STF Njunjes Fjällstuga

Adress: 96202 Njunjes
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 38 av 40 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(38 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Övernattning Njunjes 31/8-1/9

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Väldigt trevlig stugvärd, likaså hennes man. Stugvärden såg till alla snabbt fick en övernattsplats då det blev ordentlig blåst ute och alltfler ville komma in i värmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket trevlig stugvärd

Rekommenderad av Peter Björkman, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Mycket trevlig stugvärd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevlig stugvärd, bra bad i jokken. Svår...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Trevlig stugvärd, bra bad i jokken. Svårstädade golv…”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

När naturen bestämmer

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige sön 15 aug 2021)
“Vi hamnade i värsta regnvädret och sökte oss t Njunjes för att torka och sova. Tack Marita, stugvärd, för att du tog så himla fint hand om oss när vi behövde det som mest!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Njunjes

Rekommenderad av AnnaLena, Åland (Åland ons 11 aug 2021)
“Mycket lång, knölig, delvis hal väg till toaletten, den hade gärna fått ligga lite närmare. Slitet ställe. Golvet i stugan skulle absolut behöva få lite omsorg och ett nytt lager förnissa. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vackert belägen, charmig stuga av modell...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Vackert belägen, charmig stuga av modellen "sruga 65". Nerför backen finns en fin badplats på en klippa i älven”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga och värd

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Älskar klenoden Abrahamsson/65-stugan. Börjar dock bli slitna men bör underhållas varsamt. Bra stugvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förmånligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Att kunna gå här i Pärlälvsdalen är unikt. Önskar dock mer samarbete mellan STF och Länsstyrelsen i Norrbotten angående lederna i området. De behöver verkligen rustas upp!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Riktigt proffsigt bemötande av stugvärd....

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Riktigt proffsigt bemötande av stugvärd. Skulle behövs nytt system för dricksvatten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack

Rekommenderad av Carl-Alexander Allwood, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Här nedan skriver jag om alla boenden vi var sov på. Som vanligt vill jag och min mor tacka för att denna möjlighet att bo i stugor finns, det gör att vi varje år kan fortsätta vandra tillsammans då tältande hade blivit för svårt. Vi var lite förvånade över vissa saker. I vanliga fall när man förbokar brukar det underlätta för då kan stugvärdar se det i sin lista och om teckning inte finns på mobilen blir det möjligt för dem att veta att vi har bokat. i detta fall handlar det om att vi var för tungt packade första dagen och mamma klarade inte att gå till Vaisaluokta så vi fick gå till Akkahstugan istället. Det blir av någon väldigt besvärligt för dem att hitta oss. Då vi har väldigt många nätter med STF-stugor, så vet jag vad som brukar gå och inte gå, vilket gjorde att jag insisterade och vi tillslut fick hjälp. Även om de är en liten sak, så verkade inte heller Akkah-värden ha koll på att försöka hälsa på vandrande med lite saft och ett direkt bemötande. Vi var tvungna att fråga efter personen. De var helt enkelt inte hjälpsamma. Värden i Såmmarloppar var en guldklimp, men ärlig talat så var de andra stationerna inte lika hjälpsamma. Kvikkjokk har blivit lite bättre från förra året, men varför är det så stor skillnad mellan Saltoluokta och Kvikkjokk? Går det inte att dela erfarenheter, vad som borde finnas i butiken, hur man kan förbättra möjligheten att hjälpa vandrare? Enklare små saker skulle vara tacksamt om det ordnades. Myggnäten som ska sättas för fönstren, de blir så onödigt långa nätter för att myggnät inte håller tätt. För en person som är nästan 2 m är självklart alla stugor med våningsängar utan slut så mycket enklare, jag får egentligen inte plats raklång i de andra stugorna. Bara en vädjan från en lång person vid planering av sängarna. Finns det nya regler att vi som vandrar inte får slänga något annat än plast? Varför blir vi tillsagda att inte elda när det regnat hårt och kläder behöver torkas i en stuga som Njunjes där det inte finns torkrum? Vi kan sammanfatta det som att den gemensamma standard som brukar möta oss varierade ovanligt mycket på Padjelantaleden och om man inte träffat andra STF-stugor kanske man ärligt talat blir lite avskräckt. Vi som gäster tar självklart även gärna emot kritik om vi gjort något som var olämpligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.