STF Aigert Fjällstuga

Adress: 92422 Aigert  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (40 av 42 rekommenderar) (4 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(40 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Otroligt trevlig stugvärd!

Ej rekommenderad av Lotte, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Otroligt trevlig stugvärd! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

VÄrdskap

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Värdskap betyder allt- Bra mottagande och tydlig information. Mycket bra! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokade nätter i Aigert

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“ Betalade 1200 för 2 nätter i Aigertstugan. Hade hund med mig. Var många inbokade med hund så jag erbjöd mig tillslut att sova i städskrubben 1:a natten för att det skulle lösa sig med alla hundar. 2:a natten trodde jag att jag skulle få sova i ett av rummen men då visade det sig att det skulle komma fler hundar och vi hundägare skulle få lösa det, om inte på annat sätt än att binda fast 3 hundar i rummet för natten....och då for jag hem! Trodde inte att det skulle proppas fullt i rummen under dessa coronatider men...jag betalade alltså 1200 kronor för en övernattning i förrådet. Och jag fick förklarat att jag bokat sängplats och sängar finns , att det sen inte går stänga in hur många hundar som helst var vi hundägares problem.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bästa stugvärden ever! Supertrevligt bem...

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Bästa stugvärden ever! Supertrevligt bemötande och bra information. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Aigert

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Vi var ett gäng på total 13 Pers! 6 barn i ålder 6-12år! Blev hygglig mottaget av stugvärdinnan! Som gav oss mycket info om både stugan och området rundt! Grymt bra fiske nedanför stugan! Ta med fiskespö!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och välordnat

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Första stugan på vår vandring Ammarnäs-Hemavan var precis vad vi väntat oss. Vackert belägen stuga med trevlig värdinna, rent, snyggt, välordnat och praktiskt. Badet i den lilla sjön var en bonus.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundstugan

Rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Toppen att få bo i egen stuga med hund, underbart läge och välskött anläggning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bristande information drog ner helupplevelsen

Ej rekommenderad av Matts, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Vandrade med en god vän som för första gången skulle få basta i Norrland. I bokningen ingick bastu i avgiften med det framgick inte att bastun ej fick användas pga Corona. I bokningen stod den med i betalningen, att den ingick. Ett av huvudattraktionerna med besöket gick vi miste om, trots full betalning.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastiska stugvärd!

Rekommenderad av Teresia , Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Trots coronatider hade vi en fantastisk vistelse längs Kungsleden Hemavan-Ammarnäs, jag och min dotter. Stugvärden var helt fantastiska och tack vare att vi var få i stugorna så gick det bra att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Det enda som var tråkigt var att vi inte fick bada bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastubad

Rekommenderad av Stf medlem i många år., Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi blev besvikna över att vi inte fick värma bastu. Vi var dom enda som bodde där och hade själva kunnat värma bastun. Jag förstår att man inte vill ha stora gäng in i bastun, men när det endast är ett par och en stugvärd på plats så ser jag inte problemet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.