STF Tjäktja Fjällstuga

Adress: 98107 Tjäktja
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

I dessa fortfarande covid tider, lade ma...

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“I dessa fortfarande covid tider, lade man in två till från ett annat sällskap i vårt rum (vi var redan fyra stycken) i ett sexbäddsrum. Det gick inte att hålla något som helst avstånd. I köket var det många skyltar där det stod att vi skulle hålla 1,5 meters avstånd, ett hån. Man skulle ha tagit fram madrasser att lägga i köket, som man gjort tidigare innan coronan. Vi hade bokat sedan i våras, de två som kom var inte inbokade. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trängsel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Blev besviken då vi var 4 i sällskapet som bokat rum. När vi kom var redan en person installerad ( utländsk ungdom vaccinerad???) i vårt rum. Personen var på tälttur och ville torka upp. För ett antal år sedan vandrade jag o min man mot Tjäktja o vi hade tält. Det var regnigt och vi ville ta in i Tjäktja. Eftersom vi hade tält blev vi anmodade att gå vidare eftersom det var trångt i stugan. Tyckte det kunde gällt även nu. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysigt

Rekommenderad av Joakim, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Ett supermysigt och ganska litet boende strax innan passet. Fantastisk stugvärd och ett boende som svarar precis mot de förväntningar man kan ha på en fjällstuga av denna typ. Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Som kvinna är det svårt att hugga ved. B...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Som kvinna är det svårt att hugga ved. Bättre att betala extra så att STF kan transportera färdighuggen ved till stugorna. Ytterst viktigt att torkrummet fungerar. I Sälja var det ur funktion = katastrof när alla kommer in med blöta kläder.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Snyggaste kallbadet vid vattenfallet!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Snyggaste kallbadet vid vattenfallet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt gästvänligt och mysigt

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Med tanke på läget uppe på karga Tjätkja passet, utan el, V/A eller internet var upplevelsen i toppklass! Mycket vänlig och hjälpsam stugvärd. Om man fick önska en sak vore det möjlighet att tvaga sig litet enklare. Annars topp! Mvh Fredrik”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mon absoluta favorit, LUGN OCH RO, många...

Rekommenderad av Monika, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mon absoluta favorit, LUGN OCH RO, många hoppar över denna station men jag önskar att jag hade stannat 2 nätter här. Mycket vacker omgivning. Stugvärdarna KRAM. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende. Vi trivdes hos er. Mvh Ma...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Bra boende. Vi trivdes hos er. Mvh Maj-Britt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt och lugnt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Skönaste stugan och med egen kamin på rummet, som vi också kunde ha helt för oss själva. Lugnt och trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt ställe!

Rekommenderad av Xiao, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Trevlig och hjälpsam värd! Mysigt mindre ställe som många väljer att passera, men som bjöd på fina utsikter och t o m bad vid vattenfall! Det enda negativa var att gasen till värmeelementet i torkrummet läckte, vilket kunde ha slutat i katastrof om vi inte upptäckte det i tid. När vi passerade Kebnekaisestationen kände vi också gaslukten vid en av stugorna och påminde de som bodde där om gasen. Tänk på detta när ni rör er från stuga till stuga!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.