STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (64 av 68 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(64 av 68rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Abiskojaure

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Logement med 16 bäddar, men indelat i "bås" som gjorde det mer ombonat. Bra bastu och bra tillgänglighet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu och bad! Underbart! Fantastiska fj...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Bastu och bad! Underbart! Fantastiska fjällvärdar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt bra med bastu och uppvärmt vatte...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Väldigt bra med bastu och uppvärmt vatten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sista vandringen Kungsleden

Rekommenderad av musen, Tyskland (Tyskland tor 27 jun 2019)
“ Vi har gått hela kungsleden , avslutning 2012. Vi är ej så unga längre och nu ville vi ännu gå en gång till för att få uppleva hur härligt det är att vandra i Sverige. Vi åkte tåget från Flensburg/Tyskland/ till Abisko. Det tog ungefär 36 timmar med byten och allt. Jätte roligt. Gick sträcka till Abiskojaure , stannade där två nätter. Jätte trevligta värdar var där. Mådde jätte bra. Gick tillbaka till Abisko under strömmande regen hela tide. Tog cirka 6 timmar tillbaka. Allt gick jätte bra. Ankommna i Abisko, löste sig sulan på min makes kängor, ett tecken det var våran sista vandring på kungsleden. Tack för allt trevligt. Vi är 80 och 73 år gamla. Reste tillbaka till Tyskland och har inom oss en härlig känsla att vi var upp i Sverige / Abisk, Abiskojaure/. Kungsleden har vi gått den södra delen och den norra delen plus en gång Abiskojaure. Super. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trångt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“14 bäddar i 8-bäddsrummen i stugan gjorde att det var mycket trångt för folk och packning. Det innebar också att det fanns för få grytor och annat i köket, det blev trångt vid matlagning och disk samt brist på sittplatser. Om detta är vanligt behövs det en stuga till i Abiskojaure.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mötesplats

Rekommenderad av Mammika, Sverige (Sverige lör 06 apr 2019)
“Här möts du av människor från många olika länder. Du får ge och ta, ta del av andras upplevelser om du vill. Krypa in i din egen vrå om du föredrar det. Njuta av naturens växlingar. Vara fri från alla sociala medier och bara vara i nuet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parfait

Rekommenderad av Paul Jardon Belgium, Belgien (Belgien fre 05 apr 2019)
“Comme pour les autres refuges, tout était parfait”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abiskojaurestugorna ligger strategiskt v...

Rekommenderad av Thiger, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Abiskojaurestugorna ligger strategiskt vid södra änden av Abiskojaure ca 14 km från Abisko turiststation och vandringen dit är en bra och ganska lättsam uppvärmning inför fortsättningen. Vatten är draget ända upp på gårdsplanen så man behöver inte gå långt för att hämta färskvatten. Trivsamma kök och sängplatser och det som sätter guldkant på tillvaron är ju den vedeldade bastun med möjlighet till dopp i sjön för den som vill. Annars finns det ett tvagningsrum vilket gör att alla kan sova nybadade vilket ökar välbefinnandet. Bra med varierat sortiment i butiken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt fin vandring hit från Abisko, in...

Rekommenderad av A Klaesson, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Väldigt fin vandring hit från Abisko, inte så lång heller så man behöver inte stressa. Den stora stugan är riktigt trevlig och stranden som ligger nära är riktigt bra för ett dopp. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

good stay

Rekommenderad av marie & philippe , Frankrike (Frankrike sön 09 sep 2018)
“maybe not enoght tables / number of people dormitory without any space to put things so little bit overcrowded good idea to look after the sauna ( refill wood and water as the guest don't know or don't do it) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället