STF Anaris Fjällstuga

Adress: 83015 Anaris  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (23 av 24 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(23 av 24rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Utifrån den standard som gives i Anariss...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Utifrån den standard som gives i Anarisstugan, äldsta och minsta stugan, så är det trivsamt, och fint omhändertaget av stugvärden. Jag och mitt sällskap var mycket nöjda med mottagandet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig stuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Mysig liten stuga som hade allt man behöver. Trevlig stugvärd som bjöd oss på nyfångad fisk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig stuga i ett avskilt läge, spende...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Trevlig stuga i ett avskilt läge, spenderade en natt i stugan och var ensam gäst. Fina ledsträckningar både från Vallbo och mot Lunndörrsstugan. Vid vindstilla förhållanden är det mycket mygg runt stugan, myggmedel rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En genuin pärla iJämtlandsfjällen

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“STF's minst besökta stuga. Enkel, lite sliten men mycket charmig. Lite avsides från allfarleden. 27-28 juni. En rejäl dagsetapp dit från Vallbo (19 km) men görlig för 10-åringen som var med. Stugvärdens saft och daggästernas nyrökta fisk var en fantastisk belöning vid ankomst. Bad i sjön i 23,6 gradigt vatten var över alla förväntningar. Myggen gjorde det svårt att vara ute utan täckande kläder på kvällskvisten och morgonen. Men med lite vind och dagtid gick det utmärkt att ha shorts. Dörrstängningsanordningen på innerdörrarna från 30-talet skakade upp under natten av vinden och släppte in myggen. Kan behöva bytas. I övrigt allt igenom angenämt, vackert och värt att återvända till. Vägen tillbaka till Vallbo över Issjödalen (23? km) var svindlande vacker. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Anaris fjällstuga

Rekommenderad av Adam Björk, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Fantastiskt bra stugvärd. Blev till och med bjudna till 40-års kalas med saft och tårta till barnen. På fjällstationen fanns det som behövdes och standarden var ok. Mycket bra bemötande för barnen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historisk fjällmiljö

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige tis 31 mar 2020)
“En liten fjällstuga från 1930 med igensnöat utedass erbjuder ju speciella förhållanden. Väldigt trevlig och hjälpsam stugvärd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugvärdens muffins

Rekommenderad av Sofie , Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Generösa vänliga värden med familj. Nyfiken vänlig bjudsig ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anaris

Rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Varit på anaris tidigare så klar över stationen. Avskildhet och småskalighet bästa. Numera verkar flera hittat hit. Underbart värdpar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig stuga av gammal typ

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Anarisstugan har ett fantastiskt läge. Standarden är som man kan vänta sig av en äldre stuga och en är mycket mysig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anarisstugan

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam stugvärden Peter som förgyllde hela vistelsen! Stugan är i sin enkelhet både mysig och praktisk för den som prioriterar fjällvärldens fantastiska vyer framför modernt och bekvämt boende. Kan verkligen rekommenderas!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.