STF Vakkotavare Fjällstuga

Adress: 98299 Vakkotavare  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 90% (26 av 29 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(26 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Fjällstugan med det lilla extra

Rekommenderad av Ell, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Har bott i ett par fjällstugor nu men den här var verkligen en fjällstuga med det lilla extra. Termosar med varmt vatten gjorde det möjligt att tvätta händerna och kroppen med just varmvatten, det låg öronproppar och väntade på rummet, och massa andra fina små detaljer vi inte fått någon annanstans. Och sen en supertrevlig stugvärd som bjöd på kaffe när vi kom. Perfekt slut på vår vandring!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stay at Vakkotavare

Rekommenderad av Stefanie & Jan, Belgien (Belgien tor 23 jul 2020)
“Really friendly host! Kept everything clean, gave good advice and made evrything weatherfriendly ^^”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duktig stugvärd. Härligt med brasa i kam...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Duktig stugvärd. Härligt med brasa i kaminen o termosar med hett vatten att tvätta sig med nu i coronatider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helpful and enthusiastic wardens , very...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 17 mar 2020)
“Helpful and enthusiastic wardens , very convenient for getting the bus .”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd

Rekommenderad av Nöjd, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Jättebra boende, trevlig personal. Fina vandringar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

hard come back to civilisation

Ej rekommenderad av Florence, Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“for the last hut before ending our trail in kungsleden, we found very desapointing to sit in a hut right in front of a road and a parking slot. No Sauna, ridiculous shop Should we knew we would have go directly to galivare instead. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bättre om vi inte kom

Rekommenderad av Mirja, Finland (Finland tor 02 maj 2019)
“Vi bodde tre natter i Vaggotavare stuga några dagar innan vårsäsongen slutade. Den är lite annorlunda stuga eftersom den ligger vid bilvägen, är ändå inte någon station, och också ligger den vid väldigt popular fiskvatten. Därför frågade jag innan via mail om det är ok att bo där tre natter i ett och samma stuga och om det skulle bli trångt. Jag fick mycket vänliga svar från STF och gjorde bokningen via nätet. Stugvärd var också hjälpsam, men ändå kände vi att det skulle ha varit bättre om vi inte var där och han hade fått städa säsongen bort ensam i lugn och ro. Han blev besvärat om vi hade frågor om omgivningarna, och om städningen fick vi ganska motstridiga svar: jo, ni ska städa när ni lämnar helt, men egentligen var han sur och arg om vi inte städade allt innan vi gick bara ut för några timmar. Vi fick förstå att han litade inte på något vi sade eller gjorde, utan vaknade våra varje steg. Det var ju inga andra gäster i stugan. Kanske var han trött i slutet av den långa säsongen. Vaggotavare och hela Akkajaure området är fint! Tack så mycket för en bekvämlig övernattning och trivsam stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Snäll värd som vässa våra knivar och had...

Rekommenderad av Ida och mange, Sverige (Sverige fre 19 apr 2019)
“Snäll värd som vässa våra knivar och hade bra årdning på allt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otroligt trevlig stugvärd

Rekommenderad av Felix, Sverige (Sverige mån 25 mar 2019)
“Trevligt boende i topptursnära terräng med en otroligt trevlig stugvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.