STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 338 av 356 rekommenderar (79 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(338 av 356rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 79)

Trevligt

Rekommenderad av Silverräv, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Väldigt trevliga och serviceinriktade värdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ny på jobbet

Rekommenderad av Eva Is, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Möttes av en värd som inte visste något och gav ingen information om boendet. Vi behövde hjälp att boka om boende pga vädret. Hon föreslog att vi skulle gå tillbaks till Abisko?? Fick nästa dag hjälp av hennes kollega att boka om ett av våra boende. I övrigt gick det inte att kontakta eller boka om. För många boende i förhållande till kökets storlek. Vi hade en grupp på 10 män som tog mycket plats. De var trevliga och skötte det de skulle, men ljudnivån i stugan passade inte alla. Blev trångt i köket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det enda som störde mig var att många sn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Det enda som störde mig var att många snarkade…”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alt var veldig bra, men vi kunne ikke ta...

Rekommenderad av John Jørstad , Norge (Norge fre 10 sep 2021)
“Alt var veldig bra, men vi kunne ikke ta badstu. Men vi forstår hvorfor. Supert at kunne ta turen i år. I fjor var grensen stengt. Det eneste negative jeg kommer på er at teppene er litt tynne Men det gikk bra å bruke 2 tepper. Hyggelige stugverter.Turen anbefales. Med vennlig hilsen fra John Jørstad. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Badbryggan en stor fördel.

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Badbryggan en stor fördel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

önskade att någon stugvärd styrt upp de ...

Ej rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“önskade att någon stugvärd styrt upp de gäster som satt hela kvällen i köket. Det blev väl trångt för de som ville äta mat!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Mycket trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende men ganska mycket folk. ...

Rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Trevligt boende men ganska mycket folk. Fantastiska stugvärdar men det blev slitigt för dem, tror det skulle behövas fler där. Svårt att klyva ved med en värdelös yxa. I övrigt mycket välskött anläggning! Bra att det finns hjärtstartare, men tråkigt att höra att en gäst behövt utbilda stugvärdarna då de ej fått instruktioner från start. Vidare anmärkningsvärt att hjärtstartaren behövt doneras från en drabbad familj.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lena

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 aug 2021)
“Trevliga stugvärdar vacker plats ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super friendly staff! Was a real pleasur...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 11 aug 2021)
“Super friendly staff! Was a real pleasure to meet :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.