STF Serve Fjällstuga

Adress: 92422 Serve
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 156 av 167 rekommenderar (50 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(156 av 167rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 50)

Tråkig husvärd

Rekommenderad av Stickan, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Boendet var helt ok. Hade varit bra med butik och bastu. Husvärden verkade tycka att det var jobbigt med besökare. 31/8 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så mysigt

Rekommenderad av Vov vov, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“I ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Service

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Har bott i flera olika stugor. BÄST SERVICE och bemötande fick man i Teusajaure, sämst i Aigert. När stugvärden ber folk släcka ljuset kl. 21.00 och gå och lägga sig när man kommit 19.30 kändes det inte ok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundrum

Rekommenderad av Jan Lundgren, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Jättefin stuga som hundrum men inga hundburar. Värden visste ej att vi hade hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Intrycket var mörkt och nött, men fullt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Intrycket var mörkt och nött, men fullt dugligt! Allt fungerade och vi mådde gott. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Från syter till hemavan över sytertoppen?

Rekommenderad av Pontus, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Fick blåbärspaj med vaniljsås när jag kom fram vilket kändes väldigt lyxigt :) Som tack tog jag ett litet pass och sågade ved på morgonen. Då vädret var fint så hade jag planer på att att gå över Sytertoppen till Hemavan men stugvärden menade att det var en omöjlighet. Efter det uppvärmande vedpasset gick vandringen lätt när jag startade vid 9 mot Viterskalet. Var vid bron innan 12 och åt min lunch. Räknade ut att jag behövde 3 timmar till Hemavan så alternativet var att ta det lungt och ta den tidiga bussen eller ge mig upp på Sytertoppen. Jag valde toppen och utan packning gick det fort både uppför och nerför och jag var nere i Hemavan redan vid 17. Tog en öl och burgare på fjälls kitchen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt till belåtenhet

Rekommenderad av Ammarnäs-Hemavan vandrare, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Allt va så bra man kan önska sig,,synd att affären va nerlagd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt och välordnat

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Ett smidigt sätt att färdas över fjället, men lite packning. Hade varit ännu bättre om det fanns lite mat att köpa. Behöver inte vara samma generösa sortiment som i övriga stugor, men lite snacks och nudlar tex.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugboende

Rekommenderad av Carin, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Trevligt bemötande från stugvärdarna i alla stugor från Hemavan till Ammarnäs.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Man kan ge intsruktioner på olika sätt

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Ganska tråkig attityd från stugvärden angående vad som gällde angående ordningen och rutinerna i köket samt städningen av rummen. Vi erfor senare på vandringen att exakt samma budskap kunde ges på ett mycket mer inspirerande och positivt sätt. Sovrummet var dessutom inte särskilt städat när vi kom. Det var brödsmulor i sängen och mycket sand och annat på golvet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.