STF Tärnasjö Fjällstuga

Adress: 92066 Tärnasjö  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (73 av 75 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(73 av 75rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Omtänksamhet.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fin stuga vid vacker sjö. Fin badstrand, det var lätt att tvätta sig avskilt vilket jag uppskattade mycket. Omtänksam och rar stugvärd ( kvinnlig) som tydligt informerade om regler och var noga med Corona-restriktionerna. Kände mig trygg trots corona-tider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljön och omgivningen vid stugan var fa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Miljön och omgivningen vid stugan var fantastisk. Stugvärmen och medhjälparen hade inget bra bemötande.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona tiden gör dygnet underligt

Rekommenderad av Den gamla, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Kände mig lite utanför pga min ålder. Fick "eget" rum tack vare värden o att någon annan flyttade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En bra stuga, men för dyrt numera

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vindelfjällens stugvärdar är oftast fantastiska, inget undantag denna gången... Men STF har infört underligt inkonsekventa coronaregler som inte verkar ha ett uns med FHM:s rekommendationer att göra. Dessutom tillämpas de med god variation mellan olika boenden vilket ytterligare spär på upplevelsen av inkonsekvens.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

- tja- som på alla fjällstugor är det j...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“- tja- som på alla fjällstugor är det ju inte dusch o wc - utan TC o här på Tärnasjästugan bad i sjön - inte så varmt 14oC (!) snabbt dopp. saknade att kunna använda bastun. Mkt trevligt bemötande av stugvärden. En hel del mygg då nära sjön o hus i björkskogen, myggtätaste på vandringen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket är bra, trevligt och bekvämt, och...

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Mycket är bra, trevligt och bekvämt, och serviceinriktade stugvärdar, men jag ifrågasätter att STF ska använda helikopter för att transportera avfall från fjällvandrare. Som vandrare är jag beredd att ta med mig hem det avfall jag själv producerar, men när stugorna erbjuder sig att göra mitt jobb är det svårt att inte hemfalla till att låta STF göra det jobbet för mig. Sen undrar jag varför det inte finns någon kompost vid stugorna, en isolerad kompost skulle väl kunna ta vara på det ringa matavfall som vi fjällvandrare genererar? För det tredje ifrågasätter jag det lämpliga i att STF upplåter sina stugor för reklam för helikoptertaxi. Jag trodde STF stod för hållbar turism, men hur hållbart är det att åka helikopter för nöjes skull? Avslutningsvis tack till alla stugvärdar som gjorde vår fjällvandring möjlig! Mvh Hans Ekbrand”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tvättmöjligheten

Rekommenderad av Vandrare27/6, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Bra med trätrall och sittplats men det som behöver göras är att ta bort växtlighet så det finns större möjlighet att tvätta sig utan mygg mm. Nu blev man totalt uppäten innan man hann få på sig kläder.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF- Svensk kavalite

Rekommenderad av Niklas, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Hej, Har bott med fru, dotter och två hundar i Aigert, Serve, Tärnsjön, Syter och Viterskalstugan. Samtliga med beröm godkänt. Att i vildmark kunna erbjuda denna kvalite och service är tamejfan högsta klass. Tycker STF hittat en mycket bra balans mellan vildmark och service. Perfekt. Tack, Niklas, Carina, Alice, Mini & Maja”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mellanlandning på tur från Ammarnäs till Hemavan

Rekommenderad av Två vandrare, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Efter två nätter i tält ville vi mellanlanda i stuga innan den fortsatta vandringen mot Hemavan. Vi fick på i ”Sviten”, på andra våningen i den hundvänlig stugan (vi har ej hund). Mycket lyxigt och t o m en egen liten gasspis. Härlig badplats där vi även kunde tvätta kläder. Mycket trevlig fjällvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra bemötande och bra information.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Bra bemötande och bra information. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.