STF Anaris Fjällstuga

Adress: 83015 Anaris
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 73 av 74 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(73 av 74rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

En fin stugplats och en trevlig stugvärd...

Rekommenderad av Jens , Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“En fin stugplats och en trevlig stugvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mys!

Rekommenderad av Rebecca, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Otroligt mysig liten fjällstuga och underbart att bli välkomnad med ett glatt leende och saft av stugvärden Alexandra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig liten stuga

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Trevlig äldre stuga med något hårda sängar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Unik liten stuga med mycket fjällkänsla

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Den ligger lite avsides men jag kan verkligen rekommendera Anaris. Vägen till och från stugan erbjuder en vidunderligt vacker vy - vi gick från Lunndörren och sedan vidare till Vallbo. Stugan är mycket liten och gammal men det var höjdpunkten på vår 5 -dagars vandring. Den ligger mitt i dalgången vid en liten sjö med möjlighet till bad. Rummen är rymliga men köket är litet. Om det är kallt så kan jag rekommendera att ni eldar i kaminen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personligt och enastående vackert!

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Härligt bemötande från stugvärd, och det blir en fin gemenskap med andra gäster på denna lilla fjällstuga. Många detaljer som ger det lilla extra till upplevelsen som iordninggjord badplats, rent och välstädat dass, lånetofflor för utomhusbruk för att nämna några. Jag hoppas att fler tar chansen att besöka denna pärla till stuga!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mygg inomhus hela natten gjorde vistelse...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Mygg inomhus hela natten gjorde vistelsen mycket otrevlig.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

hund

Rekommenderad av Primas matte, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Väldigt många gäster till fjällstugorna kommer med hund. Därför är det svårt att förstå de strikta reglerna för hundar i hundrummen. De ska äta ute, de ska kopplas på (det iskalla) golvet och så vidare. Känns som att någon som inte gillar hundar har satt de reglerna. Det upplevde vi denna gång samt vid tidigare besök i liknande stugor. Flera gånger har vi i sällskapet behövt dela upp oss i olika stugor/rum eftersom hundhuset blev fullt. Ni borde se över antalet sånna bäddar. Det är förvånande att det inte finns en bockruta eller liknande vid bokningen, där man kan ange att man reser med hund eftersom det är en viktigt uppgift. Visst ska vi visa hänsyn till hundallergiker och hundrädda. Men, det stora flertalet av fjällresenärerna är hundvänner. Därför tycker jag att ni ska ha en mer välkomnande attityd mot hundar och hundägare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Anarisstugan, lite på sidan om

Rekommenderad av karikatyr, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Anarisstugan är en mindre stuga, 10 bäddplatser. Stugan höll värmen bra och kändes mysig. Då det är långt dit är det inget för den ovane besökaren, särskilt på vintern. 19 km från Vallbo. 22 km från Lunndörrsstugan En brant backe, med 6 km kvar kan vara isig och besvärlig både uppför och nedför. En positiv överraskning som jag ska besöka under sommarsäsongen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa stugvärden ever!!!

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Tony i Anarisstugan var helt fantastisk! Hade tänt eld och burit in vatten när vi kom. Och erbjöd sig ta hand om ”finstädningen” av stugan när vi behövde komma iväg tidigt för att inte fastna i en klass 1-varning. Var rädd om honom! 😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra bemötande och trevlig personal! Väld...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 mar 2021)
“Bra bemötande och trevlig personal! Väldigt trevligt att få varm saft när man kom fram :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.