STF Anaris Fjällstuga

Adress: 83015 Anaris  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (53 av 54 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(53 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Mysigaste stuga någonsin!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Mysigaste stuga någonsin!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga Anarisstugan

Rekommenderad av Spiralblock, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Andra gången jag övernattar på Anaris och det de har gemensamt är ett omhändertagande och trevligt bemötande av stugvärden. (Tyvärr kan jag märka att Fjällstationerna har förändrats till något negativt och jag kommer att välja bort dessa framöver då vandrare med tält verkar ha prioriterats ned till förmån för "Trerätters vandrare".. Ingen personal på Blåhammaren, Sylarna eller Helags var intresserad av var jag kom ifrån eller vad jag varit med om. På Sylarna så var även reglerna att tältande gäster fick tillgång till kök för egen matlagning efter kl. 09.30 på morgonen. När började en seriös vandrare en toppbestigning efter halv tio? ) Stugvärden (glömt namnet) är kunnig om området och intresserad av leder, vad, tältplatser, vägval etc för att kunna förmedla detta till andra vandrare. Nya rutiner med tvätt av händer innan du går in i stugan och sedan rengöring av ytor i stugan kändes ok och att Covid tagits på allvar. Som vanligt hämtar du vatten själv. Detta tas ur en bäck ca 150 m bort. Det finns möjlighet till bad i sjön ca 100 m nedanför stugan men det kändes som överkurs i den starka blåsten. Stugan är liten, smal entré och enklare sophantering, ett 6-bäddsrum respektive 4-bäddsrum. Jag var först i stugan och placerades i 4-bäddsrummet och valde nedre bädden då jag skulle iväg tidigt på morgonen. Rummet kändes rent och gott om ved fanns för en brasa. Utsikten från stugan ner mot sjön och upp mot Anarisfjällen är vacker. På morgonen är stugvärden uppe och vinkar av mig. Jag får ett bra ledtips av en annan gäst och slapp gå några km på asfalt :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Blev ett trevligt möte med personen vi d...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Blev ett trevligt möte med personen vi delade rum med. Lite långt för att hämta vatten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Thomas Johansson, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Vi hade en fantastisk kväll och natt i stugan en blåsig septemberdag. Stugvärden Peter var enastående i sitt engagemang. T ex gick han ut och mötte några trötta vandrare som stretade på i motvinden. Han mötte varje gäst med saft och gick igenom reglerna för boendet. Inte minst klarlade han vad som gäller för Coronasäkert boende ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anarisstugan

Rekommenderad av Sonja, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Frågorna är inte relevanta för mitt besök ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Liten mysig fjällstuga med fantastisk om...

Rekommenderad av Karolina, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Liten mysig fjällstuga med fantastisk omgivning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anaris

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Anaris är en stuga utan större krav ån en säng och toalett. Trångt och utan möjlighet att torka kläder än inne över spisen. Men med kokmöjligheter. Vad som är det positiva är en mycket trevlig och hjälpsam stugvärd vid namn Peter! Han är den bästa stugvärden jag träffat på under alla år på mina vandringar! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fint läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Fantastiskt att få komma fram till denna fina stuga som ligger såå fint. Och inte så mkt folk. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suveränt fin och mysig liten stuga med v...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Suveränt fin och mysig liten stuga med vackert läge vid sjöar på kalfjället. Trevligt värd och praktiskt med eget kök i rummet. Härligt att kunna ta ett bad i sjön är vi kom fram. Vi hade en magisk kväll och morgon med klarblå himmel, absolut tyst och vindstilla samt underbar utsikt mot sjöarna och fjälltopparna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

42 km Vallbo-Anarisstugan-Issjödalen-Vallbo

Rekommenderad av Elsa, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Väldigt mysig fjällstuga, den minsta jag besökt. Trevligt värdpar som hade en stor vit hund som bar runt på en liten mjukisapa. Den fina hunden gav upplevelsen ett extra plus. Det enda jag saknade var informationen om att det fanns myggnät till fönstren. Under min vistelse där sov vi alla dåligt för det var för varmt i stugan, trots att vi inte hade eldat, och vi ville inte släppa in myggen. Hade vi fått den informationen kvällen innan hade det varit toppen! Nu vet jag nästa gång!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.