STF Tärnasjö Fjällstuga

Adress: 92066 Tärnasjö  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (36 av 36 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(36 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Mellanlandning på tur från Ammarnäs till Hemavan

Rekommenderad av Två vandrare, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Efter två nätter i tält ville vi mellanlanda i stuga innan den fortsatta vandringen mot Hemavan. Vi fick på i ”Sviten”, på andra våningen i den hundvänlig stugan (vi har ej hund). Mycket lyxigt och t o m en egen liten gasspis. Härlig badplats där vi även kunde tvätta kläder. Mycket trevlig fjällvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra bemötande och bra information.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Bra bemötande och bra information. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint läge vid Tärnasjön

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Glad och välkomnande värdinna. Bra med bastun (synd att den var stängd!), bryggan, badmöjligheterna och kvällssolen vid sjön. Tyvärr väldigt mycket mygg och knott m m. Allt fungerade bra men varken slasken eller dassen var de fräschaste vi sett! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundstugan

Rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Underbart boende i egen storstuga för oss två med hund! Vacker omgivning med bad vid sjön, fantastiskt trevlig och hjälpsam stugvärd som räddade oss ur knipan när min hund plötsligt började matvägra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska stugvärdar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Trots coronatider hade vi en fantastisk vistelse längs Kungsleden Hemavan-Ammarnäs, jag och min dotter. Stugvärdarna var helt fantastiska och tack vare att vi var få i stugorna så gick det bra att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Det enda som var tråkigt var att vi inte fick bada bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tärnasjö "hundstuga"

Rekommenderad av Redrooster, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Om du har hund med dig så får du bo i ett separat hus med eget kök, ligger i Länsstyrelsens stuga. Fint bastu och mkt. trevlig stugvärd som var engagerad och omtänksam. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandring Ammarnäs Hemavan

Rekommenderad av Morgan , Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Joggade mellan stugorna Aigert - Tärnasjön - Viterskalet mkt trevligt. Fullt på Viter med folk som fick sova i kök och torkrum och mkt barn. Men allt gott. Bra folk kommer ut på fjället. Och värdarna var trevliga! Toaletten i Viterskalet var lite sliten/ belastad dock.... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bästa bastubadet

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Det bästa bastubad jag någonsin gjort har jag gjort här. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk stugvärd

Rekommenderad av Jenny och Cecilia, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Tidigt på förmiddagen anlände vi till Tärnasjö efter att ha gått under sen natt och tidig morgon. Tack och lov för att vi träffade en riktigt fin stugvärd som inte bara gav oss tak över huvudet utan framförallt lät oss basta och bada med stugvärden och hennes familj (under deras lediga timmar) istället för att vänta till kvällen då gästernas bastutider egentligen är. Tänk att det finns så snälla människor som gör så mycket mer än vad som förväntas av dem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra om alla stugor har myggnät till föns...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Bra om alla stugor har myggnät till fönstren. Det blir väldigt varmt o dålig luft annars. Då antalet besökare till fjällen ökar kanske fler stugor skulle byggas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.