvärdar i Vakkotavare, Teusjaure, Kaitumjaure, Singi o Kebnekajse. Alla värdar mkt vänliga o tillmötesgående. En särskild eloge t Monica i Kaitumjaure f hennes energi o omsorg. Dessutom fanns där ett toppendass - det är min enda fråga: går det att få lika fina o icke-luktande dass i fler stugor skulle det vara ännu mera toppen. Men - är kanske omöjligt på fjället. Det är fantastiskt att STF finns på fjället!🌺”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slitet, tråkigt och onödigt

Ej rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Ligger charmlöst vid bilvägen. Generellt är lokalerna slitna och ej underhållna. Enda anledningen att bo här är att nuvarande busstider kan vara svåra att passa. Med något förändrade busstider och passande färjeturer till närbelägna fina Saltoloukta - kan denna stuga läggas ner. Den nykomne om än något ovane stugvärden var trevlig”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig hjälpsam gubbe

Rekommenderad av Tvåben, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Stugan har börjat luta mot norr så man hoppas att det står kvar även i framtiden. Den äldre mannen som var stugvärd var jättetrevlig och bjöd på rökt fisk! När jag trycker in svarsalternativen för bl.a. bemötande och service för de olika stugorna på vår resa så radera de varandra, men "mycket bra" var Vakkotavares bemötande och service. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Om man vill starta kungsleden i vakkotav...

Rekommenderad av Michel , Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Om man vill starta kungsleden i vakkotavarre å vandra mot Abisko, så fanns ingen proviant alls att inhandla, mkt dåligt tycker jag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Där var en fantastiskt trevlig stugvärd . Otroligt social människa som kunde prata med alla samt väldigt hjälpsam. Väldigt synd att man tagit bort butiKen där . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.