STF Sälka Fjällstuga

Adress: 98199 Sälka
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 243 av 259 rekommenderar (69 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(243 av 259rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 70)

Synpunkter på STFs boende i fjällstugor

Rekommenderad av GKj, Sverige (Sverige lör 18 sep 2021)
“När jag kryssat färdigt "Vad tyckte du om följande?" för en fjällstuga och går vidare till nästa fjällstuga försvinner mina kryss på föregående stuga. Jag använder Microsoft Edge som webläsare. Men för samtliga fjällstugor gäller att bemötande och service varit mycket bra. Boendestandarden är med tanke på att stugorna ligger i väglöst land mycket bra och boendet mycket prisvärt. Inte i någon av de stugor jag bodde i var det dåligt städat. Frågan om dusch / wc är inte relevant för denna typ av boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toaletter

Rekommenderad av Nadine, Tyskland (Tyskland mån 13 sep 2021)
“Toaletter fanns inte i så bra skick och var ganska långt bort från stugorna jämförd med andra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknade fungerande torkrum

Ej rekommenderad av Eva is, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Mycket som inte kändes hundra. Inga varor i affären, ingen handsprit på toaletten, illaluktande toaletter, För många boende för utrymmet i köket. Fanns inte plats för alla att sitta. Dålig information vid ankomsten om hämta vatten och slask tex. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dassen!!

Ej rekommenderad av Joakim, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Trevligt ställe, trevliga värdar och med bra butik, men… Utedassen var det värsta jag varit med om. Fruktansvärd doft. Jag kan stå ut med bra mycket, men detta var inte ok. Det är hela anledningen till att jag inte kan rekommendera det. Nytt dassbygge på gång. Min rekommendation - Undvik detta boende tills nya dasset är klart. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Badstu

Rekommenderad av John Jørstad , Norge (Norge lör 11 sep 2021)
“Savnet badstu, men forstår hvorfor det ikke var.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utedassen låg alldeles för långt borta f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Utedassen låg alldeles för långt borta från stugorna. Det är en lång väg att gå mitt i natten när det är mörkt och lerigt. Det är också ett måste att torkrummen fungerar när 16 personer kommer ini stugan med blöta kläder. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pluspoäng för badplatsen.

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Pluspoäng för badplatsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Mycket trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Proffsigt och trevligt bemötande, både till alla vandrare och i agerande vid kritisk situation som uppstod för ett annat sällskap. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin stuga

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 29 aug 2021)
“Fin stuga ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.