STF Pieskehaure Fjällstuga

Adress: 96202 Pieskehaure
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 19 av 20 rekommenderar (7 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(19 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Synpunkter ang. PIesk.

Rekommenderad av Pricken, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Bastun borde flyttas närmare älven Tyvärr lite långt till dasset speciellt nattetid”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Har bott här en gång tidigare och jag fi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Har bott här en gång tidigare och jag finner vad jag förväntar mig. Tofflor som möter en i hallen var guld värt för det var kyligt på golvet. Inga andra gäster i stugan förutom jag så jag hade gott om plats. Tyvärr är det långt att gå och hämta vatten, hade varit fint om det kunde finnas någon slags pumpanordning. Städat på utedasset. Besökte inte bastun vid detta tillfälle. Mycket trevlig stugvärd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Elbrist

Rekommenderad av Dagge, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“i norska stugor finns solceller som driver elektriska lampor (LED) och laddstationer för USB. Detta saknas i de svenska fjällstugor som jag besökte. Elbelysning är säkrare och billigare än gasol. Maten i affären bör bestå mer av lättviktsproviant eftersom det är långt till nästa stuga med affär. Konservburkar är tungt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Pieskehaure

Rekommenderad av Annalena, Åland (Åland ons 11 aug 2021)
“Trevligt ställe med fantastisk utsikt mot Sulitelma. Lång till toaletten, den hade kunnat ligg anärmare stugan. Den stora besvikelsen var att bastun var stängd. Vi hade gått 30 km och längtade efter bastun, Där känns det som coronasäkrandet gick lite väl långt. Detta är inte stfs mest trafikerade stuga.. vi var ensamma ena natten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Genuint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 maj 2021)
“Stugan håller den standarden som jag förväntar mig när jag är i fjällvärlden inte överdrivet lyxigt =dyrt. Men rent och ordnat. Bra information när vi kom. Fjällvärden Bengt var noga med corona restriktionerna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande av stugvärd

Rekommenderad av John, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“Vi blev väldigt trevligt bemötta av stugvärdarna som skötte om oss på bästa sätt, stor eloge till dom. Saknade dock bastun, utan bad i bastun så blir ju hygienen lite eftersatt, delar av kroppen går ju att tvätta i tvättställ men det blir aldrig detsamma som i bastun. Vattnet är väldigt kallt i jokkarna så där blir badet uteslutet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag har besökt stugan i minst 10 års tid...

Ej rekommenderad av Thomas Åström , Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Jag har besökt stugan i minst 10 års tid. Slitaget märks då stugan är välbesökt. I köket så finns det två gasollampor varav den ena har varit ur funktion hela tiden. Det finns ingen annan belysning inga stearinljus eller liknande. I dagens läge skulle det gå att montera in någon form av Ledbelysning med 12 volts drift. Fläkt-ventilation i köket bör ses över. Där drar värmen iväg vilket gör att det går mer ved i kaminen Köksrummet är stort med bara en liten kamin kanske en större kamin eller en till. Stugan måste generera goda intäkter. Den har alltid varit välbesökt då jag har varit där. Den ligger ju fint till. Priset per natt är befogat pågrund av att det finns bastu. Men slitaget och bristen på underhåll gar att många kan börja välja bort att stanna för övernattning. Det är ju främst skoterburnagäster som kommer dit. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.